Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko no srale cakam na stvrtok a uvidi sa🙁🤕😩
Ahojte žienky, tak ja dnes 32DC po menzese ani chýru ani slychu, bazálka dnes vyskočila na 37 a pobolieva podbruško, no uvidíme🙏👶🙏
@0507 ale krasne si stúpla zlatko 🙂
Babulkyyy,tie co ste ako ja 6dpo kedy budeme testikovat???😍😍😘😘🙏
@sonulienka13
Ja dnes 12 DC.Ovu mavam na 12-14 den,takze cakam ako na spasenie.
Kazdy mesiac mi teplota skace hore dole a teraz mam uz treti den rovnaku ,tak netusim preco,ale tento mesiac som asi prvy x nemala ani jednu vyrazku pri a po ms.Asi sa mi hormony ukludnuju 😅
A ty pekne este aspon 3 dni cakaj.Inak mam pocit,ze len teraz si testovala hahhaha
Ako to leti 😝
@katusikkk nooo vydis zlatko 🙂 podla mna to bude dobre znamenie 🙂 ja?? Ja som chronicky testovac 😂😂😂😂aj zabúdam popri práci.mam stres,chaos,nervy a jedno s druhým.
@sonulienka13 toto je velmi divny graf, taketo vykyvy nemavam..neviem co to ma znamenat
@sonulienka13 ako sa poznam, tak zajtra vyskusam 🙂
@0507
@sonulienka13 zosynchronizované teploty 😂😂😂😂
@julianka007 tak to hej teda 😂😂😘dufam ze aj koľaje tak budu 😂😂
Ďakujem dievčatá, testík ešte zopakujem, tak o pár dní, či pekne silnie, k dokimu sa neponáhľam, pôjdem až tak o 2-3 týždne ak nebudú nejaké problémy.
@katka8817 tak to je super gratulujeeem.🤰
@katka8817 gratulujem! 🙂))
Dievcata a ja este stale nemam ms!🙏
Gratulujem vsetkyyym😘😘som zvedava kolko nas tu snaziliekostane po tychto cykloch🤣🤣🤣
ahojte, baby moze neprasknuty folikul zvysovat BT? teplota stúpla, ale na sone je bud cysta alebo nejake divne žlté teliesko :/ zakrvacane to je ako teliesko, ale tvar je ovalny, a mal by byt taky zošuverený, tak neviem co si o tom mysliet, nemate skúsenosť? 16DC mal folikul 20mm, očakávala som ovu, 19DC rano uz to čudo bolo take divne 32 mm zakrvacane, a 20DC poobede 35mm este viac zakrvacane... ale tym ze to rastie to zlte teliesko nebude prepokladam :/ len nerozumiem tej rastúcej teplote

@vikanemo vidis. Krasna trojfazova krivka. 🙂
Ja dnes takto. Dnes by som mala zacat krvacat. Cipok zatvoreny. Mozno sa lf konecne trosku predlzi. 🙂