icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
16. okt 2017

@goldmolly ďakujem,tak rada by som sa k tebe pridala🙏🙏🙏💕💕💕a tichucko blahoželám😘😘😘

bona69
16. okt 2017

@vikanemo prajem ti aby to už vyšlo a ciarocky silneli 💕💕💕

katkari
16. okt 2017

Ahojte, myslite ze tento ovulacny test je pozitivny alebo nie? Teplpta sa drzi do 36,5 od menzesu, ale uz som 23DC dnes a zvycajne mam ovu medzi 15-20DC. Cyklus mam dlhy okolo 30-35dni.

vikanemo
16. okt 2017

@alison11 dakujem krasne,i ja so drzim palce😘😘😘

goldmolly
16. okt 2017

@alison11 dakujem 😘 no ved citim. Take tahave bodave ale nie v kuse.. Len chvilkami, hlavne ked stojim a chodim. Nepodoba sa to velmi mrchovskej bolesti. A prsa ma tak boleli , ze som spat nemohla.. Ale nevadi, ja vydrzim vsetko, hlavne nech je bubatko v poriadku 🙏

0507
16. okt 2017

Baby, mozem tento ovu povazovat za pozitivny?

katkari
16. okt 2017

@0507 ja mam podobny, pozri trochu vyssie v prispevkoch 😄

vikanemo
16. okt 2017

Zlaticka moje,hlasim take slabe krvacanie,nemam krce,takze som zvedava co bude nasledujuce dni😢dufam,ze je to len spinenie

bona69
16. okt 2017

@vikanemo tak dúfam že len spinenie 😘😘😘😘

evi38
16. okt 2017

@vikanemo skus si aspon preventivne dat Ccko pripadne citrony 🙂 drzim palce

tuqanqa
16. okt 2017

@0507 pekný testik, môžeš považovať za pozitívny
@katkari ešte mu kustik chýba, možno zajtra už bude ok

bona69
17. okt 2017

Krásne ránko, tak ja som jasná😢😢😢

vikanemo
17. okt 2017

@evi38 dakujem za radu,zatial to bolo len spinenie👐👐👐🤗

lolitqa
17. okt 2017

Dobre ránko dievčatá...tak ja teplota skackam si,,,ale tiež mam akési spinenie či co 🤔

zitusss
17. okt 2017

Ahojte babulky,dlhšie som sa vám neozvala no sledujem vás poctivo a držím mooc palce stále 😘 ja zatiaľ s grafom takto nudné,min.cyklus bola ich 28DC tak ešte mám čas aj s testovaním ovu😀 ale teplota mi už neskáče tak divoko ako minulý mesiac,môže to byť z inofolicu?
Už sa neviem dočkať ovulky a odratavania dní dpo 😍

zitusss
17. okt 2017

Ovu 28dc*

julianka007
17. okt 2017

Žeby už... ? Nejako skoro pre zmenu...

goldmolly
17. okt 2017

Dobre ranko, tak dnes uz druhu ciarku nemusim hladat lupou.. Som stastna ❤❤❤ dakujem Vam vsetkym sa sprijemnenie snazilkovania, za skvele rady a zdvihnutie nalady 😘😘😘 velmi si prajem aby ste tu vsetky otehulkovali do konca roka 🙏👶

zitusss
17. okt 2017

@goldmolly krásny testik,mooooc gratulujem a veľa zdravíčka prajem aby ste to do úspešného konca dotiahli 😘😘😘😘

sticker
tonjadabik2
17. okt 2017

Baby poradte.. Minuly mesiac test pozitivny a dnes..bieda..posledna ms bola v auguste.. Silnejsi testik z minuleho mesiaca a slabsi dnes rano.. zajtra idem az ku gyndosovi..chcela som aby nieco ukazalo tak sme pockali..hmm mam strach baby..

vikanemo
17. okt 2017

Zlaticka,tak vcera podvecer spinenie,dnes teplota stale sa drzi a tes sa mi zda o trosilinku silnejsi,paaanecku uz merwt nebudem asi,a testik si spravim az vo stvrtok aj teplotku

goldmolly
17. okt 2017

@zitusss dakujeeem 😘😘😘 hned som zacala davat na seba pozor.. Diufam ze vsetko dobre dopadne 🙏 a drzim palceky 😉

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo vyzera to super , spinenie byva, hlavne ziadne stresy a bude to v poriadku 😘

katusikkk
17. okt 2017

@tonjadabik2
Nemas este jeden test doma?Skus urobit .Ty by si mala mat uplne silne ciarocky aj zo slabeho denneho mocu.

tonjadabik2
17. okt 2017

@katusikkk nemam uz test doma..som minula posledny.. vraj sa casom hcg znizuje ale bojim sa..zajtra idem ku gyn a neviem co tam mam cakat..

katusikkk
17. okt 2017

@tonjadabik2
Tak toto som ja nepocula,ze by sa malo snizovat.😲
Silne ciarocky zostavaju do konca tehu a mozno este nejaky cas dok sa Hcg z tela nevyplavi.
Dufajme,ze je to chybny test a ze je vsetko v poriadku 🙏

tonjadabik2
17. okt 2017

@katusikkk ale boli ma chrbat ta neviem..zatial nekrvacam taze netusim.. asi mi chce odist babo ze?

katusikkk
17. okt 2017

@tonjadabik2
Nesmies na to mysliet.Musis vyckat do zajtra.Takto ti nikto nic nepovie a test moze byt chybny.Hlavne klud a pohodu 😉

tonjadabik2
17. okt 2017

@katusikkk Dakujem.. ja sa len bojim ze mi dr povie ze hned do nemocky a dat von.. ako to poviem manzelovi?

katusikkk
17. okt 2017

@tonjadabik2
Nemozes mysliet uz dnes na to co bude zajtra.Verme ,ze je vsetko v poriadku tak nestresuj zbytocne.😉
A manzel je tvoj manzel,tak hlavne ma byt tvoja opora vo vsetkych veciach co v zivote prezijes a podrzat ta v kazdej situacii.
Ked toto chlap nerobi,tak ho nemozes nazvat svojim manzelom.