icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

spring19
30. okt 2017

@1bubko2 no neviem 🙂 mám v tom trochu guláš 😀 keď ideš spať skôr či neskôr, tak to nemá vplyv na teplotu (musí byť ale aspoň 3hod nepretržitý spánok do doby merania, ak dobre viem). Ráno o 4tej je najnižšia teplota a každú hodinu sa zvyšuje o 0.1 stupňa... Preto som myslela, že je treba teraz po zmene času odrátať keď vstávam v rovnaký čas 5:30. Ak by som vstávala naďalej podľa starého času, merala by som 4:30 a neupravovala nič.
Možno to komplikujem, ale takto mi je to logické. 😕

0507
30. okt 2017

@katka8817 drz sa 😢

spring19
30. okt 2017

@katka8817 drž sa 😢

jaruskatt
30. okt 2017

@sandy152 ale mal by byť 😉 to akurát tých 5-6 dní dorastie 🙂

sandy152
30. okt 2017

@jaruskatt Dr. sa akurát nepacilo velmi ze tam boli aj dalsie malicke, nebolo ich vela ale boli, hovoril, ze to tiez nie je velmi dobre, no neviem preco to nie je dobre, nenapadlo ma to v tej chvili sa opytat..... :(

lucuska85
30. okt 2017

@alison11 ahoj 🙂 tak dnes teplota klesla trosku,bolesti este mam ale slabsie ako vcera. Testik spravim neskor. No ff nepreznacilo ovulku

lucuska85
30. okt 2017
vikanemo
30. okt 2017

@katka8817 tym istym som si presla vo stvrtok, drzim palceky nech to je u teba ine ako u mna😘

alison11
30. okt 2017

@sandy152 Tie maličké folíky znamenajú že máš PCO polycystické vaječníky ja ich mám tiež to znamená že viac folíkov rastie naraz ale neprasknú možno jedna vytvoria sa z ostatných cystičky,ktoré budeš pociťovať ako bodavú bolesť vov aječníkoch mne anto pomáha Thiamín je to vitamín voľno rpedajný a potom mi samé praskajú vtedy mávam krvavý do hneda výtok aj 3-4 dni keď sa vyčistia tie vaječníky,spôsobujú dlhšie cykly.

alison11
30. okt 2017

@lucuska85 zajtra musí stúpnuť a držať sa hore,držím palce.

lucuska85
30. okt 2017

@alison11 ked stupne budem sa tesit. Tento mesiac zial je toho na nas veľa psychicky takze tulenie je obmedzene. Ale snad sme trafili. Neskor pridam testik ci slabne alebo je vzdy silny

zitusss
30. okt 2017

@spring19 veru,to by aj mňa zaujímalo či to mám odratavat,som ešte pred ovu tak je to celkom dôležité pre mňa 😕

ŽIENKY ODRATAVATE SI TERAZ PO PRESUNE Z TEPLOTY 0,1°C?

trblietava
30. okt 2017

Kočky stiahla som si FF aplikáciu zaznačila nameraú BT a tá mi označila červenou čiarou ovu? Podľa FF som potom len 6dpo

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
A ake dlhe mavas cykly?Ja myslim,ze je to spravne vyznacene aspon z tych teplot co si davala.

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk cykly mavam aj dlhšie od 32 aj do 55 ale s inofolicom sa mi to dalo celkom do poriadku 🙂 tak uvidíme no lf mávam 14dní.. prsia som začala mať citlivejšie 23.10 a to mi väčšinou začína hneď v deň ovu alebo tesne po preto neviem koľko som presne dpo 😕

katusikkk
30. okt 2017

@zitusss
Ja zapisujem normalne.Neodratavam ani nic.
Dokonca ked sa zobudim na vecko o 5 ,tak mam taku istu teplotu ako ked potom zmeram o 6.

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
Teraz ti vychadza ms na 8.11.cca.Je dobre este aspon v sase ovulky zaznamenat hlien,aby ti graf ukazal lnu ciaru,ale mas to dobre.
Ovu bolesti su vetsinou tesne pred ,takze to sedi.🤒

1bubko2
30. okt 2017

@sandy152 ale ved vo vaječníku nirle je len 1 ks folikulu, viacero je normálne ak to nie su cysty
@spring19 no ja to úplne tiež nechápem, ako telo moze vediet koľko je hodín..? res. ako vie ze su zrovna tie 4...netreba to az tak do detailov prezivat 0,1 hore dole

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk ja som mala bielko hlien 17.10 a tak vodnaty 18,19,20 to som zaznačila a potom bol každým dňom viac do biela preto nechápem nesedí mi nič 😂

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
Tak zapis do grafu aj hlien.Mozno ti to prehodi

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk nezaznacila som do FF ale skúsim čo to spraví 🙂

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
Mohla si mat ovu aj 23,lenze nemas pred tym namerane 6 dni co je minimum pre vypocitanie ovu.Preto ff v tom moze mat chaos.

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk zaznačila som a ovu mi dalo takto teraz 😀

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
No vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 👍

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk ale pozri čo mi to spravilo mi to posunulo o deň či čo veď dnes je 30.10:grinning: ach jaj

katusikkk
30. okt 2017

@trblietava
hore je datum 30.10.a dole 31 to znamena,ze mas 31 den cyklu 😀

trblietava
30. okt 2017

@katusikkk ahaaa 😂 jooj no super a ja tu nemôžem nájsť kde je chyba 😝 ďakujem 😇

sandy152
30. okt 2017

@1bubko2 no on hovoril, ze dalsie male folikuly, nic o cyste alebo niecom podobnom. Tak neviem ako to myslel...

spring19
30. okt 2017

@katusikkk no ja som raz tiež bola na wc hodinu pred zobudením, tak som odmerala o 4:30 a potom pre zvedavosť aj o hodinu na to (keď som vstávala) a mala som tam 0.1 rozdiel... Tak je to asi individuálne. Hm.

kudusko
30. okt 2017

@lucuska85 podľa mňa máš o u dnes a zajtra si 1 dpo musíš tam pridať 18 -19 DC pozitívny ovu test