icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katka8817
23. okt 2017

nie, nemám veľmi žiadne príznaky, počkám do stredy

katusikkk
23. okt 2017

@tuqanqa
Ja ze tak do 10 dni 😨 O 3 tyzdne uz planujem chodit s bruchom 🤰 😅

alison11
23. okt 2017

@vikanemo Tak vydrž 3 dni a dozvieš sa čoskoro 🙂Držím palce 🙂

butterfly333
23. okt 2017

@tuqanqa prvu mi robili v blave a teraz v tt. No neplatila som nič aj som sa v pohode super citila. Ja už mam za sebou minimalne 10 všeliakych operacii.

vikanemo
23. okt 2017

No baby,takze vysledky krvi zo stredy mi uleho tyzdna som su 46,3 teda povedala pozitivny, mam vydrzat na progesterone a prist vo stvrtok na sono a opat sa vezme asi krv ci rastie hcg, pytala som sa ako je mozne,ze mam negativny tt a ona ,ze mocovy tt moze byt negaticny a mozem byt tehotna,tak mam vydrzat a prist skor len ak by som mala bolesti v podvrusku alebo krce,ale ja nemam nic, tak cakam do stvrtka,ze vraj mali kopec zien s negativnym mocovym tt a boli tehotne a vsetko bolo ok

zitusss
23. okt 2017

@sonulienka13 ahoj moja,počúvaj ty stihneš dva cykly kým ja budem mať ovu ty kokso 😱😂 ja ešte stále nemám ani vyznačenú ovu aj keď dnes som dosť nízko s grafom ale to som bola aj predvcera no skúšala som predvcera ovutest a nic na ňom. Nejak divne mi skáče tá teplota 😅

janedoe
23. okt 2017

@tuqanqa ale to si tusim platila za lekara. Lebo aj ja som bola v Ruzinove na laparke (hehe tiez 2013 😊) a platila som lekarovi z Gyn fivu za "vyber operatera".

alison11
23. okt 2017

@vikanemo No vidíš tak už len vydržať 🙂 Držím palčeky 🙂

goldmolly
23. okt 2017

@vikanemo juuj, to cakanie je najhorsie, vsak? Mne ustupili bolesti podbruska tak sa zas strachujem ci je vsetko ok, ked sa mi neroztahuje maternica uz 😕

angel_m221
23. okt 2017

Ahojte. Poradite mi? Mohla uz prebehnut ovu? Meriam len druhy cyklus. Minuly mesiac od 15DC a teploty sa drzali vysoko nad 37.1-37,2-37,3. Tento mesiac to vyzera takto

myjusiatko
23. okt 2017

@angel_m221 vyzera ze bola 6dc

janedoe
23. okt 2017

Baby. Ten horny ovu test este neni pozitivny vsakze? Teda dufam 😊 Lebo by sme to tento mesiac asi prepasli 😂 Ale preco slabnu? Nemali by postupne tmavnut?

@goldmolly strach k tehotenstvu asi patri. To je normalne. Neboj sa 😊 Vsetko je v poriadku. O chvilku uvidis krpceka na sone a budes pocut, ako mu krasne bije srdiecko a bude po vsetkych strachoch (aj ked potom pridu ine dalsie 😂).

angel_m221
23. okt 2017

@myjusiatko dakujem za odpoved.. Myslis,ze bolo neskoro zacat skusat 7DC? Asi som ju presvihla. Nemyslela som si,ze moze prist tak rychlo 😐

alison11
23. okt 2017

@janedoe Ahoj z tými testmi aj ja mám tak ako ty nemala som tiež rovnakosilné a slabnú :-/ ja si myslím,že ešte ovu nebola a čo bt nemeriaš? Ja podľa grafu som nemala ovu ešte.

vikanemo
23. okt 2017

@alison11
@goldmolly
Len to je krvny test z minulej stredy,takze cakam do stvrtka kedy bude sono, co pritakom hcg nebude nic vidiet teda podla mna opat krvny test a vysledky az piatok,ach bozeeee to cakanie ma ubija

alison11
23. okt 2017

@goldmolly Ahoj nestrachuj sa ak ťa nepobolieva podbruško teraz ešte môže večer,mne sa to akosi posúvali tie bolesti zo začiatku boli ráno a pozdejšie už večer keď som si ľahla.

alison11
23. okt 2017

@vikanemo Neboj to je len pár dní ani sa nenazdáš a bude tu piatok 🙂

myjusiatko
23. okt 2017

@angel_m221 mala sanca je. 🙂

tuqanqa
23. okt 2017

Stúpam do nebes? 🙏

angel_m221
23. okt 2017

@myjusiatko hlien som zaregistrovala 7DC. No uvidim, co cas ukaze. Aj mala sanca je viac ako nic ☺

goldmolly
23. okt 2017

@alison11
@janedoe
Dakujem baby, akoze pobolieva ma to mierne stale, aj krize len nie v takej intenzite ako predtym.. Ale teda prsia ma bolia statocne, viac a viac, uz sa ich ani chytit pomaly nemozem... A dnes som si robila test len neviem ci je to uz dost silna ciarka alebo stale slaba 😒 aj ked teda neviem ako je na tom s intenzitou pepino, lebo ten som si robila..

@vikanemo jaj moja, nech vsetko dobre dopadne..

goldmolly
23. okt 2017
alison11
23. okt 2017

@goldmolly Všetko je tak ako má byť,tie prsia keď bolia tak je to ok tiež,poznám to zo seba,neboj uvidíš že je všetko ako má byť,Nesleduj sa tak veľmi,a odychuj keď sa Ti dá a čítaj,alebo čo rada robíš,ale ak pracuješ tak si ešte uži kým si vpráci potom budeš mať drobčiatko min. na 3 roky a budeš z drobcom doma cez deň sama,ak bývate sami.Ja by som občas aj vypadla niekam pracovať keby som mala možnosť,alebo bola tehula aby som mala iné myšlienky než stále dokola to isté...niekedy sa ani sama nevyznám v sebe čo by ma tešilo.
A testík máš krásny 🙂 Koľko dní Ti mešká?

sonulienka13
23. okt 2017

@zitusss zlatik sme sa vymenili🙂 totok je prvy cyklus asi co mam takto skoro ovulku 😂😂

zlatovlaska79
23. okt 2017

Baby viem ze som asi blba ale chcem sa spytat cely minuly tyzden ma bolelo podbrusko a od dnes nic myslela som si ze uz je po ovulke aj manzel v stredu alebo stvrok kontroloval krcok a povedal ze je otvoreny a makky zatial co vcera uz bol tvrdsi a zavrety dnes som ale robila ovu test a vyzera ze by chcel byt pozitivny mam v tom vsetkom chaos a zmatok bt nemeriam tak netusim kde som v ktorej faze

katusikkk
23. okt 2017

@janedoe
Mas len tieto 3 ovu testy?Ci nahodou nebol den pred tym silny,alebo este skus porovnat s grafom ked meras

goldmolly
23. okt 2017

@alison11 vyse tyzdna mi uz meska.. Ano byvame sami, len este nam prerabaju ale dufam ze uz tento tyzden to bude lebo uz by som najradsej bola doma v klude a nie u svokry.. Stale mi nukaju za poharik niecoho k jedlu 😀 uz so urcite musia vsimnut ze stale odmietam, lebo predtym to tak nebolo.. Tak to hram na bolesti hlavy a ze este urcite niekam pojdem autom 😂 ani by som sa tak nesledovala keby uz mozem varit, upratovat atd...

katkari
23. okt 2017

Ahojte, pridavam moj sucasny graf. Ff ukazuje ze uz som po ovu, ale dnes mam zase egg white hlien. A teploty klesli po ovu trochu dole ale zase sa zda ze stupaju. Ovu som podla FF mala neskor tento mesiac, zvycajne mam medzi 15-20DC. Co znamena ten hlien? Nie je husty a lepkavy ako by po ovu mal byt ale ako vajicko 🤔 nechapem...

julianka007
23. okt 2017

@vikanemo
Och.. dobre správy... Dúfam, že už budú stále len dobre... Držím prsty

katkari
23. okt 2017