icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
29. okt 2017

@lucuska85 Tak na tehu testy skoro ale ovulačné testy zachytia skôr.Držím palce 👍
@sonulienka13 Vau len nech sa Ti držká pene hore a o 3 dni budú aj // 🙂
@spring19 Vyzerá to sľubne aj u teba 🙂 Držím palce 🙂
Ja dnes takto krček vysoko polouzavretý..nevyznám sa vtom podľa vás kedy tá ovulka dorazí? Dnes sme mali ranný sexík 🙂

kristina6014
29. okt 2017

Ahoj baby tak ja dnes takto 🙂

alison11
29. okt 2017

@janedoe Tak tebe aspoň test bol silný,mne tie boli slabé :-/ veď to že mužov to moc nebaví naprogramovane,ja zas som sa snažila aj ráno muža zviesť aj sa podarilo kým deti sa vo svojej izbe hrali a u nás sme mali akotak tmu 😀 ach keby už aj u mňa ovula bola neviem teraz akosi neklasá bt pod 36,33 a ani nestúpa,žeby som vedela že ovu bola.neostáva iné len vyčkať.

alison11
29. okt 2017

@kristina6014 Super držím palce aby držala bt hore 🙂

lucuska85
29. okt 2017

@alison11 @joanka7 @selinaliana @katusikkk
Tak dievcata graf takto dnes rano a testik este silnejsi. 😲 taky silny test som este nemala nikdy, ale bolesti v podbrusku mam.
(spodny dnes,vrchny vcera vecer)

katusikkk
29. okt 2017

@lucuska85
Ako som hovorila,podla mna ovulka bola na 100 percent.Tie testy akoze netusim.Kedze uz vcera ti ukazoval celkom poxitivny,ale tehotenstvo na treti den neukaze.Divne:astonished:
Skus este vecer ovu test a test.Ti uz by mal blednut.

katusikkk
29. okt 2017

@sonulienka13
Tak na 8 den testujes a teraz ked ti vyskoci paradne trplota tak uz nie??Juuuuj.Uz by mi ruky horeli 😂

lucuska85
29. okt 2017

@katusikkk budem skusat kym nevybledne 😀 zaujimave je to

alison11
29. okt 2017

@lucuska85 Pokles bol to znamená že sa uhniezďuje a testík ukazuje tehotenstvo 🙂 Super gratulujem odychuj a šetri sa 🙂

lucuska85
29. okt 2017

@alison11 myslis ze tie bolesti su z uhniezdovania?

katusikkk
29. okt 2017

@alison11

Nemoze jej ukazovat tehotenstvo,ked podla grafu vcera mala len treti den po Ovu.Uhniezdovanie je medzi 5-10 dnom.Ziadny 1-2dnovy pokles min.o 0,3 tam nema.A ten byva po piatom dni.
Ale kazdopadne verim,ze to bude vitazny.🙏

lucuska85
29. okt 2017

@katusikkk @alison11
Prave som bola na toalete a pri utierani som spozorovala na papieri (vytok,hlien) aj sa trosku natahoval. Myslim ze ovu je dnes.

kristina6014
29. okt 2017

@alison11 ďakujem 🙂 dúfam že bude 🙂

katusikkk
29. okt 2017

@lucuska85
Tak to je ovulacny.😀
Uz len cakat a rano merat.Aj ked tepoty nesedia 😀

alison11
29. okt 2017

@lucuska85 Bývajú rôzne záhady a aj zázraky,ja verm,že tento bude tvoj víťazný 🙂
@katusikkk Vieš ovulačné testy ukážu aj skôr o 5 dní pred tehu testom 🙂 viem zo seba,ja som len vtedy mala takú silnú druhú čiarku viac než kontrolnú,a ak ide o ovulku tak možno aj dvoje vajíčok sa uvolnilo 😉

alison11
29. okt 2017

@katusikkk Ovulačné testy ukazujú pred ovuláciou 24-48 hod,preto teploty nesedia zajtra bude mať pokles 🙂
@lucuska85 Keď bude pokles zajtra ráno tak to je ovulka riadna možno aj na dvojky 🙂😉 Ale ak stúpne tak si tehu 🙂

sonulienka13
29. okt 2017

Babulky dakujeeem 🙂 aj ja pevne verim.aj vo vas!!! Nikdy nic nie je stratené.Az do prvej kvapky!!! Pamätajte.ja bolesti na mrchu ziadne zatial.uvidime.ake to sa moze rychlo zmeniť veru.a je zázrak,ze mam taku dlhu LF 🙂 lebo mavam strasne krátku.nechame sa prekvapiť 🙂

katusikkk
29. okt 2017

@alison11
To viem ,ze ovu test ukaze skor,ale este som nikdy nepocula,ze by tmavol uz na treti den po OVU.
Zajtra sa zahada rozlusti😀

0507
29. okt 2017

@sonulienka13 ziadny test dnes???

janedoe
29. okt 2017

@alison11 ved to....ked musi, tak sa mu nechce. Ale ani mne. Ja uz by som si tak priala byt tehotna aj / najmä kvoli tomu, nech sa mozeme tulit vtedy, kedy chceme a nie, ked mi telo kaze. Akurat sme sa rano bavili o tom, ze ako snazenie dokaze znehutit sex. Hm.... nam sa totiz ani prvy nedaril. Takze aj ten je vydrety. Odvtedy ked mu poviem, ze sa ideme snazit kazdy druhy den, tak ma pohlad ranenej lane 😂

sonulienka13
29. okt 2017

@0507 veru nie 😂😂aj tak tam nic nebude 🙂

katusikkk
29. okt 2017

Baby hodte nejake testy,nech pri poobednej kavicke hladam aspon ducha,ked uz vonku leje a idu dusicky😀
Tak sup sup

0507
29. okt 2017

@katusikkk suhlasim, pocasie otras, nech sa nam trochu nalada zlepsi 🙂

joanka7
29. okt 2017

@lucuska85 ahoj podla mna si myslim ze ovu este len bude dufajme ze sa mylim vsetko je mozne držim palčeky

lucuska85
29. okt 2017

@joanka7 @alison11 @katusikkk
Podla mna ovu len bude nakoľko mam bolesti a aj ten vytok bol. Zahada bude rozlustena do par dni 😀🙏

katusikkk
29. okt 2017

Po dlhej dobe pridavam aj ja grafik.
Prvy x som si povedala,ze budem poctivo sledovat hlien,lebo moj treba hladat.Neviem preco,ale od vcera mam biely husty kremovy.Taky este nebol.Koksy dnes sex nebude az ked to zmizne 😠

sonulienka13
29. okt 2017

@katusikkk zlatkooo tu maaas 😍😂😂aby si sa nenudila.biely jak ľalia 🙂

petraslov
29. okt 2017

@sonulienka13 som na tom podobne ako ty, tiež 11 DPO, LF mávam tak 12-13 dní, testovať nejdem ani náhodou, aj tak býva vždy biely, jedine že by som bola už aspoň taký 17 DPO, tak potom by bol už čas na testík. Tebe držím palce, aj keď tam nič nevidieť zatiaľ, ale nemusí to ešte nič znamenať. Keď som čakala syna, tak ešte 14 DPO bol negatívny, až na 17 DPO vyšli // 😉

sonulienka13
29. okt 2017

@petraslov Noo odkedy meriam BT tak len raz som mala LF 13dnovu.inac mavam 6-7-9 dňovú.skace mi to.mavam krátku.a aj ovulku mavam vzdy medzi 20-25dc.ken tento mesiac výnimočne na 12dc 🙂 aj testik potvrdil aj hlien 🙂 ved uvidime co to da 🙂 tiez drzim silno palceky 😉 uvidime rano 🙂

katusikkk
29. okt 2017

@sonulienka13
Dala som do zoomu,ciernej farby,zltej a nevidim druhu 😔
Ale priznaky na ms nemas,tak silno silno drzim pasticky🙏
Nezabudni na nase lenive vianoce ,kde budeme lezkat a skrabkat bruska 😀