Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaruskatt vzdy meriam v rovnakom case a predtym ako vstanem z postele. Samozrejme,ze budem merat dalej..😃
@angel_m221 skús si vymazať tú prvú teplotu ked si dostala mrchu (36,8)... Mne to tiež kvoli tomu robilo zmätky. Uvidíš ako sa ti zmení zelené pole
@angel_m221 pozri, tento graf už opravený... predchádzajúca strana ešte so zadanou teplotou 36,3 v deň ked som dostala mrchu...
Tak dnes po preventivke vsetko v poriadku ovulka prebehla a myslim ze sme ju s manzelom vystihli uz len cakat co priroda urobi 😉 ....aj sme konecne osobne rozobrali moj hp vsetko v poriadku ziadne pco sa nekona jedine co my asi moc dobre nevyslo je pomer LH/FSH netusim sice aky to ma podiel na snahu otdhotniet ale asi to nebude take zle ked to neriesi. Teraz moja bojova uloha je nahovorit chlapa na spermiogram lebo ze bez neho sa nevieme pohnut a AMH 3,19 to nieje take zle na moj vek nie? 😉
@jaruskatt idem skusit, dakujem za radu
@jaruskatt ked som ju zmazala, tak mi vypisalo:
Dle zapsaných teplot nelze ovulaci určit, dle kalendářové metody vychází ovulace na 26. 10. 2017 .. Ale podla mojho pocitu a aj hlienu, by som sa drzala tej prvej moznosti
@zlatovlaska79
Ono staci zavolat k urologovi a objednat sa uz s tym,ze prinesie spermijky.
Nie kazdy urolog to robi a je to platene,takze jedine co musi je doniest to v sklenicke tam.Nas doslova ziadal doniest to v sklenicke od detskej vyzivy.
A vysledky bude vediet do 5 min.
@zlatovlaska79 no AMH máš super! to je horná hranica. Ja mám 30 rokov a amh 0,84 :(
@katusikkk ved hej len ide o to ze moj o tom nechce ani pocut ze by mal ist na spermiogram bo on je v poriadku tvrdi dufam ze sa da nahovorit lebo testovat a vysetrovat len mna ze preco to nejde by bolo zbytocne
Baby, taka teoreticka otazka...kedy sa zacne vytvarat HCG po uhniezdeni?
Hmmm sledujem si hlien iba druhý mesiac... A teraz ma zaskočila jedna vec. 😂😂 Som 9DPO a dnesked som si išla pred toaletou skontrolovať hlien, tak som mala egg white, pekne sa dal natiahnuť medzi prstami a keď som po toalete sa išla znova presvedčiť, tak už bol znova iná krémový... Neviem čo si mám o tom myslieť...
@alison11 tak ja si stale hovorim, ze mam este cas, lebo ovu mavam na 12. den a teraz je len 10 DC. A ze mi cyklus mohol kludne rozhadzat ten clostilbegyt s inofolicom. Ale dnes ovu test bol ma totalku biely 😂 A aj vsetky bolesti a pod. prestali, takze som zvedava. A aj tak....od maleho som chytila daky virus a je mi na zdochnutie. Takze cele je to na prd 😊 A mozno preto bude tento mesiac uspesny hehe.... aj mladeho sme splodili tak, ze sme s muzom boli obaja v polokome a sex bol sucastou liecby 😂 Varene vino so slivovicou a sup vypotit pod perinu 😂

@lucinocka boze ja uz som uuuuplne v lese... Nikde som nenasla ci maju prsia boliet kazdy den alebo cele dni... Na gynde mi nedvihaju.. Nebola som este u doktora ale dnes som mala mega kolajnice na 25kovom teste... Viem ze sa strasne sledujem ale neviem si pomoct.. Lebo nemam ani nevolnosti ani nic a necitim sa vobec tehotne.. Uz mi asi preskakuje