Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk ja mam zatial len horonalny profil a doktor povedal ze je to vsetko v poriadku o 2tyzdne idem na preventivku tak by som si ho chcela aj pozriet a prebrat s doktorom...a co sa tyka manzela nutit ho nemozem a ani sa neda musi chciet sam....tak uz len verim a modlim sa snad aj motyka vystreli 😄
@petuska18 nieco tam vidim aj ja a celkom pekne viditelne
Ahooojte zlatenka moje,srdiečka moje❤️❤️❤️💕💕💕😘Som stastna,úprimne stastna a tesim sa,ked su tu dobre a pozitívne spravicky!!! To ma tak krasne hreje na srdci.Zelam Vám úprimne s celého srdiečka,ako boli tieto cykly uz nefinitivne vytazne a mali krasne,sviatky uz čoskoro.Mam vas tu vsetky rada!!!
Ahojte baby 🙂 mam 3dni do ms a brusko pobolieva sem tam ale len chvilkovo. Sem tam mam zaludok v hrdle. Dufam,ze tento mesiac sa nam uz zadarilo a mrska nepride. Drzte palceky,aj ja drzim kazdej 😘
@sonulienka13ty jediná z nás všetkých si to najviac zaslúžiš❤
@katka8817 zlatko,zaslúžime si to vsetky 😘😘😘😘❤️💕💕💕❤️ Ja nas s manželom zajtra objednávam do car na február na dalsie IVF.Tak sa tesim.A budem dúfať ze nebude treba🙂
Babičky mna dnes tak strasne boli a pichá ľavý vajecnik ze dovi dopo ☹ az si na to miesto musim tlačiť.neskutocne totok.cele telo naopak 😂😂😂🙉🙈🙊
Babulky me nejako chytá panika, dnes som si bola dohodnúť termín na hycosy. V utorok doobeda sa dozviem či je všetko priechodné. Veľmi dúfam že sa potom zadari.
@tuqanqa zlatko.zbytocne sa nestresuj.samozrejme,ze vsetko bude v najlepšom poriadku!!! Neni ani nad čím dumat 😘😘
Pls este jedna otazocka,krcok si nehmatam stale a relativne aj kratku dobu,no za obcasnu kontrolu dvoch cyklov som to nenahmatala,na mieste kde ma byt otvoreny/zatvoreny krcok,akoby vchod mam gulicku😯stretli ste sa s tym?
@vikanemo Aj ja to mavam, nic to nieje, nemusis robit paniku 🙂 niekde som to citala, ze taketo male cysticky na krcku byvaju, ale aj hned zmiznu. Ak chodis pravidelne kazdy rok na preventivku a mas v poriadku cytologiu tak no stress 🙂

@petuska18 kraasa 🙂 tipujem ze bude vitazny 🙂