icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vikanemo
17. okt 2017

@tonjadabik2 ja by son pockala az na lekara, ak si nekrvacala a nic, tak hcg by sa stratilo az par dni po SP alebo kyrete napr.,takze nespoliehala by som sa len na testy a podla mna ich uz nerob a daj info co na to lekar😘

tonjadabik2
17. okt 2017

@katusikkk ved manzel ma podrzi..ale bude sklamany tak to myslim.. budem sa modlit..

tonjadabik2
17. okt 2017

@vikanemo oki uz nebudem robit ziadne testy. hej zajtra sa budem inak bat..ked tam budem..budem plakat ak to bude zle..ale bude stastna ked to bude dobre.. prosiiim 🙏

tonjadabik2
17. okt 2017

@vikanemo dam vediet urcite Dakujem ti.

alison11
17. okt 2017

@goldmolly Gratulujem a veru také tie bolesti sú z rozťahovania maternice potrvajú dasi do prvého pohybu kým ucítiš. 🙂 a potom v 8 mesiaci sa až objavia začiatkom 9mesiaca tie cvičné nepravidelné kontrakcie.Držkaj sa 🙂

goldmolly
17. okt 2017

@alison11 jezis maria, ze prve pohyby.. Ja si to neviem ani predstavit, nikdy som tehu nebola a je to celkom zhurta, lebo koncom augusta sme sa zacali snazit a na zaciatku oktobra sa podarilo 😀 ale strasne sa na to tesim.. A dakujem, urcite este budem pisat kvoli vsetkym moznym radam 😀

alison11
17. okt 2017

@goldmolly Budeme radi keď nám tu budeš písať ako sa vám darí a aj sono fotky potešia 🙂

goldmolly
17. okt 2017

@alison11 jasne budem pisat 🙂 o 2 tyzdne idem k lekarovi, hadam bude uz bit srdiecko ❤ jajha kocky, velmi ste mi tu prirastli k srdcu 😘

tuqanqa
17. okt 2017

Dievčatá, akurát sedím v čakárni po nejakej oblbovacke a o hodinu idem na Hyfosy, malú dušičku mám, nervózna som, no čo vam poviem.. Ach, bodaj by sa potom zadarilo.🙏🙏

julianka007
17. okt 2017

@goldmolly
@vikanemo
To sú kraaaasne ciarocky... Blahoželám a držím prsty, nech je všetko v poriadku až do úspešného konca (začiatku radosti z 👶 😍) dúfam, že sa aj ostatné čoskoro pridáme.... 🙏

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly my sme na tom s tymi datumami uplne rovnako😂😂🤗

tonjadabik2
17. okt 2017

robila som s riedenym mocom.. ale nic moc.. uvidime co zajtra u dr

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo ano? Kolky si dpo? Ja 13 dnes

goldmolly
17. okt 2017

@julianka007 dakujemeee 🙂 velmi sa tesim, dufam ze bude vsetko ok 🙏 a dufam ze sa vsetky coskoro pridate 👶👶👶

goldmolly
17. okt 2017

@tonjadabik2 drzim palce ... Daj vediet 🙏

0507
17. okt 2017

@tuqanqa dnesny tiez pozitivny...takze ovu mozem cakat v stredu alebo vo stvrtok, ano?

lucinocka
17. okt 2017

@tonjadabik2 precitaj si navod na pouzitie testu....test ma obmedzene rozmadzie od -do kedy ukaze druhu ciarku...ak je HCG prilis vysoke, test ti nic neukaze... rozried moc poriadne s vodou a uvidis jaka ciara sa ti tam urobi🙂

lucinocka
17. okt 2017

@katusikkk silne ciarky test ukaze len na zaciatku tehotenstva...potom ho test uz nemoze zachytit, ked je HCg prilis vysoke

alison11
17. okt 2017

Ja dnes takto

katusikkk
17. okt 2017

@lucinocka
Tak caka dvojicky,lebo susedka je na konci stvrteho a ciarocky ma silne 😀

tonjadabik2
17. okt 2017

@lucinocka sak som rozriedila.. no vidis ako si pisala uz je asi hcg vysoke ta neukaze

alison11
17. okt 2017

@tuqanqa Držím palce 🙂

lucinocka
17. okt 2017

@tonjadabik2 netestuj uz, zbytocne sa nervas🙂

tonjadabik2
17. okt 2017

@lucinocka hej presne.. vies aj pri detoch som robila testiky ale ked som mala pozitivny ta uz som nerobila nikdy dalsi.. ale som mala este jeden ta som len tak zo srandy spravila..a slaby vidis sama.. dufam ze sa nic nestane..

vikanemo
17. okt 2017

Baby a ako dlho moze trvat take spinenie? Pri prvom si nepamatam,zeby som mala a pri druhom urcite nie, dnes opat spinenie,ale uz len spinenie vcera to bol fliacik krvi a vecer uz nic🤔

lucinocka
17. okt 2017

@katusikkk naco kriste pane cika na testy na konci stvrteho mesiaca?:D

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly ja dnes 12dpo ale toez sme zacali takmer od konca augusta😂😂len ma znepokojuje to spinenie

lolitqa
17. okt 2017

@vikanemo ahoj...spinenie mam i ja od včera večera...ale tehu test som nerobila ešte, čakám či dôjde mrška či nie...dnes som 13dpo...a teplota mi ale ráno stúpla na 37(meriam v ústach)...tak neviem teda

katusikkk
17. okt 2017

@lucinocka
Lebo mala este jeden test a ja som jej povedala,ze som nazivo nikdy nevidela dve ciarocky.Tak mi ukazala.
Babske posedenie pri cajicku .Co je na tom???😲

vikanemo
17. okt 2017

@lolitqa tak ja som si test spravila prvykrat na 10dpo,lebo som mala alergicky opuch ako pri prvom tehu,ten isty scenar a bola viditelna ciarka len na svetle akoby tien,vcera pre istotu na kontrolu a dnes pre istotu po vcerajsom spineni,tak neviem,ci spravit aj zajtra,alebo az o dva dni ci bude silbejsia ta ciarka, kym ovsem nedorazi ms dovtedy,vaham a neviem co dal k lekarovi aj fak je ist teraz zbytocne ked termin ms mam ofiko dnes,ale mala som posunutu ovu a lf poslrdnu cyklus 15 dni