icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

angel_m221
28. okt 2017

Dobre ranko☺ ja pokracujem takto (len netusim den ovu )😐 poradite mi? Mam 25-26DC

katusikkk
28. okt 2017

@angel_m221
Vo Ff si zmaz udaje cez ms.Vtedy sa nemera.Tam kde mas to cervene🤒

katusikkk
28. okt 2017

@0507
@sonulienka13
Este ste krasne hore 🙏

0507
28. okt 2017

@katusikkk to hej, ale test negativny ☹

sonulienka13
28. okt 2017

@0507 ides v mojich šľapajách 😂😂😂😘😘😘😍❤️💕

sonulienka13
28. okt 2017

Moj rychlo test 😂😂rychlo spravila a isla do prace.ale nic nove☹

0507
28. okt 2017

@sonulienka13 ja som ten moj od jedu hned zahodila 🙂

kristina6014
28. okt 2017

3 DPO a teplota stúpa 🙂

janedoe
28. okt 2017

@alison11 dakujem. Ked ja mam pocit, ze im stale este nieco chyba. Aj vcera bol silny, silnejsie, akosi davala ty, ale taky ako dala tuqanqa ani nahodou. Ale vcera ma bolelo nenormalne podbrusko, tak snad sa uz vajce vybralo na vandrovku 😊 Bez merania som sice menej v strese, ale neviem co sa so mno deje 😂

lucuska85
28. okt 2017

Dobre ranko. Moja teplota dnes hore,ff oznacilo ovulku no test mi ešte len teraz silnie. Tak neviem ci to este preznaci alebo uz nie.

lucuska85
28. okt 2017

Tu su tie testy o moc slabsie ako nazivo. Dnes spravim pre istotu dva. 🙂

julianka007
28. okt 2017

Tak ja idem z kopca... Čoskoro dorazí MS... Aj keď na ňu nemám pocit, ako inokedy ... Žiadne PMS 😂 iba ma pichá v podbrušku... Ale teplota je jasna...😥😥

0507
28. okt 2017

@julianka007 test si si nerobila?

alison11
28. okt 2017

@lucuska85 To sme akosi podobne ja dnes už 19dc a taktiež negatívny ovu test a aj bt nie a nie klesnúť pod 36,36 ☹.Ale neboj dočkáme sa...
@tuqanqa A aj toto ako ty píšeš z druhého cikania sú výraznejšie druhé čiarky,nuž ja ale i tak stále ešte negatívny.

julianka007
28. okt 2017

@0507 nechcela som si už robiť, ale co neurobím pre MK 😂😂 aspoň miniem ten jeden čo som mala v rezerve pre tento cyklus.. 😂😂 ale nič tam nevidím... Biely ako sneh.. ani duch.
. 😥😥

0507
28. okt 2017

@julianka007 kedy by si mala dostat MS?

alison11
28. okt 2017

@0507
@sonulienka13 Baby nezúfajte ešte môžu byť // o pár dní z ranného pokiaľ nepríde ms.A ak hej tak do Vianoc to dáte 🙂

alison11
28. okt 2017

@janedoe Poznám to aj mňa včera ráno vo vaječníkoch bodala bolesť a potom do večera som mala hrozne veľa hlienu ťahavého bielkového dnes už lepšie ale krček zavretý..a ovu test posledný podobný ako tu dala jedna pani :-/.A Ďalšie testy asi až v utorok budem mať. tak mi neostáva len merať.Dnes takto.

julianka007
28. okt 2017

@0507 nooo mrska by mala dôjsť v týchto dňoch... Zajtra pozajtra... Podľa teploty to tak aj vyzerá...

alison11
28. okt 2017

@tuqanqa Dnes aj ja som mala taký istý ovu test ako ty,možno budeme mať naraz ovu.

katusikkk
28. okt 2017

@lucuska85
Podla mna na 100 percent ovo bola tak,ako ti to vyznacilo.Keby si si sledovala hlien a zadala,tak ju mas plnu cervenu.😀

katka8817
28. okt 2017

Žienky, chcem sa vás opýtať, dnes mám mierne hnedý výtok, aj podbruško trochu viac bolí, mám stresovať, teraz sme došli z cintorína, no vyložila som nohy a dávam kľudový režim, k dokimu idem v utorok.

lucuska85
28. okt 2017

@katusikkk bolesti som vtedy mala,hlien ten som velmi nesledovala. Ale zas ovu test som teraz spravila a pozri. Podla mna dnes teraz bol pozitivny.... Ja som v tom uz nevyznam

jaruskatt
28. okt 2017

Baby, mne ta BT nejak skace 🙄

katusikkk
28. okt 2017

@lucuska85
Tak to som silno zvedava aku teplotu budes mat zajtra.Ja ovu testy nerobim.Riadim sa len grafom a take jednodnove pobolievanie v podbrusku mam.Kedze viem ktory den cca mam ovulku,tak par dni pred tym sledujem hlien aj ked u mna je ho tazko najst.
Ovu test ukaze ,ze ovulka sa blizi,ale aj tak neukaze ci vajko prasklo.

lucuska85
28. okt 2017

@katusikkk ty si zvedava? 😀 co potom ja 😀
Test vyzera ze je teraz pozitivny,no uvidime zajtra aka bude teplotka. Poistime si to Pre istotu aj dnes. U mna je hlien taky ze ho hladat treba. Pridam aj neskorsie test,ze aky bude.

spring19
28. okt 2017

Ahojte, ja dnes rovnako... Hlien stále biely krémový.

katusikkk
28. okt 2017

@lucuska85
Ja tiez hladam ale len tak okolo ovulky nech sa tam nesprtam😲A to som zjedla do ovu 17 grepov a dzus.😝

@spring19
Uz mozes rano testovat😀

alison11
28. okt 2017

@spring19 Super je to tam 👶 Už sa tešíme všetky na testík z // 🙂.

alison11
28. okt 2017

@lucuska85 Vau to Ti je testík 🙂.Ja som takéto mala keď somč akala mladšieho syna pred ms,počas ovu som ešte ani raz nemala takto pozitívne len v tehu. A podľa grafu si už ovulu mala tak za pár dní si sprav tehu testík 🙂Držím palčeky totiž ovulačné testy skôr zachytia tehtoenstvo než hcg testy.