icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
17. okt 2017

Ahooojte zlatenkaaaaaa moje 🙂 ako sa mi mate?? Ja dnes po dvoch dvanastkach 🙂 konecne doma.zajtra a pozajtra volno 🙂 zajtra si vas preštudujem 🙂 ja dnes takto 🙂 posledný bol silný ale ako som ho nalepila tak sa doondil 🤣🤣🤣😂😂😂🙈🙈dnes kooopa egg white 😂😂😂az sa to doslova ale doslova vali zo mna.mozem rozdávať 😂😂😂Lubkam vas holubicky moje 😍😘😘😘❤️❤️

zitusss
17. okt 2017

@lucinocka ahoj,prosím čo je skratka MA? A kedy si už išla pre injekcie? Keď bola aj slabucka čiarka? Aj pred meškaním ms?

zitusss
17. okt 2017

@sonulienka13 Mojenko,vitaaj,všímam že si sa vrátila do práce,inak obdivujem ľudí ako ty že to zvládajú v takýchto inštitúciách,veľký rešpekt,na takú prácu sa človek musí narodiť. Uži si voľno 😘 Takže dnes idete zamiešať na bábätko? 😘 👶

myjusiatko
17. okt 2017

Tak ja dnes rano taky pozitivny LH test, aky sa mi este nepodaril chytit. 🙂

katka8817
17. okt 2017

@sonulienka13 paráda, tak šup šup zamiesiť, nech ti to už konečne víde, prajem ti to😉

sonulienka13
17. okt 2017

@zitusss ahoj zlatik 😍😍😘😘❤️Dakujeeem 🙂 noo co ti poviem.studovala som to a mam tu prácu rada.len je to zabijak.mame vyše 150 klientov a opatrovateliek malo ☹ pritom trištvrte klientov je odkázaných len na nas.co su ležiaci☹ takze zahul 🙂 co ti poviem.ale mame to tam pekne 🙂 vynovené 🙂 dve veľké budovy.pozri 😘Predstavím ti moje pracovisko 🙂 ta presklená je Nova.takze sa nechodíme habadeeeej 🙂 pristavana k tej modrej🙂 noo ak vydrzim hore tak zamiesime 🙈😂😂😂

katka8817
17. okt 2017

@sonulienka13pekne to tam máte🙂

0507
17. okt 2017

Baby, otazka trochu mimo..ale nepribera sa z inofolicu? Beriem ho druhy mesiac, stravujem sa rovnako, ale vaha ide hore ☹.

lucuska85
17. okt 2017

Baby dnes som 7DC a este som spozorovala minimum spinenia (asi uz len zbytok ms) ale co sa chcem spytat spozorovala som vlhko na nohavickach ale nebolo to lepkave,mam to nejak zaznacit do ff? Dakujem 😊
A dvojciarockovym gratulujem a drzim prsteky 😘

lucuska85
17. okt 2017

@0507 Ja som tiez spozorovala ze som pribrala trosku,vybrala som dve balenia a potom som skoncila s nim. A mne nejak extra nepomohol, dokonca som s nim ovulku necitila ako vacsina bab.

0507
17. okt 2017

@lucuska85 ja praveze ovu citim viac ako inokedy, mam doma este balenie na jeden mesiac a potom uvidim co dalej

lucuska85
17. okt 2017

@0507 dufam,ze ti pomoze k vytuzenemu mimi 🙂 ja uz len kyselinu listovu a alchemilkovy cajij

zitusss
17. okt 2017

@sonulienka13 veru pekne to tam máte a riaaaadne veľké 😲 cez voľno zregeneruj poriadne a zarobte 😍😘

lucinocka
18. okt 2017

@zitusss missed abort- zamlcany potrat.. ja mam doma ked sa ideme snazit stale v rezerve aspon jedno balenie...ked vidim ducha na teste, hned pichnem prvu a tak az do konca 6.tyzdna po porode...cca 300injekcii spolu

bona69
18. okt 2017

Pekné ránko dievčatá,tak ešte sa nádejam 🙏🙏🙏

lolitqa
18. okt 2017

Baby tak ja neviem 🙄 teplota sa drží ale na teste nevidím nič, to spinenie zatiaľ prestalo

vikanemo
18. okt 2017

@lolitqa mne dnes stupla teplota o 0.1 tak som zvedava,spinenie este netusim,uvidim pocas dna

vikanemo
18. okt 2017

@lolitqa https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav... precitaj mozno ti to objasni,testy momentalbe neries

lolitqa
18. okt 2017

@vikanemo ďakujem, no uvidíme co sa bude diať ešte do konca týždňa teda 😊

vikanemo
18. okt 2017

Dnes zaznamenana len teplota

bale1rinka
18. okt 2017

Ahojky,dnes mi stúpla By z 36.4(držala sa 4dni) na 36.7, včera som mala pozitívny ovu test, ľavá strana ma pobolieva už tri dni, výtok je taký tahavovodnaty...dnes teda ovulujem, áno?

myjusiatko
18. okt 2017

@bale1rinka vcera si. 🙂

zitusss
18. okt 2017

@lucinocka ahaaa.ale tie injekcie asi lekár rieši až pri dlhšom snažení či? Ako sa volajú?

zitusss
18. okt 2017

Babule,cca o piatej som bola na wcku a o siedmej meriam,je možné že by to AŽ tak ovplyvnilo teplotu? Už som tak pár krát bola na wc a nikdy nebola až tak odlišná od predošlej. Ovu testy som ešte nerobila lebo minulý mesiac bola ovu až 28DC 🙄 je možné aj to že by ju inofolic tak urýchlil? 😵

bale1rinka
18. okt 2017

@myjusiatko do prčic, tak tomu nechápem...včera som mala poz.ovu.test tak nemá prebehnúť ovulka do 24-48h od poz.testu?

myjusiatko
18. okt 2017

@bale1rinka no podla vzostupu teploty bola vcera. 🙂 mozno si zachytila uz len zbytok lh. Bola testovacia silnejsia nez kontrolna?

myjusiatko
18. okt 2017

@zitusss je to mozne. Ale ako uz mnohokrat sa opakujem. 🙂 treba zapisovat aj hlien. Potom budeme mudrejsie. 🙂

lucinocka
18. okt 2017

@zitusss neviem, ja som mala ,,stastie'' ze sa mi z antikoncepciw urobil v nohe tromb, tak sa vtedy riesilo vsetko rychlo a vedela som ze ked budem tehu musim byt na injekciach...len som sa pri prvom akuray prestahovala do chorvatska, nemala som este prehlad jak to ide a natrafila som na kravu gyn,ktora sa robila mudra a nechcela mi ich dat od zaciatku... volaju sa fraxiparin alebo clexan

bale1rinka
18. okt 2017

@myjusiatko obe boli rovnako krásne sfarbené aj po vyschnutí , včera 13:18 som tu dávala fotku toho ovu testu

ajka32
18. okt 2017

@bale1rinka podla mna je ovu tiez az 24-48 hod. po pozitivnom teste, bola som na tom podobne ale mne graf vyznacil ovu den predtym ako som mala pozit.test.ale verila som viacej testu kedze som merala teplotu tak kadejako,ale velmi sa nevyznam v tom tiez este 😀