Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Nevadí nevzdávame sa 🙂
@sonulienka13 verim a ani nepripustam ze pride. Ak ano tak aspon viem ze som zdrava a hor sa na dalsi mesiac 😘
Caute bambulky co mate nove? my dobre,u dr som este nebola,ale inak pohoda...zatial 😝 chybali ste mi tak som tu zavitala. co je nove???
@sonulienka13 no coto? stale nic? ach cakam pozitivne testky tehu.. drzim ti palce mojecko. ❤ 🙏 👶
@alison11 samozrejme ze nevzdame 🙂 tu neni o čom 🙂
@tonjadabik2 ahoooj zlatenko 🙂 noo a ako?? Bublinka poslucha???🙂 noo co ti poviem 🙂 uz som si písala aj s CAR v BA a vo februári ideme na dalsie IVF.ale o polovicu lacnejšie.tak som neskutocne rada a taka nakopnutá 🙂
@kariangela teda od nedele vecera, pardon 🙂
@kariangela me sa nezdá ani jeden pozitívny ale záleží od toho kedy si ich fotila, či yz sú testy vyblednute alebo fotene hneď po o....
@kariangela pozri, takto vyzerá pozitívny ovu test, fotila som ho pár minút po ocikani.
@kariangela podarilo sa tulenie? viem, ze v nedelu nie ako si pisala, ale ci este potom, lebo zatial to vyzera nadejne este 🙂 drzim palce velmi 🙂
@tuqanqa No spodny je pred 15 minutami, pri ostatnych je cas kedy boli spravene, fotila som to az teraz. Nemam ich nafotene cerstve. Hned po o.. som nemala ani jeden taky silny ako testovaciu, ale to sa mi za tie 4 mesiace co testujem ani raz nepodarilo, toto je maximum co to da :D Ja sa na testy asi moc spoliehat nemozem, akurat co mi priblizia, ze sa to blizi.
@evi38 nepodarilo :( v nedelu som sa premavala po dome v pradielku ked prisiel, ani si nevsimol, ponahlali sme na navstevu, vecer zaspal. V pondelok rano, aby sa nepovedalo, ale bez konecnej, ze dokoncime to vecer. No a vecer sa mu prvy krat stalo ze to neslo. Ani nechcem premyslat nad tym co robil cely den doma :/ No a vcera uz som vedela ze nema zmysel nieco riesit, cakala som na neho ci volaco, ale nic samozrejme :/ ked som sa ho pytala ci moc tlacim na babatko povedal ze nie netlacim, ale ze sa to neda organizovat presne vtedy a vtedy.
*Vulgarizmy skarede fuj* tak kedy akoze to ma byt? si mysli ze mi pukaju vajka kazdy druhy den alebo co? *píííp* :D
@kariangela skus mu nepovedat o tej mace, len kup cajik a uvar mu ho parkrat 🙂, ale rozumiem ako sa citis, lebo snazis sa, cakas cely mesiac na nejake 3 dni, kedy sa len da a nic z toho...
@evi38 dakujem za podporu 🙂 ste tu vsetky take zlate a chapajuce, fakt neviem, kde inde by som sa vedela z tohoto vykecat.
@kariangela aj ja som to mala s mužom, no pochopil, že sa musí snažiť vtedy keď treba, no tento mesiac sme to obaja trochu flákali, tak bude zázrak ak to víde, ale od budúceho cyklu ideme nato každý druhý deň.
@kariangela pre muzov je dobry aj kotvicnik 🙂 uziva sa formou caju 🙂 moj tiez na mna niekedy pozera a pyta sa, ze ci ma byt akoze pripraveny na lusknutie prstami ale zatial som ho vzdy prehovorila, teda ani nebolo velmi treba 😂
@kariangela maca alebo zinok...ale inak odporucam nerozpravat o plodnych dnoch prilis, chlapom to potom fakt nejde...zenska si, nastav si ho jak tebe treba a vyuzi radsej svoje triky...to ze ti to akurat vtedy treba si nechaj radsej pre seba ;)
@kariangela
@lucinocka suhlasim s tym, i ja si myslim,ze netreba o tom pred nim velmi rozpravat, hoci tvrdi,ze je to ok😗
@kariangela
Podla mna ovu este nebola 😵
Hlasim s usmevom 1DC. Ziaden smutok (pretoze nepomaha). Ide sa do dalsieho uz uspesneho kola 😘
Ahojte idem k vám s prosbou nemá niekto na predaj dufik neviem nájsť stratila som ho a už mám málo ďakujem veľmi by som vám bola vďačná 😍😘
Zlaticka,mam pre nas riešenie 😂😂😂😂Boris Kollar 😂😂😂😂🤣🤣🤣to len tak na odľahčenie 😂😂😂😍😘😘
@katusikkk dobrý nápad 😂😂😂🤣👻👻ze???🙂

@petuska18 zlatik ti co chces nasadzovať??? Nebude treba 🙂 A prosim ta 🙂 povedz tvojmu vnútornému pocitu ze nech sa ukľudní 🙂 musi a je to tam!!!! Skus troska verit prosim ta.Skus sa naladiť na pozitívnu vlnu 🙂 milacik.