Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@janedoe Tak tebe aspoň test bol silný,mne tie boli slabé :-/ veď to že mužov to moc nebaví naprogramovane,ja zas som sa snažila aj ráno muža zviesť aj sa podarilo kým deti sa vo svojej izbe hrali a u nás sme mali akotak tmu 😀 ach keby už aj u mňa ovula bola neviem teraz akosi neklasá bt pod 36,33 a ani nestúpa,žeby som vedela že ovu bola.neostáva iné len vyčkať.
@kristina6014 Super držím palce aby držala bt hore 🙂
@alison11 @joanka7 @selinaliana @katusikkk
Tak dievcata graf takto dnes rano a testik este silnejsi. 😲 taky silny test som este nemala nikdy, ale bolesti v podbrusku mam.
(spodny dnes,vrchny vcera vecer)
@sonulienka13
Tak na 8 den testujes a teraz ked ti vyskoci paradne trplota tak uz nie??Juuuuj.Uz by mi ruky horeli 😂
@alison11 ďakujem 🙂 dúfam že bude 🙂
Babulky dakujeeem 🙂 aj ja pevne verim.aj vo vas!!! Nikdy nic nie je stratené.Az do prvej kvapky!!! Pamätajte.ja bolesti na mrchu ziadne zatial.uvidime.ake to sa moze rychlo zmeniť veru.a je zázrak,ze mam taku dlhu LF 🙂 lebo mavam strasne krátku.nechame sa prekvapiť 🙂
@sonulienka13 ziadny test dnes???
@alison11 ved to....ked musi, tak sa mu nechce. Ale ani mne. Ja uz by som si tak priala byt tehotna aj / najmä kvoli tomu, nech sa mozeme tulit vtedy, kedy chceme a nie, ked mi telo kaze. Akurat sme sa rano bavili o tom, ze ako snazenie dokaze znehutit sex. Hm.... nam sa totiz ani prvy nedaril. Takze aj ten je vydrety. Odvtedy ked mu poviem, ze sa ideme snazit kazdy druhy den, tak ma pohlad ranenej lane 😂
@0507 veru nie 😂😂aj tak tam nic nebude 🙂
Baby hodte nejake testy,nech pri poobednej kavicke hladam aspon ducha,ked uz vonku leje a idu dusicky😀
Tak sup sup
@katusikkk zlatkooo tu maaas 😍😂😂aby si sa nenudila.biely jak ľalia 🙂
@sonulienka13 som na tom podobne ako ty, tiež 11 DPO, LF mávam tak 12-13 dní, testovať nejdem ani náhodou, aj tak býva vždy biely, jedine že by som bola už aspoň taký 17 DPO, tak potom by bol už čas na testík. Tebe držím palce, aj keď tam nič nevidieť zatiaľ, ale nemusí to ešte nič znamenať. Keď som čakala syna, tak ešte 14 DPO bol negatívny, až na 17 DPO vyšli // 😉
@petraslov Noo odkedy meriam BT tak len raz som mala LF 13dnovu.inac mavam 6-7-9 dňovú.skace mi to.mavam krátku.a aj ovulku mavam vzdy medzi 20-25dc.ken tento mesiac výnimočne na 12dc 🙂 aj testik potvrdil aj hlien 🙂 ved uvidime co to da 🙂 tiez drzim silno palceky 😉 uvidime rano 🙂
@sonulienka13
Dala som do zoomu,ciernej farby,zltej a nevidim druhu 😔
Ale priznaky na ms nemas,tak silno silno drzim pasticky🙏
Nezabudni na nase lenive vianoce ,kde budeme lezkat a skrabkat bruska 😀

@lucuska85 Tak na tehu testy skoro ale ovulačné testy zachytia skôr.Držím palce 👍
@sonulienka13 Vau len nech sa Ti držká pene hore a o 3 dni budú aj // 🙂
@spring19 Vyzerá to sľubne aj u teba 🙂 Držím palce 🙂
Ja dnes takto krček vysoko polouzavretý..nevyznám sa vtom podľa vás kedy tá ovulka dorazí? Dnes sme mali ranný sexík 🙂