Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucuska85 no ked z anglicka tak cca tyzden a pol ide posta 🙂 tak na dalsi cyklus ak by tento nevysiel 🙂 ja ked objednam, ked dostanem MS, v pohode do OVU mi pridu testy 🙂 mozu sa nakombinovat od roznych predajcov napr 30 ovu+10 tehu alebo tak...ja som stale kupovala , len tieto z ebaya, kedze sme byvali na dedine a ist kupit test, to by vedela cela dedina🙂
@lucinocka eBay poznam dobre lebo som zila s manželom 3a pol roka v anglicku len odkedy sme doma som nic neobjednávala tak neviem kolko dni to trva kym to pride sem. Minuly mesiac som mala ovu az na 20DC ci nejako tak. Tak to asi stiham. Lebo pepino su dost drahe. 7eur volaco za 5ks
Baby, a mamatesty su dobre? Lebo som pocula ze maju malo farbiva a ukazuju neskoro.. Ja mam tiez doma len pepino
@sonulienka13 ahoj mojenko ale dobre sa mame..male poslucha hej na tyzden ideme konecne ku dr..tak sa konecne nieco dozviem. a ty ides na umele?to je supeeeer ja dufam ze to vide konecne aby si mala pozitivny testik. neda sa to klasicky u vas? prepac za otazku..tak som citala tvoje komentare a cakala som pozitivny tesik a nic..ach velmi ti to prajem zo srdiecka.inak mam kamosku ktora tiez sa iim nedarilo a boli objednani tiez na IVF a co sa nestalo..ostala tehotna s muzom este predtym.. sa im zadarilo ked nato prestali mysliet.takze ja dufam ze sa aj vam podstri a budes konecne stastnaaa moja. Cmuk
@lucuska85 ja bravam od @lauritkatesty a som nadmieru spokojná!!!
Mam strasnu ,ale strasnu alergiu na vetu ze "niekto otehotnel ked na to prestal mysliet" a "hlavne nebud v strese"
To ako myslel povie spermijam aby neoplodnili vajcicko ?Ako to ,ze deti sa rodia vo vojnach ?To tie zeny nemaju stres z toho ze im padaju bomby na hlavu?
Ci ako staci ked pocas sexu nebudem na to mysliet?
Lebo ked znasilnena baba otehotnie to ako v strese nebola ?
Tak bud sa to podari,alebo sa nepodari.
A bodka.😠
@ajka32
No mne sa nastastie nepytaju a uz ked tak len tak decentne ci neplanujeme babatko (lebo mam rok do 40 )
Ako tiez sa snazime 10 mesiacov,ale vobec z toho nestresujem .Nebude babo ,tak nebude.Budem vacna za zdravie a sportove uspechy aj v dochodcovskom veku 😂 😅
Po 9 mesiacoch zistili zly speriogram,tak riesime to.No chcela by som vidiet ako myslou clovek ovplyni aby bol dobry spermiogram.Ale celkovo vsade kazdy kto otehotnel povie vetu "to sa podari ked na to nebudes mysliet"
Keby som za posledny rok mala davat len 1 € kazdemu kto to napisal a povedal,tak som na pokraji chudoby.
A to mam velku pokladnicku fest na prasknutie.😠
@katusikkk no v zálohe ich je aktuálne 5 😂😂 ale lekáreň je pod nosom...len nechcem byt zbytočne potom demotivovana...toto je prvý cyklus co meriam, aj ovu testy prvý cyklus robené a aj sa snažíme ešte len prvý cyklus 🙈 ale obaja sme mladí, 25rokov...brala som na podporu len tak preventívne gynex, pila som gynastan čaj a femibion vitamíny...priateľ zinok a vitamín D...akosi nechcem nič zanedbať uz na začiatku...kto vie či to až nepreháňam 🤦🏽♀️😂
@lucuska85 Ja odporúčam testy od @lauritkatesty tu na bazáre predáva kus za 40 centov a mne vyhovujú.
@tonjadabik2 zlaticko dakujeeem 😍😘😘😘😘❤️❤️💕Hlavne vy sa opatrujte a dávajte na seba pozor 🙂 !!! Noo my sme uz na jednom boli.ale v decembri v 8tt vcasny potrat a Anembriomola bohuzial ☹ ja mam neoperovatelnu endometriozu takze je to za tažko.plus este dalsie zdr problemy ☹ a uz cakam velice dlho.tak som nas objednala na február 🙂 tak sa tesim.
@katusikkk plodne jak čerešňa 😂😂😂😂🤣🤣🤣su 🙂
@sonulienka13 Z tými testmi nesranduješ 😀 ja sa snažím šetriť zvyknem kúpiť 20ovu a 10 tehu a vydrží asi tak na 2 cykly a na tretí ak ostane zo 3 testíkov 😀.Ja testujem asi tak od 10dc pokým nemám pozitívny a max. deň po pozitívnom.
@alison11 ja skupujem kde sa len da 😂😂😂🙏na testujem niekedy cely cyklus 🙂 ach ta úchylka 🙉🙈🙈😹😹
Baby....vy tu sledujete snad vsetko. Ako je to s krckom pred menstruaciou? Teda dokedy drzi zamknuty na 100 zamkov? Viem, ze je to asi individualne. Ale aj tak sa skusim opytat 😁
@sonulienka13
Ja sa zatiaľ držím... Testy som zatiaľ ešte ani nekúpila... 😂
A neviem či ich vôbec budem potrebovať... Chlapa seklo v krížoch tak tento mesiac už asi nestíhame sex do ovu... ale budem sa intenzívne modliť nech mu to rýchlo prejde🙏 🙏...To ma už chudák asi z toľkého snaženia... 😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣

@lucinocka len ci by mi to prislo tak skoro nech stiham testovat