icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
25. okt 2017

@katusikkk jasneee, chapem, ajja som radsej zostavala lezat, mala som tiez pocit ze to nepomoze ale chcela som urobit vsetko pre to, aby to vyslo... Akurat ze tento mesiac to bolo ine 😂 ovu posunuta, mega vela stresu, bez grepu, bez alchemilky, sex len v polohe ja hore- co teda popiera vsetky rady ohladom gravitacie 😂 a lezala som tak maximalne 5-10 minut po... Velmi ti drzim palce nech to vyjde 🙂 urcite poistite aj dnes, ved za to nic nedas 😉

julianka007
25. okt 2017

@sonulienka13
No to teda... Aj keď uvažujem či nebola ovulka predsa len na ten 13 DC už som sa potom až tak nesledovala keď mi FF označili ovulku... V sledovaní krčku ešte niesom až taká dobrá aby som sa mohla na to spoľahnúť. A hlien nemám skoro žiadny... Hmm mám dilemu či niesom ešte iba 6DPO.. nič no.. necháme sa prekvapiť.. 😂😂😂

angel_m221
25. okt 2017

@katusikkk nie. V posve

julianka007
25. okt 2017

@goldmolly oooo nádherné silné čiarky... Gratulujem... 😘😘😘😘 A držím prsty... Teším sa spolu s tebou.... 😆😆😆😆😆

waleri17
25. okt 2017

Babenky ahojte chcela by som sa opytat v ktorom case rano meriavate teploty vy?? Lebo ja mam proste rano vzdy neskutocne nizke teploty .. ci pred ovu ci po ovu aj ked som uzivala progesteron vzdy ich mam rano nizke maximum pri uzivami progesteronu 36,7 takze nechapem preco? Ked vidim ine grafy tak nechapem preco ja mam tak nizke teploty.. dakujem krasne za odpoved

alison11
25. okt 2017

@0507 Vau super krásny grafík,ja to vidím na víťazný 🙂 keďže si mala aj pokles uhniezďovací na 5 deň po ovulke a teraz máš krásne bt tak nech sa len drží hore 🙂

angel_m221
25. okt 2017

@myjusiatko hadam ti uz ani nepride 😍 drzim palce😊 skusila som vlozit cisla do womenu a vyznacilo mi ju na den,ktory si mi predpovedala 😃

alison11
25. okt 2017

@goldmolly Vau fakt krásny testík gratulujem a držkajte sa 🙂

alison11
25. okt 2017

@waleri17 Bt sa meria pred vstaním z postele ráno keď sa zobudíme.Má sa merať v ten istý čas každé ráno a najmenej 3hodky musia byť spánku.

alison11
25. okt 2017

@angel_m221 Vau aj u teba to vyzerá na víťazný grafík držkám palčeky 🙂

0507
25. okt 2017

@alison11 jaj, bodaj by...si zlata 🙂

angel_m221
25. okt 2017

@alison11 uvidime co cas ukaze 😊 tesit sa radsej nebudem,kedze meriam velmi kratko.. Myslis,ze som zachytila 11DC uhniezdenie? Ten pokles myslim

alison11
25. okt 2017

@angel_m221 Podľa mňa hej kde máš ten pokles na 11dc 23.10. to mohlo byť uhniezdenie 🙂
@0507 Držím vám palčeky 🙂

goldmolly
25. okt 2017

@julianka007 dakujem.. 😘Snad bude aj u gynekologa vsetko ok, buduci tyzden idem vo stvrtok.. Zda sa m to nekonecneeeeee

goldmolly
25. okt 2017

@alison11 dakujeem 😘 neviem sa uz dockat navstevy u doktora.. Len tie bolesti mi ustavaju v podbrusku tak neviem ci to tak ma byt, lebo predtym ma to fakt bolelo skoro cely den a teraz zacitim len tak 2-3x denne... Ahjaj ta bezmocnost 😔

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 koľko dňový máš cyklus? a po mrche hneď ovulka?

katusikkk
25. okt 2017

@alison11
Jaaj no ja len preto,ze ako meras teplotu cez ms 😅
Cez ms nemeraj

waleri17
25. okt 2017

@alison11 ahoj ano to viem ale nechapem preco mam take nizke teploty a ostatne baby mavaju o dost vyssie merias si teplotu v ustach alebo posve ak sa smiem spytat lebo fakt nechapem...

jaruskatt
25. okt 2017

neviem či dnes alebo zajtra sexík zaduplovať... alebo už iba čakať 😉

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt mam 25-26 DC. Aj pre mna je prekvapko,ze je tak skoro.. Je to normalne?

tuqanqa
25. okt 2017

@katusikkk ..som sice skepticka ale vyzisti ktora sarlatanka to bola, ked bude niekde pobliz a nebude pytat nehoraznu sumu, moyno vyskusam.😉😅

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 mne sa to nezdá... menzes si mala od 13.10 iba 2 dni?
skontroluj si to, či si dobre zadala začiatok a koniec menzesu.

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt menzes som mala od 13.10-16.10. Trval 3 dni. Po tomto kratkom menzese som si robila tt pre istotu,ze ci nie som tehu. Intenzita ms bola uplne nprmalna. Inak hned po ms som zaregistrovala plodny hlien..

katusikkk
25. okt 2017

@tuqanqa
Uz som sa jej pytala.Je to niekde na strednom SLov.,ale da mi vediet presne ,ze z ktoreho mesta.

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 a máš poznačenú mrchu až do 16.10.?
inak mne tento mesiac tiež označilo zelenou prvé dni po mrche. Bola som však na ultrazvuku, a ovulka bola až teraz.

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt ano poznacena je do 16.10. Ja meriam od zaciatku iba tento cyklus,tak sa v tom moc nevyznam. Minuly cyklus som zacala od 15DC a teploty sa drzali nad 37,1-37,2-37,3, dva dni pred ms klusli..

goldmolly
25. okt 2017

Baby, je to normalne ze ma vobec dnes nebolia prsia? 😢 som prestrasena, vobec sa necitim tehu ...

jaruskatt
25. okt 2017

teh.test si si nerobila? či si neotehotnela ešte pred mrchou...

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 tak ke´d máš takú vysokú teplotu bežne... :-/ podľa mňa to plodné dni neboli :-/ meraj aj naďalej... vždy ráno ešte predtým ako vstaneš a v rovnaký čas, aj cez víkend.

lucinocka
25. okt 2017

@goldmolly neboj, pockaj do vecera :D ono sa to vrati :D