Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Babulky je to v pohode ked my každý deň sa snažíme ?je to každých 24h presne,😁😁😁,lebo vždy keď ráno vstávame do roboty, myslím či to nie je príliš často,alebo už po tom tréningu su čerstvé a ok?
@sonulienka13 koľký si DPO?
@bona69 my sme sa s manželom snažili na dovolenke, vlastne celý cyklus každý boží deň a nič a tento mesiac sme boli všeho všudi 4x a ani neviem ako sa to podarilo, ale nasadila som nám liečebnú kúru mne inofolic, alchemilku, kotvičník, selén a zinok a mužovi folandrol, kotvičník a selén zinok.
Ahojte dievčatá som tu nová všetky snazilky pozdravujem a prajem každej veľa šťastíčka pri snažení a skoré pozitívne testy s vytúženým // . Pripajam sa k vám už so 4mesačným zatiaľ neúspešným snazenin. Takže hor sa na počítanie BT 😊
@katka8817 zlatko dnes 9dpo.a neviem ci zajtra nedorazi herečka ☹
@sonulienka13 Prečo tak skoro, také máš krátke cykly?
@sonulienka13 to by nejak moc skoro, nie?
@katka8817 raz mam LF 7-8 dni potom zase 10-13 dňovú.vselijako mi to skace bohuzial ☹
@0507 ci teraz alebo neskor aj tak viem ako to dopadne.
@sonulienka13 u mna tiez nic, vidim to dost pesimisticky
Kočky, nezúfajte, do decembra to dáte tfuj tfuj, držím silno silno palce
@0507 ale sme dopadli ☹ asi sa zameram na "kariéru" svoju.sak co mam robiť ☹
@sonulienka13 ahoj moje nezufaj Zlatko vidieka si ten príspevok baby s nickom bocian36 tá ostala prirodzene trhu po 18 rokoch keď si dáš snazilky tak jej nick tak tam je prečítaj si poradili jej mliečne vyhodiť a ostala tehu 😍😘
@kudusko prečítala som si zlatko.ja mam tiez diétu koli ucelarnej kolitide a histaminke ale sladkého sa ja veru nedokazem vzdať ☹ ked ho nemam tak sa az trasiem a normalne dokážem zabíjať 😂😂
@sonulienka13 aha to poznám tak sa drzkaj ešte 9 dpo nič neznamená do toho 12 dpo môže vyskočiť // držím🙏👶
@sonulienka13
Laskoooo .Mas este len 9 dni po Ovu.Jasne ze nezachyti poobedny moc.Uz ked tak urob rano 🙏
@katusikkk zlatik je tam aj s ranného.neva.uvidim co rano.lebo milostivá sa hlási 😂😂
@kudusko Dakujeem zlatik.rano vstávam do prace tak uvidim ci milostivá dorazila.lebo uz ju cítiť.

..ešte ten test 😀 😅