icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
8. okt 2017

@adrianhka mas prosim ta aj tie grafy alebo nieco, kde si si znacila, cykly dlhsie, co sa upravit da 🙂 pitie caju, vitaminy...

sonulienka13
8. okt 2017

@julianka007 zlaticko ja bude stastna ak budeme mat rososo 5x za mesiac 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣👍16.10.nastupujem po 2rokoch do prace a na 12tky.robim opatrovateľku v domove dôchodcov.takze "jupi" 😂😂😂😂to budu max sex Rýchlovka 😂😂dnu a ven.dnu a ven 🙂

katka8817
8. okt 2017

@sonulienka13 no možno v takých rýchlovkách sa podarí

sonulienka13
8. okt 2017

@katka8817 tak to by bolo uz deti jak smeti 😂😂😂😂

sonulienka13
8. okt 2017

Babulky,aj vy mate/respektivne ste take nadržané cez mrchu ako ja??ja by som aj jeleňa rozdrapila 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🙉🙉🙉

katka8817
8. okt 2017

@sonulienka13 ja vôbec

tuqanqa
8. okt 2017

@julianka007 @sonulienka dievčatá ani je tento mesiac netestuje, posledná objednávka bola na 100ks ovu testov a vsetky minúte, tak teraz neobjednavam. Asi o 3 týždne idem na kontrastnu tekutinu a uvidíme čo sa ukáže.

julianka007
8. okt 2017

@sonulienka13
Viem o čom hovoríš... Ja tiež robím 12tky denne a nocne a môj chlap je tiež celé dni v práci. Niekedy si iba podávame klucku a striedame sa v posteli... 😂😂😂😂 Žijeme zväčša na rýchlovkach... 😂😂😂😂😂 a som Happy keď sa vobec trafime do ovulky..😂😂😂 😍😍😍😍 Hmmm asi preto nám to plodenie nejako nevychádza.. nič no ... Snáď sa niekedy zadarí...
Ty to budeš mať riadne narocne sa vratit po takej dobe do práce, ale aspoň prídeš na iné myšlienky. Držím ti silno prsty....

julianka007
8. okt 2017

@tuqanqa
Tak to tu pomaly nebude ani čo okukavat... Potom už asi iba tie tehotenské... S koľajnicami // 🤒👶 a medzi tým aspoň grafy ...
Ja som oči testy práve objednala, ale ešte mi nestihli dôjsť. Tak si vystacim bez nich. A dúfam, že potom keď prídu ich už budem len posúvať ďalej... 🙏🙏😇

julianka007
8. okt 2017

@tuqanqa
Heh oprava : ovu testy mi prepisalo na oči testy... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sonulienka13
8. okt 2017

@julianka007 noo sak totok zlatik 😂😂😂😂to bude o hubu 🙂 inac,dnes do poobedia valila krv zo mna jak hovado a uz nic 😂😂😂😂rano zacinam merať 😂😂😂az sa mi uz ruky trasu a teplomer mi tancuje na nočnom stolíku lambadu 😂😂😂

julianka007
8. okt 2017

@sonulienka13
Ja si ešte počkám na meranie jeden dva dni. Som ešte iba 2DC... Presne nad tým som dnes rozmýšľala.... Nikdy som nemala takú silnú mrchu ako teraz posledné mesiace... Kedysi 3 dní aj to s biedou pár kvapiek krvi.... zaujimalo by ma či naše telo dokáže nejakým sposobom zistiť prítomnosť spermií v pošve a na základe toho sa začne vystelka maternice viac prekrvovat....alebo či ja to iba náhoda, že mám čím ďalej silnejšiu mršku... 😂😂😂😂😂😀

julianka007
8. okt 2017

@sonulienka13
Môj teplomer je tiež v pohotovosti.... Už by som merala... To je závislosť ako aj to testovanie 😂.

sonulienka13
8. okt 2017

@julianka007 noo ved totok.presneee 🙂 ja mam skrz endo neskutocne bolesti.jak keby mi maternicu zaživa vyberali.a mavam tak 5-6 dni mrchu.totok sa mi teraz nezdá nejako.🤔🤔🤔uvidim rano.6.10som mala len spinenie.vcera bola mrcha a dnes do poobedia.a zatial ani kvapka uz.sice mam výhodu ze ked lezim tak vobec nekrvacam.ale ved aj som chodila a nic.tak som veeeelice zvedava 🙂

alison11
9. okt 2017

Ja dnes takto blíži sa ms ☹

alison11
9. okt 2017

@evi38 Podľa tej stránky čo si mi poslala by bolo dievčatko,len škoda,že to nevyšlo :-/ klesla som vyzerá to že sa blíži ms :-/.

lucuska85
9. okt 2017

Dobre ranko 😊 citam vase prispevky kazdy den a tesim sa s vami s kazdou jednou co napise dobru spravu. do ms mam tri dni a graf dnes takto. Co vy na to? 😊

katusikkk
9. okt 2017

@zlatovlaska79
Aho zlatovlaska 😀
Chcela som ti vcera napisat,ale nestihla som .Ked pises,ze partner nechce ist na vysetrenie,tak tebe gynekologicka nejake robila?
Moj isiel naststie sam od seba a akoze uplne cele zle co mohlo byt tak bolo,takze na prirodzene bola nulova sanca.
Nasli mu tam aj nejaky zapal,tak teraz sa liecime.

sonulienka13
9. okt 2017

Dobre ranko lásky moje 😍😍😍😘😘❤️❤️💕💕prajem Vám krasny slnečný a usmievavý dnik,plni lásky a úsmevu.V žiadnom prípade nebuďte smutnucke.Ste krasne ked mate usmev na tvári.Vsetko spolu zvládneme!!!!

goldmolly
9. okt 2017

@julianka007 inak presne toto ohladom tych spermii vrta v hlave aj mne... Ale ja to mam opacne, skor slabu mrchu potom 😕 a o den kratsiu.. Nieco na tom bude

goldmolly
9. okt 2017

Dobre rano, u mna zatial bez zmeny, stale ako ladova kralovna 😂😂😂 ❄❄❄ snad to vyskoci vyssie

petuska18
9. okt 2017

Dobre rano kocky 🙂
Ja dnes 8DPO a konecne som trosku poskocila 🙂
Uvidime, ako to bude pokracovat...
Pekny zaciatok do noveho tyzdna vsetkym ❤️❤️❤️

sonulienka13
9. okt 2017

@goldmolly
@petuska18 zlaticka moje,pekne sa drzkate!!! Verim vo vas 😘😘🙏🙏🙏🙏💕💕💕

goldmolly
9. okt 2017

@sonulienka13 bodaj by sa podarilo.. Ale neviem, nemam z toho dobry pocit ☹ ziadny narast teploty, nic...

katka8817
9. okt 2017

Ahojte žienky, tak ja dnes takto, ešte sa mi objavil dnes žltobiely hlien s trochou krvi, ale prečo ten pokles teploty?

evi38
9. okt 2017

@katka8817 uhniezdenie 🙂

katka8817
9. okt 2017

@evi38 myslíš?, nemôže ešte ovulácia prísť?

katka8817
9. okt 2017

a prečo mi ten posledný ovu test silnie?

evi38
9. okt 2017

@katka8817 moje pozri moj graf aky som mala, tam bolo aj uhniezdenie 🙂
https://www.fertilityfriend.com/home/evicka

kariangela
9. okt 2017

@katka8817 neskusis zajtra testnut tehu? :O 🙂