Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk ved manzel ma podrzi..ale bude sklamany tak to myslim.. budem sa modlit..
@vikanemo oki uz nebudem robit ziadne testy. hej zajtra sa budem inak bat..ked tam budem..budem plakat ak to bude zle..ale bude stastna ked to bude dobre.. prosiiim 🙏
@vikanemo dam vediet urcite Dakujem ti.
@alison11 jezis maria, ze prve pohyby.. Ja si to neviem ani predstavit, nikdy som tehu nebola a je to celkom zhurta, lebo koncom augusta sme sa zacali snazit a na zaciatku oktobra sa podarilo 😀 ale strasne sa na to tesim.. A dakujem, urcite este budem pisat kvoli vsetkym moznym radam 😀
Dievčatá, akurát sedím v čakárni po nejakej oblbovacke a o hodinu idem na Hyfosy, malú dušičku mám, nervózna som, no čo vam poviem.. Ach, bodaj by sa potom zadarilo.🙏🙏
@julianka007 dakujemeee 🙂 velmi sa tesim, dufam ze bude vsetko ok 🙏 a dufam ze sa vsetky coskoro pridate 👶👶👶
@tonjadabik2 drzim palce ... Daj vediet 🙏
@tonjadabik2 precitaj si navod na pouzitie testu....test ma obmedzene rozmadzie od -do kedy ukaze druhu ciarku...ak je HCG prilis vysoke, test ti nic neukaze... rozried moc poriadne s vodou a uvidis jaka ciara sa ti tam urobi🙂
@lucinocka sak som rozriedila.. no vidis ako si pisala uz je asi hcg vysoke ta neukaze
@tonjadabik2 netestuj uz, zbytocne sa nervas🙂
@lucinocka hej presne.. vies aj pri detoch som robila testiky ale ked som mala pozitivny ta uz som nerobila nikdy dalsi.. ale som mala este jeden ta som len tak zo srandy spravila..a slaby vidis sama.. dufam ze sa nic nestane..
Baby a ako dlho moze trvat take spinenie? Pri prvom si nepamatam,zeby som mala a pri druhom urcite nie, dnes opat spinenie,ale uz len spinenie vcera to bol fliacik krvi a vecer uz nic🤔
@lolitqa tak ja som si test spravila prvykrat na 10dpo,lebo som mala alergicky opuch ako pri prvom tehu,ten isty scenar a bola viditelna ciarka len na svetle akoby tien,vcera pre istotu na kontrolu a dnes pre istotu po vcerajsom spineni,tak neviem,ci spravit aj zajtra,alebo az o dva dni ci bude silbejsia ta ciarka, kym ovsem nedorazi ms dovtedy,vaham a neviem co dal k lekarovi aj fak je ist teraz zbytocne ked termin ms mam ofiko dnes,ale mala som posunutu ovu a lf poslrdnu cyklus 15 dni

@tonjadabik2 ja by son pockala az na lekara, ak si nekrvacala a nic, tak hcg by sa stratilo az par dni po SP alebo kyrete napr.,takze nespoliehala by som sa len na testy a podla mna ich uz nerob a daj info co na to lekar😘