icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vikanemo
25. okt 2017

Baby moje, tak mna zajtra caka sono u gynekologa,predpokladam ze opat odber krvi a uvidime, dnes som bola za inou gyn u nas v ke,ze ch em zmenit lekara a pytala som sa na ten progesteron atd, takze podla vysledkov posledneho hcg a ak bide rast na so e ividia nieco najskor az 29.10., uvidime ako zajtra hcg, po dalsie, ak zene raz ukaze tt ,ze je tehotna, nema si rovit ziadne ine testy ( uviedla mi cerstvy priklad jej kolegyne pediatricky, cerveny diplom na vš), predvcerom jej ukazali plod a sono v 7tt, vcera si urobila tt a prisla za nimi s tym,ze je negativny!!!! Opytala sa ma, mate ms? A ja ze nie, tak potom preco sa stresujete, ziadne dalsie testy nerobit!

lucinocka
25. okt 2017

@0507 pozri moj 🙂

lucinocka
25. okt 2017

@0507 pri malej som vedela napr. ze uzhniezdovanie bolo 5 DPO, lebo som krvacala a nikdy nekrvacam mimo cyklu..a terza verim, ze bolo az na 10 den, lebo trvalo ovela dlhsie, kym nieco bolo vidno na UTZ, uz sme tomu s dr. nedavali velke sance

0507
25. okt 2017

@lucinocka ja som nekrvacala, len som mala teplotny vykyv, ktory nemavam...ale s testom este teda vyckam, zda sa mi skoro este testovat...nech nie som sklamana 🙂

lucinocka
25. okt 2017

@0507 nj, aspon do 10 dpo

katusikkk
25. okt 2017

Baby ty je ta liecitelka,alebo ako sa vola co som spominala.

vikanemo
26. okt 2017

@katusikkk a mas s nou poz skusenosti?

sonulienka13
26. okt 2017

Dobre ranko 🙂 tak som troska stúpla 🙂 a vy ako zlaticka?? Ja za chvilku do prace 🙂

bona69
26. okt 2017

@sonulienka13
Ahoj zlatusik,ja už mám kávu za sebou a tiež utekám do roboty 😁 len sa drž hore nech tento mesiac všetky povypadavame s tejto skupiny a prejdeme k tehulkam,😁😁😁😘😘😘

julianka007
26. okt 2017

Tak ja som zas klesla. Včera večer mi začali bolesti v podbrušku. Už sa asi pomaly, ale isto blíži MS

0507
26. okt 2017

Dobre ranko, u mna bez zmeny

alison11
26. okt 2017

@goldmolly To je vporiadku áno to stačí sem-tam bodnutie vpodbrušku to je vporiadku 🙂
@katusikkk Cez ms nemeriam 😀.
@waleri17 V pošve si meriam.

alison11
26. okt 2017

Super,len tak Ďalej do úspešného // 👶👍

alison11
26. okt 2017

@janedoe Veď tot veľa krát sa vtedy zadarí keď ani najmenej človek nečaká 😀. Ja mám dnes už 17dc a ovulka ešte len bude asi zajtra podľa poklesu.

alison11
26. okt 2017

@sonulienka13 Vau lrn sa držkaj pekne hore do úspešného konca 👶👍

sonulienka13
26. okt 2017

@bona69
@alison11 zlaticka moje.tento mesiac musi byt nas!!!! Proste nas🙂

sonulienka13
26. okt 2017

@0507 zlatik doooobre to u teba vyzera 🙂

sonulienka13
26. okt 2017

@julianka007 zlaticko ten pokles nemusí vobec nic znamenať.

0507
26. okt 2017

@sonulienka13 nie som ziadny optimista este, 37 teplotu mavam bezne 🙂
kedy dame test? 🙂

katusikkk
26. okt 2017

@vikanemo
nemam ,ale baby tu pisalu o liecitelku a pri tejto boli mojej kamosky 2 kolegyne a otehotneli prvy,alebo druhy mesiac.Vraj sa snazili rok a pol.Tak ja neviem😨

alison11
26. okt 2017

@sonulienka13 Veru náš 🙂

katka8817
26. okt 2017

Držím vám všetkým palce, tfuj tfuj a posielam tehu bacile, stále som tu s vami a podporím vás❤

jaruskatt
26. okt 2017

ja dnes takto... včera aj dnes ma pobolieva podbruško a mám aj hlien... prečo ten pokles BT dnes?

vikanemo
26. okt 2017

Dievcence, takze moje obavy sa potvedili, dnes hcg negativne 0.5,teda asi vysadim progesteron,pockam si na ms a ideme na to odznova😐 opat sa pripajam k snazilkam

jaruskatt
26. okt 2017

@vikanemo to mi je ľúto... ☹

ejuska2586
26. okt 2017

@vikanemo Je mi to luto. Drzim palce v dalsom snazeni.

ejuska2586
26. okt 2017

@jaruskatt Vyzera to tak, ze ovulka este neprebehla, alebo teplota "nestihla" vystupit. Uvidis, aka bude nasledujuce dni...

jaruskatt
26. okt 2017

@ejuska2586 23.10. som bola na ultrazvuku a folikul už veľký. Dr.hovoril, že ovulka asi zajtra... aj podľa BT . Ale podbruško a hlien až včera a dnes... a ten pokles :-/ No dnes snažilkovanie radšej poistíme 😉 uvidíme čo z toho...

ejuska2586
26. okt 2017

@jaruskatt Veď uvidíš, aké teploty budú zajtra a pozajtra...

lucuska85
26. okt 2017

Ahojte 😊 vcera vecer som mala bolesti v podbrusku,ale predsa sme sa stulili no a dnes rano tiez bolest na lavej strane. Ovu testy ale nic moc a teplota takto. Co myslite?