Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@angel_m221
Vo Ff si zmaz udaje cez ms.Vtedy sa nemera.Tam kde mas to cervene🤒
@0507
@sonulienka13
Este ste krasne hore 🙏
@0507 ides v mojich šľapajách 😂😂😂😘😘😘😍❤️💕
@sonulienka13 ja som ten moj od jedu hned zahodila 🙂
@alison11 dakujem. Ked ja mam pocit, ze im stale este nieco chyba. Aj vcera bol silny, silnejsie, akosi davala ty, ale taky ako dala tuqanqa ani nahodou. Ale vcera ma bolelo nenormalne podbrusko, tak snad sa uz vajce vybralo na vandrovku 😊 Bez merania som sice menej v strese, ale neviem co sa so mno deje 😂
Tu su tie testy o moc slabsie ako nazivo. Dnes spravim pre istotu dva. 🙂
@julianka007 test si si nerobila?
@0507 nechcela som si už robiť, ale co neurobím pre MK 😂😂 aspoň miniem ten jeden čo som mala v rezerve pre tento cyklus.. 😂😂 ale nič tam nevidím... Biely ako sneh.. ani duch.
. 😥😥
@julianka007 kedy by si mala dostat MS?
@0507
@sonulienka13 Baby nezúfajte ešte môžu byť // o pár dní z ranného pokiaľ nepríde ms.A ak hej tak do Vianoc to dáte 🙂
@janedoe Poznám to aj mňa včera ráno vo vaječníkoch bodala bolesť a potom do večera som mala hrozne veľa hlienu ťahavého bielkového dnes už lepšie ale krček zavretý..a ovu test posledný podobný ako tu dala jedna pani :-/.A Ďalšie testy asi až v utorok budem mať. tak mi neostáva len merať.Dnes takto.
@0507 nooo mrska by mala dôjsť v týchto dňoch... Zajtra pozajtra... Podľa teploty to tak aj vyzerá...
Žienky, chcem sa vás opýtať, dnes mám mierne hnedý výtok, aj podbruško trochu viac bolí, mám stresovať, teraz sme došli z cintorína, no vyložila som nohy a dávam kľudový režim, k dokimu idem v utorok.
@lucuska85
Tak to som silno zvedava aku teplotu budes mat zajtra.Ja ovu testy nerobim.Riadim sa len grafom a take jednodnove pobolievanie v podbrusku mam.Kedze viem ktory den cca mam ovulku,tak par dni pred tym sledujem hlien aj ked u mna je ho tazko najst.
Ovu test ukaze ,ze ovulka sa blizi,ale aj tak neukaze ci vajko prasklo.
@lucuska85 Vau to Ti je testík 🙂.Ja som takéto mala keď somč akala mladšieho syna pred ms,počas ovu som ešte ani raz nemala takto pozitívne len v tehu. A podľa grafu si už ovulu mala tak za pár dní si sprav tehu testík 🙂Držím palčeky totiž ovulačné testy skôr zachytia tehtoenstvo než hcg testy.

Dobre ranko☺ ja pokracujem takto (len netusim den ovu )😐 poradite mi? Mam 25-26DC