icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
7. okt 2017

Srdiečka dakujem 🙂 ja uz budem cestovať 🙂 idem sa odreagovať na Záhorie na dva dni.Vypnem hlavu aspon.Potom sa ozvem 🙂 a ziadne zle spravy tu nechcem 🙂 drzkajte sa mi. Budete mi chýbať ☹

0507
7. okt 2017

@sonulienka13 pekny vylet 🙂

alison11
7. okt 2017

@sonulienka13 Juj,to mi je ľúto ☹ držím palce aby tento cyklus už bol úspešný 👍😇

alison11
7. okt 2017

Ahojte! Ja dnes takto

kariangela
7. okt 2017

@goldmolly ved aj som ti to hovorila ze 20dc ovu 🙂 ms sa ti posunie alebo nepride. Zlte teliesko by malo podrzat progesteron hore aj s bt. 13teho budes 9dpo to by sa malo stihnut uhniezdit. 🙂 drzim palce.

goldmolly
7. okt 2017

@kariangela juuu dufam ze mas pravdu.. Bodaj by neprisla, ved sme dost snazilkovali, no nie len tak z povinnosti ale z lasky 😝 😍 .. Esteze ma tu vy podrzite a dodavate mi nadej 😇 velmi som zvedava ...

kariangela
7. okt 2017

@petuska18 nestresuj moja. Mas peknu teplotu 🙂 len si straz psychiku a ziadne negativne emocie a netlac si tam ze nieco nie je v poriadku lebo si to privolas. Dobre to je klud 🙂 ine baby tu maju grafy jak zo sijaceho stroja hore dole a ty mas peknucky. Drzim palce 🙂

goldmolly
7. okt 2017

@alison11 parada 😉 len tak daleeeej

evi38
7. okt 2017

Dobre ranko babulky 🙂
@sonulienka13 oddychni, pekny vikend prajem, drzim palce do dalsieho kola
@alison11 vyzera to zatial super 🙂
@goldmolly tiez myslim ovu 20DC a snazili ste sa pekne 🙂

selinaliana
7. okt 2017

@sonulienka13 to mi je luto, drz sa moja

lucuska85
7. okt 2017

Ahojte dievcata. Tak som dala na Vasu radu a stiahla som si apku, môj graf. Co myslite,vyzera nadejne? 😊

alison11
7. okt 2017

@evi38
@goldmolly Ďakujem baby,kiežby bola by som šťastná keby sme sa dočkali dievčatka do tretice už ale i keby bol chlapček by som bola šťastná 🙂 A aj vám baby moc prajem aby sa vám zadarilo.

goldmolly
7. okt 2017

@alison11 dockame sa vsetky 😉 musiiiime !
Vcera som bola totalne demotivovana z mojho divneho cyklu.. Ale kam by sme dosli keby mame depresivne stavy? Skor ci neskor vsetko dobre dopadne a vsetky sa tu budeme tesit z // 👶 nemozem sa dockat 😘

alison11
7. okt 2017

@goldmolly Jasné že sa všetky dočkáme a depresie si nesmieme púšťať pod kožu. 🙂

goldmolly
7. okt 2017

@alison11 ja som bola rozhodena z toho ze mam posunutu ovu, ale to je kvoli stresu .. A baby tu na fore mi vraveli, ze sa mi isto posunie aj mrcha.. Aj FF mi ju zadal az na 18.10, pritom povodne ma prist 13.10... A mne v zivote nikdy nemeskala viac ako 1 den, tak uvidim, ci ten stres z prerabky bol horsi ako stres zo statnic 😀 vtedy mi totiz nic nemeskalo

alison11
7. okt 2017

@goldmolly Všetko sa mení aj starnutím a aj tehotenstvami,pôrodmi a kojením a potom aj stravou,u mňa to je zas o chudnutí alebo priberaním a taktiež stravou ak jem viac zeleniny chodí načas ak viac mäsité tak sa mi predlžuje aj cyklus...:-/

evi38
7. okt 2017

@alison11 kuk podla kalendara, ked zadas tvoj datum narodenia + mesiac ovulky, tak ti da pohlavie 🙂

goldmolly
7. okt 2017

@alison11 tak teda neviem, mam 26 rokov, tehotna som nikdy nebola a doteraz bolo vsteko ako hodinky.. Ani vaha sa mi nemeni, praveze si pripadam v brutalnom stereotype 😀

kariangela
7. okt 2017

Tusim pomaly zacina stupat hladina LH 🙂 ale uz vidim ze sa mi posunie ovulka. Minuly cyklus - lava strana na 10dc uz silna ciarka a tento cyklus prava strana este nic moc :/ som zvedava ako sa vyfarbi zajtra :D

julianka007
7. okt 2017

Ja dnes tiež 1 DC ... S omeškaním, ale došla... Už len počkať na koniec a začíname ďalšie kolo... 😀🤒😀

bellaluna
7. okt 2017

Pekný deň prajem. Môžem otázočku? Môže BT začať stúpať až 3 DPO?

kariangela
7. okt 2017

@goldmolly raz to muselo prist :D mozno to bude prave ono 🙂

sticker
katka8817
7. okt 2017

@sonulienka13 uži si víkendík nemysli nato, určite sa to čoskoro podarí❤
žienky ja dnes takto, som z toho jeleň, bola tá ovu, či ešte len príde?

kariangela
7. okt 2017

@bellaluna tak vsetko je mozne. Moze zacat stupat plynule. Zlte teliesko moze zacat uvolnovat progesteron postupne. I ked pravdepodobnejsie je ze nie a skor bola ovula neskor. Mas tam na 1dpo aspon 0,2 stupnovy skok? I ked niektorym sa dviha aj pomalicky po 0,1, hlavne ze sa dviha. Testy nerobis, hlien a cipok sledujes? Podla toho tiez vies urcit ovulku presnejsie. 🙂

goldmolly
7. okt 2017

@kariangela dufam ze mas pravdu 🙊 dnes mam taku migrenu ze ani nevidim poriadne a to som od rana do vecera v praci 😔
A som zvedava na tvoj ovu testik zajtrajsi, aj podla mna ti stupa lh 🙂

kariangela
7. okt 2017

@katka8817 tak to nakoniec to predsalen vyzera na ten 10dc 🙂 prepac ze som predtym bola skepticka :D :D den pred mas srdiecko tak drzim palceky na // 🙂

kariangela
7. okt 2017

@katka8817 ten zapisany cas vedla testov mas kedy si merala teplotu ci robila test?

katka8817
7. okt 2017

@kariangela na pravo ako sú teploty mám čas kedy bola meraná bazálka a na ľavo zase čas kedy bol robený ovu test

kariangela
7. okt 2017

@katka8817 aha uz chapem 🙂 tie teploty merane neskor na 10 a 11 dc mozu byt skreslene. To by vysvetlovalo tie skoky, su asi vyssie ako keby merias o 7. Ale myslim ze to cas ovu nejak neovplyvni a moj tip ostava na 10dc :D

katka8817
7. okt 2017

čiže ovulácia mohla byť na 11-12 DC?