icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
25. okt 2017

@lucinocka boze ja uz som uuuuplne v lese... Nikde som nenasla ci maju prsia boliet kazdy den alebo cele dni... Na gynde mi nedvihaju.. Nebola som este u doktora ale dnes som mala mega kolajnice na 25kovom teste... Viem ze sa strasne sledujem ale neviem si pomoct.. Lebo nemam ani nevolnosti ani nic a necitim sa vobec tehotne.. Uz mi asi preskakuje

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt vzdy meriam v rovnakom case a predtym ako vstanem z postele. Samozrejme,ze budem merat dalej..😃

jaruskatt
25. okt 2017

@goldmolly nemusí ťa vôbec nič bolieť 😉 ja som tiež ani nevedela že som tehu. Prvé dni po oplodnení a uhniezdení býva "preorientovanie" režimu menzesu na tehu, preto pobolieva podbruško, prsia... Teraz pár dní aj týždňov nemusíš cítiť vôôôbec nič 😉

goldmolly
25. okt 2017

@jaruskatt dakujem ti... Strasne moc si ma ukludnila 😘 davam si na seba strasne velky pozor v tomto obdobi len aby bolo vsetko ok.. Je to moje prve tehu vobec. Ale to si asi zistila podla mojej paniky 😀

jaruskatt
25. okt 2017

@goldmolly 😀 to poznám, nesmierna radosť, šťastie a zároveň strach... Ja som zakaždým chodila na wc so strachom a stále sa kontrolovala, či nebudem mať nejaké špinenie, každé pichnutie, pobolievanie a aj zastavené vetry ma vystrašili 😉

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 skús si vymazať tú prvú teplotu ked si dostala mrchu (36,8)... Mne to tiež kvoli tomu robilo zmätky. Uvidíš ako sa ti zmení zelené pole

jaruskatt
25. okt 2017

@angel_m221 pozri, tento graf už opravený... predchádzajúca strana ešte so zadanou teplotou 36,3 v deň ked som dostala mrchu...

goldmolly
25. okt 2017

@jaruskatt ved toto .. A k lekarovi som sa nechcela ponahlat lebo aj v skorom stadiu nie je skoro nic vidno... Dakujem ti moc za ukludnenie 😘

lucinocka
25. okt 2017

@goldmolly a ako tehotne by si sa chcela citit 🙂 nemusia boliet, ja som bola minuly tyzden na sracky chora a nic ma nebolelo, okrem hlavy, hrdla nosa a pod :D a ked presla viroza vsetko sa vratilo nazad🙂

goldmolly
25. okt 2017

@lucinocka neviem, tehotne nejako 😀 sibinka mi uz, mozno ma zas zacnu boliet zajtra alebo kedy.. Nemam ani nevolnosti , vobec nic .. Mam len vnutorne presvedcenie ze tam niekde vo mne je maly hrasok a ma sa tam dufam dobre 🙂

zlatovlaska79
25. okt 2017

Tak dnes po preventivke vsetko v poriadku ovulka prebehla a myslim ze sme ju s manzelom vystihli uz len cakat co priroda urobi 😉 ....aj sme konecne osobne rozobrali moj hp vsetko v poriadku ziadne pco sa nekona jedine co my asi moc dobre nevyslo je pomer LH/FSH netusim sice aky to ma podiel na snahu otdhotniet ale asi to nebude take zle ked to neriesi. Teraz moja bojova uloha je nahovorit chlapa na spermiogram lebo ze bez neho sa nevieme pohnut a AMH 3,19 to nieje take zle na moj vek nie? 😉

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt idem skusit, dakujem za radu

angel_m221
25. okt 2017

@jaruskatt ked som ju zmazala, tak mi vypisalo:
Dle zapsaných teplot nelze ovulaci určit, dle kalendářové metody vychází ovulace na 26. 10. 2017 .. Ale podla mojho pocitu a aj hlienu, by som sa drzala tej prvej moznosti

katusikkk
25. okt 2017

@zlatovlaska79
Ono staci zavolat k urologovi a objednat sa uz s tym,ze prinesie spermijky.
Nie kazdy urolog to robi a je to platene,takze jedine co musi je doniest to v sklenicke tam.Nas doslova ziadal doniest to v sklenicke od detskej vyzivy.
A vysledky bude vediet do 5 min.

katka8817
25. okt 2017

@goldmolly ja som tiež len včera zistila že som tehotná, som o dosť unavenejšia, pobolieva ma podbruško, ale inak nič, ani prsia ma až tak nebolia a ani nevoľnosti ešte nie sú

jaruskatt
25. okt 2017

@goldmolly väčšinou až od 5.tt. tež ti bude cca týždeň meškať menzes

jaruskatt
25. okt 2017

@zlatovlaska79 no AMH máš super! to je horná hranica. Ja mám 30 rokov a amh 0,84 :(

katka8817
25. okt 2017

@goldmolly a ešte som riadne zdutá

zlatovlaska79
25. okt 2017

@katusikkk ved hej len ide o to ze moj o tom nechce ani pocut ze by mal ist na spermiogram bo on je v poriadku tvrdi dufam ze sa da nahovorit lebo testovat a vysetrovat len mna ze preco to nejde by bolo zbytocne

0507
25. okt 2017

Baby, taka teoreticka otazka...kedy sa zacne vytvarat HCG po uhniezdeni?

katusikkk
25. okt 2017

@0507
Myslim ze 2 dni po by sa uz malo zachytit aj z mocu,ale kedze uhniezdenie je medzi 5 -10 dnom,tak test vetsinou ukaze na ten desiaty az dvanasty den.

julianka007
25. okt 2017

Hmmm sledujem si hlien iba druhý mesiac... A teraz ma zaskočila jedna vec. 😂😂 Som 9DPO a dnesked som si išla pred toaletou skontrolovať hlien, tak som mala egg white, pekne sa dal natiahnuť medzi prstami a keď som po toalete sa išla znova presvedčiť, tak už bol znova iná krémový... Neviem čo si mám o tom myslieť...

0507
25. okt 2017

@katusikkk ok, cize keby aj uhniezdenie nastalo na 5. den, tak test by nieco ukazal tak najskor na 8?

katusikkk
25. okt 2017

@0507
Ano tak 😀
Ale zas nemusi stupnut tak ,ze sa da zachytit.Je to individualne,ale keby bolo na piaty den,tak osmy uz by nieco malo byt .Ono vraj na piaty den sa malo komu uhniezdi.Vraj vetsinou je to na 7.Ked robis grafik a vyzera to na piaty ,tak sup a uz aj cikaj 😝

0507
25. okt 2017

@katusikkk tak mam na 5.den pokles, ale dnes som len 7DPO 🙂

katusikkk
25. okt 2017

@0507
Tak vyckaj do rana a mozes skusit z ranneho 😀

janedoe
25. okt 2017

@alison11 tak ja si stale hovorim, ze mam este cas, lebo ovu mavam na 12. den a teraz je len 10 DC. A ze mi cyklus mohol kludne rozhadzat ten clostilbegyt s inofolicom. Ale dnes ovu test bol ma totalku biely 😂 A aj vsetky bolesti a pod. prestali, takze som zvedava. A aj tak....od maleho som chytila daky virus a je mi na zdochnutie. Takze cele je to na prd 😊 A mozno preto bude tento mesiac uspesny hehe.... aj mladeho sme splodili tak, ze sme s muzom boli obaja v polokome a sex bol sucastou liecby 😂 Varene vino so slivovicou a sup vypotit pod perinu 😂

lucinocka
25. okt 2017

@0507 podla mna uhniezdenie ak nekrvacas nezistis ktory den bolo 🙂 ja som mala pokles teploty rapidny jeden den (co by mohlo byt napr uhniezdovanie) a druhy den uz bol pozitivny test

goldmolly
25. okt 2017

@katka8817 no ja som to zistila minulu nedelu cize je to viac ako tyzden.. A ked som teraz uz dostresovala, zacali ma zas boliet prsia 😀 som v prebiehajucom 6tt..A zduta som aj ja, to mi ver😂

0507
25. okt 2017

@lucinocka ja som zatial len 7DPO a mala som jeden vacsi pokles, ci to bolo uhniezdovanie alebo nie, to samozrejme neviem 🙂