Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 chýbaš nám tu
Ahojte moje nádeje tento mesiac sa skončili a ideme na novo. 🙏
@sonulienka13 Pekný víkend 😉
Ahoooooojte lásky moje 😍😍Dobre ranecko😍😘😘😘❤️❤️💕💕💕💕aj vy my chybate 😭😭😭😩😩😩 a strasne.My este na Záhorí stale 🙂 muzik vyrazil na hríby a ja v posteli 🙂 Dalsi cyklus musi byt nas slečny!!!! Počujete 🙂 nas!!!! Ci chce alebo nie proste na vyber uz niet.🙏🙏😘😘😘😘
Caute baby. Ja dnes takto. Ale asi to fakt necham na nahodu a nebudem merat. Aj tak ma svrbia prsty na testyyyy a neviem sa dockat aspon 10 DPO. Je to ako droga 😁. Ale aj to meranie je. Kurnik. Po ovu som uz nechcela merat, ale stale meriam 😂
Sice stale dufam v stupanie a namiesto toho pomalicky, nenapadne a elegantne klesam 🤔 A nechcem vidiet moj paaad 😂 radsej budem kukat na biely test, v tom mam prax 😂
@goldmolly drzi sa pekne hore nad predovulacnymi 🙂 este stupne neboj 🙂
@janedoe mas pekny grafiik 🙂 drzim palce nech je vitazny 🙂 aj ja som na to meranie a sledovanie strasne namotana :D ale aspon viem kedy mam draheho trknut ze teraz je ten spravny cas :D
@vikanemo 🙂)) tak sme dobre radili ze vtedy bola ovu 🙂 pekne ste poistili teraz uz len zacat vzostup bt a na konci // 🙂
@sonulienka13 mojenko 🙂 dalsia sanca a som rada ze uz sa usmievas 🙂))) do konca roka to daaaame! Pod stromcek chcem kupovat topanocky ako oznamenie rodine :D :D :D
Krasne ranko babenky. Ja dnes pokles, dufam ze nie ovulacny. Vcerajsi test neg tak hadam este nie. Drahy uz je na ceste domov tak sa snad nebude opakovat situacia z minuleho cyklu ze bol unaveny a neslo to. Normalne chytam nejake smutne pocity z toho uz dopredu ze to nepojde. Mala by som si dat za to facky co stresujem :D jaaj tak by som chcela aby sa mu chcelo aspon kazdy den sexovat len on je v tomto nejaky divny :/ minuly rok som aj rozmyslala ze ho kvoli tomu vymenim ale srdco mi nedalo. Vo vsetko ostatnom je nas vztah super, rozumieme si, vobec sa nehadame lebo sak vieme si veci normalne vysvetlit, snazi sa jak moze, stara sa o mna a ja o neho, je strasne pozorny ku mne a dobry, len v tom sexe je to divne :/ ale nechcem to dalej rozoberat. Uvidime. Preistotku som si kupila nove pradielko tak dufam ze tato skryta zbran aspon zafunguje :D :D :D
@kariangela ziadne negativne pocity!! Nahod pradielko, nastajluj sa do postele a cakaj muzicka 😀
Mne sa drzi hore, ale 36,7 je dost malo, cele je to divne nejake .. No co uz, tento mesiac ani neberiem nejako velmi do uvahy, nie som vo svojej kozi 😒 potrebujem dovolenkuuuuuu🌴🍹🌞
Hlasim 1DC a neskutocne bolesti to som uz davno taketo bolesti nemala a do vecera v robote to sa aj zblaznim😓
@zlatovlaska79
Jaaaaj moje.Ako si tu pisala,ze mas 4 dni spinenie si hovorim"juuj hadam sa zadarilo "Ja svoju ocakavam az v piatok,len ja som cely mesiac bez sexiku,tak sa na nu aj tesim,lebo zacina dalsie snazenie😉
@katusikkk ja som tiez tajne dufala ze to vyslo ale nie ale ako som pisala tento mesiac bol a je divny ziadne ovulacne bolesti ani pred ani po nic...ja som mrchu cakala 11.10 lebo bezne cykli mam 31dnove a tento mesiac zrazu 28 😉
@zlatovlaska79
Ja som inak tiez nemala ziadne bolesti,ale myslim ze preto,ze som prestala pit Inofolic.Pred tym som pila 4 mesiace a bolesti stale aj pri ms aj OVU.Pred tym nikdy ziadne.
Ale to ze nemas bolesti pri ovu je dobre.Zdrave zeny by bolesti mat nemali.Hlavne hlien treba odsledovat.Dalsie kolo tu dame vsetky tehu testiky // 🙏😇
@kariangela zlatko skus tu macu - caj alebo tabletky je to prirodne a uvidis ako bude mat chut manzel 🙂ak len takato drobnost moze pomoct, tak je to to namenej 🙂 dnes mas idealny den 🙂
@katusikkk tak vidis toto som nevedela o tej bolesti pri ovu ...bolesti vajecnikov a podbruska zacali ked som zacala uzivat inofolic teraz uz som sa aj na ten vykaslala jedine co vo mne stale hloda je to ze ci manzelove zubrienky su v poriadku on na vysetrenie nechce ist tak neviem ci sa nesnazime zvytocne
Babyyyy...viem, ze vam nemusim asi nic hovorit, lebo ste na tom tak isto, ale ja uz strasne chcem // na teste. A dlhsie ako tyzden 🤔 Nejako na mna ide mrzutost. To asi z toho pocasia 😂 Alebo to, ze uz sa snazime rok a nikdy som sa nedostala dalej, ako do 5tt. A to som si tukala na celo, ked sa muz chcel zacat snazit o druhe, ked mal maly rok. Este ze som na neho dala, lebo ja truba som sa bala, ze to dame na prvu supu, alebo tak dako a bude medzi nimi maly vekovy rozdiel 😂 Naivkaaaaaa 😂
Ahojte kocky, po case sa hlasim aj ja. Zatial mame na konte 3 neuspesne mesiace snazenia.. v utorok idem k lekarovi na velku kontrolu ze ako s mojou chorobou a snazenim sa o babo.. snad mi nastavi liecbu pri ktorej budeme moct pokracovat v snazilkovani.. v novembri ma caka preventivka u gynekologa.. Chcem sa spytat mam sa pytat na nejake vysetrenie kvoli zatial neuspesnemu snazeniu?
Babulky moooje,som naspäť 😂😂😂😂Lubim vas tu vsetky 🙂 som si povedala,ze tento dalsi cyklus budem len merať a nerobiť ovu testiky😂😂😂ak to vydrzim 🙂 popri práci budem rada,ze som.sice gyndo mi vynadá,ze sa vraciam do prace skrz maternicu kebo mi dost klesla,ale co uz narobím☹
@kariangela dakujem 😊 Kiez by si mala pravdu 😊
@evi38 mam reumu (zapal klbov) :( ..inac mam 28 rokov, cykly dlhsie 33-37 dnove.. a BT som merala 2 mesiace (ovulka bola).. teraz meriam tak kazdy druhy treti den.. ovulku sa mi dari najlepsie odsledovat podla hlienu.. chodim pravidelne na preventivky a nastastie som nemala problem s cystami myomi a pod.. vzdy bolo vsetko v poriadku.. klop klop klop..
@sonulienka13
To sa teším. Bez teba tu bolo menej energie... 😉😘😘😘
Ja som sa tiež tento cyklus rozhodla, že to dám bez testov a vystacim si iba s meraním BT aby som vedela kedy bola ovulka keď sa zadarí... 😂😂😂😂 A budeme si užívať len to plodenie babatka... 😍😍😍
Dúfam, že nám to netestovanie aj vydrží... Teda minimálne mne... 😂

@katka8817 na 12dc uz nie, tam uz je teplota vysoka. Ja myslim ze na ten 10 dc bola