Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13
Ahoj zlatusik,ja už mám kávu za sebou a tiež utekám do roboty 😁 len sa drž hore nech tento mesiac všetky povypadavame s tejto skupiny a prejdeme k tehulkam,😁😁😁😘😘😘
Super,len tak Ďalej do úspešného // 👶👍
@sonulienka13 Vau lrn sa držkaj pekne hore do úspešného konca 👶👍
@0507 zlatik doooobre to u teba vyzera 🙂
@julianka007 zlaticko ten pokles nemusí vobec nic znamenať.
@sonulienka13 nie som ziadny optimista este, 37 teplotu mavam bezne 🙂
kedy dame test? 🙂
@sonulienka13 Veru náš 🙂
Držím vám všetkým palce, tfuj tfuj a posielam tehu bacile, stále som tu s vami a podporím vás❤
Dievcence, takze moje obavy sa potvedili, dnes hcg negativne 0.5,teda asi vysadim progesteron,pockam si na ms a ideme na to odznova😐 opat sa pripajam k snazilkam
@vikanemo Je mi to luto. Drzim palce v dalsom snazeni.
@jaruskatt Vyzera to tak, ze ovulka este neprebehla, alebo teplota "nestihla" vystupit. Uvidis, aka bude nasledujuce dni...
@ejuska2586 23.10. som bola na ultrazvuku a folikul už veľký. Dr.hovoril, že ovulka asi zajtra... aj podľa BT . Ale podbruško a hlien až včera a dnes... a ten pokles :-/ No dnes snažilkovanie radšej poistíme 😉 uvidíme čo z toho...
@jaruskatt Veď uvidíš, aké teploty budú zajtra a pozajtra...

Baby moje, tak mna zajtra caka sono u gynekologa,predpokladam ze opat odber krvi a uvidime, dnes som bola za inou gyn u nas v ke,ze ch em zmenit lekara a pytala som sa na ten progesteron atd, takze podla vysledkov posledneho hcg a ak bide rast na so e ividia nieco najskor az 29.10., uvidime ako zajtra hcg, po dalsie, ak zene raz ukaze tt ,ze je tehotna, nema si rovit ziadne ine testy ( uviedla mi cerstvy priklad jej kolegyne pediatricky, cerveny diplom na vš), predvcerom jej ukazali plod a sono v 7tt, vcera si urobila tt a prisla za nimi s tym,ze je negativny!!!! Opytala sa ma, mate ms? A ja ze nie, tak potom preco sa stresujete, ziadne dalsie testy nerobit!