icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo neboj, hlavne klud.. Vsade mozne sa pise ze 1 zena z 3 ma spinenie cca v 4tom tyzdni.. Kedy ides k lekarovi?

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly chcem ist v pondelok ak vsetko pojde ok do nedele,lebo som ratala aj to,zeak posunuta ovu=posunuta ms,tak ta by mohla teoreticky prist v piatok,takze pockam a nechavam to do nedele na prirode nech sa s tym vysporiada rovnako ako moje telo

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly preco nie som ta druha alebo tretia?😅

bale1rinka
17. okt 2017

Ovu test dnes pozitívny o 12.00 hod, včera a predvčerom ani náznak a dnes toto...kuk fotka...BT včera a predvčerom 36.4 stupňov...tak ovulka bude zajtra alebo štvrtok... teším sa na julovciatko❤

0507
17. okt 2017

@bale1rinka ja som na tom uplne rovnako, akurat som uz aj vcera mala pozitivny test...takze aj u mna ovu zajtra ci vo stvrtok 🙂

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo ja som volala na gyndu a ze mam este pockat.. Minimalne 2 tyzdne tak som si to naplanovala na 2.11... Dovtedy budem trpnut ci je vsetko ako ma byt.. Ale snad ano, pocitujem zatial iba roztahovanie maternice a ciarka silnie kazdym dnom... Juu aspon budeme spolu tehulkovat, mozme sa presunut pomaly do junovych babatiek 👶😀

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly ja by som to tiez posunula nebyt povodnych dvoch neuspesnych,ale je to zbytocne takto skoro ako si aj robit tt pred o akavanou ms,no drzim nam obom palce a ak vsetko vyjde ako ma,tak patrime junovcatkam🤗

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo a kedy cakas ms? Ja som mala dostat minuly piatok, len som mala posunutu ovu ale nemyslim si, ze by sa mi posunula aj ms, lebo isto som mala uz niekedy ovulku posunutu ale mrcha mi 4 dni este nemeskala.. Inak podla FF vzhladom na posunutu ovu by som mala dostat zajtra ale ja ju necakam 😀 proste ju odmietam, nepride svinucha.. A test po uschnuti ukazal kraaasnu ciarocku 🙂 inak je jasne, ze ak si mala 2 neuspesne tehu, k lekarovi sa poponahlas, to som nevedela..

bale1rinka
17. okt 2017

@0507 tak daj potom vedieť ako si dopadla cca okolo 30.10....či si či niesi...❤🙏

0507
17. okt 2017

@bale1rinka jasne, ako sa poznam, testovat budem kazdy den 🙂
drzim palce

lolitqa
17. okt 2017

@vikanemo no ja som si robila na 9DPO test...ale to bolo skoro, i ked ja som tam čosi videla, priateľ že ked pod svetlom a veľmi chcel tak videl...ale to bolo samozrejme skoro...a teraz akosi som povedala že počkám či príde mrška či nepríde a až tak spravím, počkám ako to spinenie sa bude javiť dalej

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly ja mavam pravidelnu ms,povodne mala prist dnes a od vcera som zacala spinit,tento mesiac som mala posunutu (ASI) ovu,sudim len podla posledneho cyklu ked som mala lf 15dni predtym som nezistovala,ale prve dve tehu sa podarili hned po mrche takze spätne usudzujem,no uvidime do nedele a v pondeloj idem,ale testik spravim aj vo stvrtok a uvidime ako sa to vyvija,ja len dufam,ze vsetko bude dobre a v juni uz budem so stuplikom,velmi si to prajeme🤗

vikanemo
17. okt 2017

@lolitqa a ako dlho mas to spinenie?osobne si myslim,zeaj spinenie je dost relativny pojem nakolko kazdy si to predstavuje inac🤔vcera normalne kvapla krv na wecku ked som bola a potom nic a dnes ano spinenie do ruzova,ale je s primesou hlienu,takze je logicke,ze je ruzove,som z toho magor,uz som citala aj na zahranicny h strankach,no logika ma nejako nepusta

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly apropo mne tiez dnes ff prehodil 1dc na zajtra z dnesneho dna, tiez nechapem

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly len nechapem precoaz dnes, ked sa pocita s tym,ze lf z pravidla trva 12-16 dni,asi ff tie pocty velmi nejdu😂😂

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo to uz mame jedno, aj tak nedojde 😉 no je ten ff chudak dopleteny 😂 ako dlho si si merala bt? akoze mne to tam stale skace, vcera som zadala vodovy hlien a odznacilo mi ovulku 😂 nevadi.. Inak teraz mam strasne husty biely hlien a vela, dufam ze to je ok 😲

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly toho vela hlienu som mala aj pri prvom ainac priznaky ako pms,len ten hlein mi vadil,zacina sa vytvarat hlienova zatka a preto ho je tolko,zacala som merat od konca augusta ked sme sa zacali snazit,teda mam za sebou plnohodnitne len druhe meranie, ale tak stale sme hop alevo trop vsetky priznaky od ovu po ms su bud tehotenske alebo pms,kazde spinenie pred ocakavanou ms je bud prichadzajuca ms alebo implementacne spinenie,tak babo rad a vyber si,neostava nic i e len cakat a netlacit nasilu nieco co nema prosperovat,priroda to zariadi sama, odbornici tvrdia ze to implementacne spinenie by malo nastat uz 3-6 dni pred ocakavanou ms,zeny zo skusenosti tvrdia,ze im to zacala v den ocakavanej ms,takze proyichodne info,uz neriesim,pekne si pockam do nedele a podla toho sa zariadim -gynak alebo bunicinove zatkyy😂😂😂😅😅

lolitqa
17. okt 2017

@vikanemo tak mne to začalo včera večer a vyslovene len spinenie, nie krv, taký ako hlien sfarbený do takej hnedastej farby, jemnej a ani ho nieje veľa...ale kríže ma bolia statočne 😏

vikanemo
17. okt 2017

@lolitqa tak h eda krv je stara krv,teda len to vychadza a uz to mozno ani nemas,len sa cistis,drzim palceky, mna krize boleli len dva dni aj to iba na lavej strane minuly tyzden,som asi nejaka divna🤓

lolitqa
17. okt 2017

@vikanemo no uvidíme...zajtra ráno, ak nedôjde dovtedy mrška tak si spravím testik teda a uvidíme 😊

vikanemo
17. okt 2017

@lolitqa drzim vsetky palce a prsty na vsetkych koncatinach😘

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo no ja ani pri pms nemavam taky hlien a ani bolesti prs ako teraz a bolesti v podbrusku mam az ked mam mrchu v plnom prude 2. den, cize mi to hned bolo podozrive .. Ja verim, ze bude vsetko v poriadku 😍 a v juni sa budeme tesit z babatiniek nasich 👶😍😍😍

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly juuu tesim sa s tebou,len sa drz a vsetko bude ok, ja som stale pri zemi hoci stale dufam,vies ako sa vravi,ratj s horsim dufaj v lepsie, ak by aj toto nevyslo,menim gynaka s najvyssou pravdepodobnostou lebo nerobi nic,po oboch potratoch (1.v 10tt MA av aprili biochemicke a SP) som podla nejo v poriadku,ale ocividne je nieco zle,nemam problem otehotniet no mala som problem dokoncit a teraz uvidime,ale velmi sa modlim v duchu aby to vyslo

lucinocka
17. okt 2017

@vikanemo na hematologii si bola?

vikanemo
17. okt 2017

@lucinocka nie nikde som nebola,nikam ma neposlal,teda ja betusim ci z tych milion ks vzoriek co zo mna postihal nieco riesil,odbery krvi atd

goldmolly
17. okt 2017

@vikanemo drzim moc moc palce 😘 ja som toto vobec este neriesila, lebo ked som bola vo februari na preventivke tak som nevedela ze budeme robit mimi, takze som nic s nim nekonzultovala a povedala som si ze ked sa nam nepodari do preventivky tak to budem s nim riesit.. Tehotna som este nebola nikdy takze vsetko je to pre mna nove😲 ani som nemala nikdy ziadne problemy, maximalne tak mykozu .. Cyklus pravidelny ako hodinky 27-28 dnovy bez omeskania vzdy.. Pred 3 mesiacmi som prestala fajcit a zacala som uzivat denne femibion, teraz si davam aj magnezium.. Dufam ze to tej mojej bodke malej co najviac ulahcim🙂 a aj co sa tyka prace, nie je namahava, vacsinou cele dni sedim a nic tazke nedviham.. Budem sa snazit co najviac , ale tiez som este pri zemi, aj ked priznam ze som najstastnejsia na svete😇

vikanemo
17. okt 2017

@goldmolly drzim palceky vsetko bude ako ma, neboj😘ja budem priebezne informovat moj stav

lucinocka
17. okt 2017

@vikanemo na tvojom miesze by som si to namierila najprv na hematologiu... ja som mala to co aj ty a mam trombo mutaciu, to ti obycajne testy co beru gynekologovia neukazu, robia sa geneticke testy na hematologii na to... a picham injekcie v kazdom tehu hned od ukazania ciarky... ak nahodou mas to, a ma to kazda druha zena, tak nikdy nedonosis dieta bez nich do kraja :-/

vikanemo
17. okt 2017

@lucinocka dakujen krasne za info,takze v pondelok ked pojdem za nim sa budem na to dotazovat, dufam,ze to predtym boli len omyly aby to mohlo prist teraz v plnej parade🤗

lucinocka
17. okt 2017

@vikanemo ja som mala biocehmicke...potom som mala MA v 12+6, potom mi konecne dali tie sproste injekcie a rodila som bez problemov zdravu babu 🙂 a poznam vela pripadov ktore si presli vela MA kym konecne sa gynekolog rozhodol ze to treba riesit na hematologii a uz aj tie maju zdrave deti... taze drzim prsty