Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zlaticka moje,hlasim take slabe krvacanie,nemam krce,takze som zvedava co bude nasledujuce dni😢dufam,ze je to len spinenie
Ahojte babulky,dlhšie som sa vám neozvala no sledujem vás poctivo a držím mooc palce stále 😘 ja zatiaľ s grafom takto nudné,min.cyklus bola ich 28DC tak ešte mám čas aj s testovaním ovu😀 ale teplota mi už neskáče tak divoko ako minulý mesiac,môže to byť z inofolicu?
Už sa neviem dočkať ovulky a odratavania dní dpo 😍
Ovu 28dc*
@tonjadabik2
Nemas este jeden test doma?Skus urobit .Ty by si mala mat uplne silne ciarocky aj zo slabeho denneho mocu.
@katusikkk nemam uz test doma..som minula posledny.. vraj sa casom hcg znizuje ale bojim sa..zajtra idem ku gyn a neviem co tam mam cakat..
@tonjadabik2
Tak toto som ja nepocula,ze by sa malo snizovat.😲
Silne ciarocky zostavaju do konca tehu a mozno este nejaky cas dok sa Hcg z tela nevyplavi.
Dufajme,ze je to chybny test a ze je vsetko v poriadku 🙏
@katusikkk ale boli ma chrbat ta neviem..zatial nekrvacam taze netusim.. asi mi chce odist babo ze?
@tonjadabik2
Nesmies na to mysliet.Musis vyckat do zajtra.Takto ti nikto nic nepovie a test moze byt chybny.Hlavne klud a pohodu 😉
@katusikkk Dakujem.. ja sa len bojim ze mi dr povie ze hned do nemocky a dat von.. ako to poviem manzelovi?
@tonjadabik2
Nemozes mysliet uz dnes na to co bude zajtra.Verme ,ze je vsetko v poriadku tak nestresuj zbytocne.😉
A manzel je tvoj manzel,tak hlavne ma byt tvoja opora vo vsetkych veciach co v zivote prezijes a podrzat ta v kazdej situacii.
Ked toto chlap nerobi,tak ho nemozes nazvat svojim manzelom.

@goldmolly ďakujem,tak rada by som sa k tebe pridala🙏🙏🙏💕💕💕a tichucko blahoželám😘😘😘