icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
24. okt 2017

@jaruskatt Prosím ťa čo je AMH a 0,84?

alison11
24. okt 2017

@katka8817 Gratulujem 🙂 Tak pekne rastite a odychuj 🙂

kudusko
24. okt 2017

@alison11 ahoj amh je antimulerov Hornov zistí sa z krvi koľko máš rezerve vajíčok ale nepovie ti akésú kvalitné

kudusko
24. okt 2017

@alison11 preklepy sprosté hormón 🙂

janedoe
24. okt 2017

@katusikkk
@alison11 ahojte nemeram BT. Dost ma to otravovalo. Ale je pravdou, ze aspon som vedela, na com som 😊 Ja som si ani testy nechcela robit. Len som mala taky blby vnutorny pocit, ze OVU presvihneme. Tiez si myslim, ze ovu este nebola, lebo som len 9 DC dnes, ale tie testy ma trosku zneistili. Ale dnes som si merala BT a stale som dole, tak snad sme ju neprepasli. Bol by totiz gol, ked do seba pcham tie hormony 😂

bona69
24. okt 2017

Ahojte dievčatá,tak ja som bola dnes sa tou liecitelkou, otvorila mi čakry, no a že mám strašne rozhádzané hormóny a zanesené hrubé črevo,nejaké baktérie a mierne zväčšenu pečeň.tak ma nastavila na liečbu,angeliku,vit.e, inositol, a pestrec. Budúci týždeň idem na prečistenie cakier,tak uvidíme. Stáli ma tie lieky necelú stovku, manžela skoro porazilo, mom.je až nas..ny, tak dúfam že ho to prejde a že vôbec budeme aj snazilkovat😀😀😀
Hovorila mi tá pani že boli za ňou dve baby a hneď v ten mesiac čo ich liečila aj ostali tehotné,tak bodaj by🙏🙏🙏
Tehuľky a vám blahoželám a teším sa s vami, snáď sa k vam čoskoro pridám aj s ďalšími💕💕💕

katusikkk
24. okt 2017

@bona69
v ktorom meste si bola??

tuqanqa
24. okt 2017

@katka8817 super 👌, gratulujem 🎊

bona69
24. okt 2017

@katusikkk v prakovciach

katusikkk
24. okt 2017

@bona69
Vyzistim kde boli kolegyne mojej kamosky.Boli spolu za jednou liecitelkou po roku a pol snazenia a otehotneli tusim prvy,alebo druhy mesiac.Spolu.:astonished:

bona69
24. okt 2017

@katusikkk keby🙏🙏🙏už kašlem aj na 100vku, veď za tie mesiace som už do seba asi aj toľko investovala za tie vitamíny,cajiky,testy...veď dr mi kázala kúpim inofolic a mužovi folandrol a to tiež nie je lacná záležitosť, no a mne dala lieky aj na iné, hlavne že sa musím prečistiť od tých baktérií v hrubom čreve, veď sa uvidí,dnes som 5dc tak do ovulky ešte čas 😀😀😘😘tak daj vedieť že kde boli tie tvoje kamosky 😘😘😘

tuqanqa
24. okt 2017

@katusikkk to ozaj také zázraky? Ja som na liečiteľov a šarlatanov skepticka.

julianka007
25. okt 2017

Dobré ránko slniecka.... Tak ja dnes takto... Už začínam odpratávať dní.... 😂😂😂😂

sonulienka13
25. okt 2017

@julianka007 je zlatkoo 🙂 ides pekne hore 🙂 len tak dalej 🙂

sonulienka13
25. okt 2017

Dobre ranko mojenka 😍😍😘😍tak ja sa drzim vo frontovej línii 😂😂😂

angel_m221
25. okt 2017

Ahojte. Ja pokracujem v merani. Minuly mesiac som zacala od 15DC. Tento mesiac meriam od zaciatku. chcem sa spytat, kedy mi graf vyhodnoti den ovulacie?

vikanemo
25. okt 2017

@angel_m221 no podla mna uz mal vyhodnotit,skus odznacit hlien a krcok a uvidis

alison11
25. okt 2017

@kudusko Ďakujem za vysvetlenie 🙂
@janedoe Ahoj! Ja zas u mňa vyzerá že ovu nebola tka som si predĺžila dc na 34 ke´dže sú mesiace keď mám cyklus 30-38 dc tak neviem... dnes takto a ovulačné testy stále nie sú pozitívne.

angel_m221
25. okt 2017

@vikanemo dakujem, odznacila som to, ale nic sa neudialo 😐

goldmolly
25. okt 2017

Dobre ranko babulky, tak konecne testik, na ktpry som tak cakala 🙂 silne ciarky 21DPO a test s citlivostou 25mlU/ml.. ❤

myjusiatko
25. okt 2017

@angel_m221 to je divne. Podla mna uz ovu bola ako sme si pisali ten 6dc.

Ja dnes takto! MS zatial stale nemam! 🙂

0507
25. okt 2017

Dobre ranko...dnes bez zmeny 🙂

katusikkk
25. okt 2017

Otazka:
V case ovulky nemam plodny hlien.Teda mozno nejaky je,ale musim ho hladat.Tento mesiac som vypila 3 litre grepoveho dzusu a zjedla za 12 dni 17 grepov.Hlien bol taky jedine vodovy,aj to som ho hladala pomaly lupov 😝
Ked su spermije vo vnutri ,jasne ze to skresluje.Nejake vytecu,nejake zostanu ,ale potom pribudnu dalsie.Takze jasne,ze ten hlien sa musi zmenit na vodu.
Ako to teda,ze mate ako sopel?
Blba otazka,ale inak ju neviem napisat,kedze citam o plodnom natahovacom hliene.😕

goldmolly
25. okt 2017

@katusikkk zlatik, ja som ziadny natahovaci hlien nemala, iba taky ako keby voda zo mna tiekla 🙂 hlien tam je ale kazda zena ho nemusi mat vela a nemusi ho najst.. A hlien bol rovky s grepom aj bez grepu 😀

goldmolly
25. okt 2017

@katusikkk a v cykle otehotnenia som zrovna grep nepila vobec, ani alchemilku, lebo som si myslela ze akurat tento mesiac to isto nevyjde 😂

rula
25. okt 2017

👏👍gratulujem, aj to, ze si vydrzala netestovat. Si obdivuhodna. 😂🤰 uzivaj. vela zdravia.

katusikkk
25. okt 2017

@goldmolly
Uz som si myslela,ze som vadna,lebo tolko grepov co som ja zjedla ,tak to je skoro na "budu blejt velebnosti "😅
Tak dufam,ze aspon taky stacil,lebo vcera vecer som sa radsej do rana nepostavila z postele.Ja viem,ze to nepomoze,ale tak predsa.Sice som nic nespala,lebo mi bolo treba strasne cikat,ale poctivo som lezala v klbku nech sa nepostim do postele. 🙄😨
Ovu asi bola vcera,ale pre istotu este dnes poistime,lebo som nemala ziadne bolesti a vlastne ani nic.Keby ze nemeram bazalku tak ani neviem .🙄

myjusiatko
25. okt 2017

Muhehe, tak radost predcasna. Uz spinim. 🙂

katusikkk
25. okt 2017

@angel_m221
Teplotu meras v ustach ?

lucuska85
25. okt 2017

Dobre ranko 😊 za tie dve krasne silne // gratulujem @goldmolly 😘

Môj graf po dnesnom merani, stale ziadna zmena,testy vzdy slabe,vytok a hlien nic moc. Uz aby to prislo a mohli sme sa tesit aj my. Sice niesme casto spolu lebo sme uz unaveny po celom dni ale dufam,ze tento mesiac to uz bude ono 😘