Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sandy152 Tie maličké folíky znamenajú že máš PCO polycystické vaječníky ja ich mám tiež to znamená že viac folíkov rastie naraz ale neprasknú možno jedna vytvoria sa z ostatných cystičky,ktoré budeš pociťovať ako bodavú bolesť vov aječníkoch mne anto pomáha Thiamín je to vitamín voľno rpedajný a potom mi samé praskajú vtedy mávam krvavý do hneda výtok aj 3-4 dni keď sa vyčistia tie vaječníky,spôsobujú dlhšie cykly.
@trblietava
A ake dlhe mavas cykly?Ja myslim,ze je to spravne vyznacene aspon z tych teplot co si davala.
@katusikkk cykly mavam aj dlhšie od 32 aj do 55 ale s inofolicom sa mi to dalo celkom do poriadku 🙂 tak uvidíme no lf mávam 14dní.. prsia som začala mať citlivejšie 23.10 a to mi väčšinou začína hneď v deň ovu alebo tesne po preto neviem koľko som presne dpo 😕
@trblietava
Teraz ti vychadza ms na 8.11.cca.Je dobre este aspon v sase ovulky zaznamenat hlien,aby ti graf ukazal lnu ciaru,ale mas to dobre.
Ovu bolesti su vetsinou tesne pred ,takze to sedi.🤒
@katusikkk ja som mala bielko hlien 17.10 a tak vodnaty 18,19,20 to som zaznačila a potom bol každým dňom viac do biela preto nechápem nesedí mi nič 😂
@trblietava
Tak zapis do grafu aj hlien.Mozno ti to prehodi
@katusikkk nezaznacila som do FF ale skúsim čo to spraví 🙂
@trblietava
Mohla si mat ovu aj 23,lenze nemas pred tym namerane 6 dni co je minimum pre vypocitanie ovu.Preto ff v tom moze mat chaos.
@katusikkk zaznačila som a ovu mi dalo takto teraz 😀
@trblietava
No vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 👍
@katusikkk ale pozri čo mi to spravilo mi to posunulo o deň či čo veď dnes je 30.10:grinning: ach jaj
@trblietava
hore je datum 30.10.a dole 31 to znamena,ze mas 31 den cyklu 😀
@katusikkk ahaaa 😂 jooj no super a ja tu nemôžem nájsť kde je chyba 😝 ďakujem 😇

@1bubko2 no neviem 🙂 mám v tom trochu guláš 😀 keď ideš spať skôr či neskôr, tak to nemá vplyv na teplotu (musí byť ale aspoň 3hod nepretržitý spánok do doby merania, ak dobre viem). Ráno o 4tej je najnižšia teplota a každú hodinu sa zvyšuje o 0.1 stupňa... Preto som myslela, že je treba teraz po zmene času odrátať keď vstávam v rovnaký čas 5:30. Ak by som vstávala naďalej podľa starého času, merala by som 4:30 a neupravovala nič.
Možno to komplikujem, ale takto mi je to logické. 😕