Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, pridavam moj sucasny graf. Ff ukazuje ze uz som po ovu, ale dnes mam zase egg white hlien. A teploty klesli po ovu trochu dole ale zase sa zda ze stupaju. Ovu som podla FF mala neskor tento mesiac, zvycajne mam medzi 15-20DC. Co znamena ten hlien? Nie je husty a lepkavy ako by po ovu mal byt ale ako vajicko 🤔 nechapem...
@julianka007 no velmi sa netesim, klas.tt stale negat
@kristina6014 pardon 22.10 (11DV) nie 11.10...
Ahojte snažilky. Ako sa mate v tomto uprsanom pocasi? 😊
Môj graf vyzera takto zatial,od vcera som zacala ovu testy no zatial nic moc,vcera som mala ale strasne bolesti v podbrusku. No po chvile ustupili. Hlien pozorujem no zatial bol len lepkavy a ciry vodovy. To bol strasny den ako keby som furt potrebovala cikat. 😀
Dufam ze tento mesiac trafime uz ovulku a zadari sa aj nam,uz sa snazime pol roka, tak je na case. 🙂 🙏😘
@kristina6014
Podla mna si ovu este nemala.🙂
Nemala si 3 po sebe vyssie teploty.
@katusikkk iba tie dva tých 36,8, tak čo mohol znamenať ten ovu test? Boli má v podbrušku od vtedy ako som mala to halabala krvácanie dva dni a potom iba špinenie.. takže ja už sama neviem 🤔
@kristina6014
Slabe krvacanie moze byt cez ovu.Kedy si to mala?Takyto pokles ako mas dnes byva 1-2 dni pred ovu.
Este meraj.Hadam zajtra vyskoci a udrzi sa 3 dni.V tom pripade by ovu bola dnes.Ja ked som pila Inofolic mala som bolesti pred ovu,niekedy po ovu,takze som sa podla toho neriadila.Skor len merat bazalku a v obdobi okolo ovulky sledovat hlien.
Vetsina bab tu pouzivame na grafy FF.Tam pekne aj vyznaci😀
@katusikkk slabe krvacaniev deň keď som mala mať MS potom už iba spinenie :D dik za radu 🙂
@kristina6014
Tak asi nechapem tvojmu grafu.
Nie si 12 den cyklu???
Hmmm.Tak skus test tehu.
@julianka007 zlatkoo Coo opakuješ 🙂
@julianka007
@sonulienka13 baby, ja rovnako 😀

@katkari
Ahojte, pridavam moj sucasny graf. Ff ukazuje ze uz som po ovu, ale dnes mam zase egg white hlien. A teploty klesli po ovu trochu dole ale zase sa zda ze stupaju. Ovu som podla FF mala neskor tento mesiac, zvycajne mam medzi 15-20DC. Co znamena ten hlien? Nie je husty a lepkavy ako by po ovu mal byt ale ako vajicko 🤔 nechapem...