icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ejuska2586
27. okt 2017

@alison11 Ahoj. Podla mna zatial ovu nebola.

alison11
27. okt 2017

@ejuska2586 Je to možné,keďže som mám PCO a aj som 4 dni mala krvavý výtok a bolesti zrejme mi cystičky praskali tak budem amť zrejme anovulák a aj 38dc...vtom čase mávam tak.

alison11
27. okt 2017

@ejuska2586 Tak potom takto to vyzerá z grafom.

jaruskatt
27. okt 2017

16.mesiac snažilkovania... kiež by bol už úspešný

jaruskatt
27. okt 2017

@alison11 tiež si myslí, že ovulka by ešte len mohla prísť...

jaruskatt
27. okt 2017

@spring19 grafík zatiaľ super 😉 držíš sa aj dnes? budeš testovať?

katka8817
27. okt 2017

Ahojte kočky, prosím Vás silnie mi testík, nie sú z ranného moču, trochu sa bojím, či je všetko o.k., nemám ešte žiadne príznaky, ale pre istotu idem v utorok k dokimu, aj tak mám mať preventívku

lucuska85
27. okt 2017

No dnes som akosi poskocila,testik silnie tak zacneme asi poistovat od dnes 🙂

bale1rinka
27. okt 2017

@katka8817 to je tehotenský? čo ja by som dala za také dve palice!!!?

katusikkk
27. okt 2017

@lucuska85
Ked bude teplota zajtra hore,tak podla mna bola ovulka 25 - teho.Teda na 15 den cyklu.
Nezabudni ,ze ideme spolu do uspesneho konca 🙏
U mna bola ovulka asi vcera.Ty si predo mnou jeden den😀

julianka007
27. okt 2017

@katusikkk jooooj by som hneď testovala, ale chcem ešte počkať do MS či nepríde, ale neviem či to dokaaazem... 😂😂😂😂 Už dnes ráno som mala test v ruke, že ho nacnem... 😂😊😊

katusikkk
27. okt 2017

@julianka007
Ja keby som mala test,tak urcite ocikam.Len tak 😅

julianka007
27. okt 2017

@katusikkk dnes som v práci, tak určite odolam, ale zajtra ak neklesne tak to už asi nedám a ráno tu už budeme vyvolávať duchov... 😂😂😊

lucuska85
27. okt 2017

@katusikkk ideme ideme 🙏 pila som aj grepovy dzusik,manzel sa ma pyta aj ti chuti? Hovorim mu nie ale co uz 😅
Ak bola na 15DC tak sme trafili. Vten vecer aj na druhy den ma bolelo vsetko. Sice test este nebol silny v ten den. Uvidim dneskajsi test ci bude silnejsi ci slabsi Tak snad sa zadarilo. Ty mas ake pocity? 😊

katusikkk
27. okt 2017

@lucuska85
Ja som konecne po meacnej liecbe a sexualne absencii 😝Kontrola az o 2 tyzdne,takze netusim ci sa spermio zlepsilo.No sexik sme mali kazdy den,takze zamiesene urcite je.
Tiez som mal take slabe bolesti pri ovu v podbrusku jeden vecer a este jeden den.
Teraz nam nezostava nic len cakat hahha
Ja nemavam plodny hlien nejako tak som tiez pila grepovy dzus moj najoblubenejsi.Vypila som 3 l dzusu a zjedla za 12 dni 17 grepov,ale hlien taky,ze som musela hladat aj tak a len vodovy.Pri tom pravidelnom sexe asi mal taky byt 😅
Teraz dva tri dni opat vecer unavena nech si od toho sexualneho maratonu odychnem 😅😅

alison11
27. okt 2017

@katka8817 Vau tak keď nie sú ranné tak potom z ranného by boli už krásne silné //.gratulujem a držkajte sa 🙂

alison11
27. okt 2017

@katusikkk Vau tak Ti trošku aj závidím,že máš takého vytrvalého mužíčka,ten môj max. 2x za týždeň viac nedá :-/.

lucuska85
27. okt 2017

@katusikkk no my sme si povedali ze kazdy druhy den no nejak sa tak nestalo. Ale Ak to tento mesiac nevyjde tak sa uz vykaslem na meranie testovanie a necham to tak. 🙂 uz som skusala vsetko. Drzim ti palceky k // 😘

katusikkk
27. okt 2017

@alison11
Tak moj nema problem aj 2 -3 denne.
Jasne,ze to mna uz nebavi,ale tak v case ovulky som pritulnejsia a to je prestastny vtedy.Tekze po ovulke som tak 3-4 dni prepracovana a pauzuje 😅
Tak ale co z toho,ale spermiogram bol uplne zly a neviem ci sa po liecbe nieco zmenilo.
Hadam ano 🙏

spring19
27. okt 2017

Ahojte, zatiaľ sa držím... 🙂 Testovať budem asi až v stredu.

0507
27. okt 2017

@spring19 pekny graf 🙂

spring19
27. okt 2017

@0507 ďakujem 🙂

julianka007
27. okt 2017

@spring19 nádherný graf... To keď si porovnám s mojím 😂😂😂 ja ako keby som tento cyklus vysoké Tatry kreslila.... 😂😂😂

alison11
27. okt 2017

@katusikkk Ale predca sa cítiš žiadaná,zatiaľ kým ja sa cítim už akosi nežiadúca ba aj včera chcel condóm,som ho ukecala,že nie sú tie dni že netreba,aj by som chcela bábo,ale on až tak nie...aj ho chápem,ale on mňa asi vôbec nie predca dcérka je iné ako synovia... tak sa snažím,z tým,že ak pán Boh požehná a ak máme v osude tak aspoň niečo preto urobím,ak nie tak mi iné neostane len sa zmieriť, z tým čo mám.

spring19
27. okt 2017

@julianka007 to nevadí, možno tvoje tatry budú víťazné oproti mojej rovine... 😀 ty máš tatry a ja rybník 😂

katusikkk
27. okt 2017

@alison11
Ja sa s mojim poznam od Januara a vlastne od prveho sexu sa snazime o babo😝
Nemame ziadne abi ja a ani on.
Inak on aj po tom case na mna pozera ako na svaty obrazok 😂
Neboj,urcite do vianoc hladkame bruska 😇

katusikkk
27. okt 2017

@alison11
A nema strach z dalsieho dietata?

alison11
27. okt 2017

@katusikkk On keď si to tak vezme nie z dieťatkom má problém ale z tým že finančne je dosť máme dvoch synov a chápem ho,hoc tie detičky sú aj radosť,od ekdy ich mám nenudím sa 😀.A oblečenie prvý syn mal a len do 9 mesiaca nové od vtedy ako som sa tu registrovala nakupujem z bazára prípadne mením si veci alebo aj darujem v darovacej skupinke a aj mne je darované začo som nesmierne vďačná,že aj tým ušetrím a tak miniem i tak na deti a aj na knihy čo je moje naj hobby.Proste muž už tak nevládze a má strach z toho že nás neuživý.Ja som zas názoru kde sa 4 najeme tak aj to piate sa naje,veď koľko vyhodíme aj mačkám a psovi.A popravde prvého tiež nechcel a pri druhom sa zmieril z tým,že treba súrodenca prvému.Jemu sú dosť dvaja,nuž ale keď vidím ako rozoberajú a opravujú veci z ockom,tak ja som z tej stránky sama,predca dcérka je dcérka.

lucuska85
27. okt 2017

Baby,test este vzdy nic moc. Ja uz neviem kedy ta ovulka pride.

tuqanqa
27. okt 2017

Dievčatá vy co mate problém s ovu testami, ja som si vysledovala že najlepšie mi ukazovali z druhého cikania vo dni. Vstávam o 6:30 a na druhé wecko vydržím do 11-13h. A to vypijem od rána 3-4 dcl vody a kávu. Tehdy som vždy mala super výsledky, skúšala som aj medzi 17-19 h ale výsledok nebol už taký zrejmý.
P.s... Takto vyzerá pozitívny test