icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

@afra no no no, mám podozrenie, že duch sa zmení na čiarku, keď sa mrchani nechce 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

@ivet1987 hniezdenie číslo dva 😀

paskolinka
6. jún 2014

ahojte dievcata, tak ja dnes takto. vcera som dost citila, ze ovu sa blizi, tak ak to este nevybuchlo, dufam, ze dnes sa tak stane a zajtra pojde teplota hore 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

@senta_sofia jéééj milé 🙂 dnes som skoro kvôli snaženiu nestihla doraziť do práce 😀 mm má nočnú, tak som ho vystriehla ako sa ráno vrátil, toto hento a behy do roboty 😀 zajtra na návšteve bude kľud a ešte skúsime v nedeľu po návrate domov a bude to vykryté hádam dobre 😀

paskolinka
6. jún 2014

@senta_sofia presne to sme vcera s mm robili 😀

rybkaa
autor
6. jún 2014

@zuzulienocka77 pekne pekne 🙂 budeme ovulovať spolu, tak dúfam,že aj spolu tehotnieť aj rodiť 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

@paskolinka natalo chvíľu ticho pred búrkou, teplota ustálená, tak zajtra šup do výšok 🙂

senta_sofia
6. jún 2014

@paskolinka dufam, ze si nebola hore, lebo Cecilko, takhle vobracene 😀 to teda nepude

paskolinka
6. jún 2014

inak dievcata, dnes mi v tom ovuview vyskocila taka hlaska, ze opakovany pohl.styk v plodnom obdobi zvysuje pravdepodobnost pocatia. na jednej strane to dava zmysel, na druhej strane su tie odporucania, ze rozostup medzi sexovanim ma byt 2-3 dni, aby sa spermosi pekne obnovili. co si o tom myslite? my tento cyklus asi vsadime na tie rozostupy... 😉

paskolinka
6. jún 2014

@senta_sofia no to by teda neslo 😀

sofi88
6. jún 2014

@rybkaa ahoj.. no silnejsi velmi nie je ale ani slabsi... bola som na krv, poobede budem vediet na com som... brusko boli o sto sest, mam biely vytok ☹ uvidime co z toho bude.. ale bojim sa...
@senta_sofia no to je pravda, dieta je viac nez vsetky peniaze, hlavne ked sa tak dlho snazime... no neverim, ze bude krv pozitivna... ☹

zuzulienocka77
6. jún 2014

@rybkaa tak sa staň!!!!!!! 😉
@paskolinka no ja keď som otehotnela, tak sme v deň ovulky 2x sexovali a podarilo sa 😉

paskolinka
6. jún 2014

@zuzulienocka77 a predtym tie dni ste mali pauzu alebo ani nie, ak sa mozem spytat? 😉

zuzulienocka77
6. jún 2014

@paskolinka najprv sme, ako prišlo 🙂 , potom každý druhý deň , potom sme sa zopár krát aj trafili, že buď deň pred, alebo presne v deň ovulky a stále nič, tak som ďalší mesiac mužovi povedala, že už nemeriam a neviem kedy mám ovu (samozrejme, že som merala a vedela) a keď bola ovu (už som to približne +- deň vedela po pol roku merania), tak som na neho skočila ráno a poobede a bolo to 😀. On nebol v strese, že musí, lebo je ovulka a ja som to už tiež brala športovo a bum prekvapenie na svete

paskolinka
6. jún 2014

@zuzulienocka77 ja mojmu ani velmi nehovorim, ze kedy presne by akoze bolo treba. ani graf mu velmi neukazujem, z casu na cas na to kukne, ze ci je to ako dobre, ze to tak skace. ja poviem, ze dobre a tym to pre neho hasne 🙂

zuzulienocka77
6. jún 2014

@paskolinka môj pozerá, keď je tesne pred MS a tiež sa pýta, či dobre, alebo keď ráno meriam, tak kukne jedným okom, že koľko a či dobre a spí ďalej 🙂
My keď sme sa snažili o prvé, tak ešte pracoval v Bratislave 3 dni tam a 3 dni doma, tak keď som mala mať ovulku, tak medzi smenami cestoval domov (cca 200km) 😀 , tak to bol trosku stres 😅 . Už síce pracuje doma, ale takéto maratóny už nechcem zažiť, ale je pravda, že sa nám teraz ľahšie snaží, keď už jedného máme. Pri prvom sme to veľmi prežívali, ale to každá snažilka 😉

paskolinka
6. jún 2014

@zuzulienocka77 zo mna si mm akurat srandu robi, ze rano pipam s teplomerom v ustach a ze ho budim 😝 no jo, urcite to je mensi stres, ked uz jedno mate, ale teda 200 km dochadzat kvoli ovu, tak to je snazenie ako sa patri 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
6. jún 2014

nejak sa nám to tu "zovulovatieva" 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

@senta_sofia ale ide to aj obrácene Cecilko 😀
@paskolinka ten môj tým grafom nerozumie vôbec, prečo to čiary sú ako sú 😀 tak ho nimi nezaťažujem, ale pýta sa, kedy mám tie plodné dni, vtedy je snaživý, lebo je aj on smutný, keď MS dorazí, tak chce preto urobiť čo najviac 🙂 dnes ako som sa na neho vrhla, tak hneď pochopil a mi vraví, že to potom aj na dovolenke keď budeme o mesiac, že to zase budem mať plodné dni ak sa teraz nepodarí 😀 fiškus, ako si to porátal šikovne 😀

paskolinka
6. jún 2014

@rybkaa ved to, moj taketo "damske veci" prenechava mne. ale tiez mu urcite doslo, ze ked ho intenzivnejsie obtazujem, tak to asi nie je len tak pre nic za nic 😀

mawiya
6. jún 2014

@senta_sofia slovami majora Terazkyho - bože môj, oni mi tuná jebú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rybkaa
autor
6. jún 2014

@paskolinka ty si pípaš v ústach, furt lepšie ako keď ti pípa medzinožie ako mne 😀

rybkaa
autor
6. jún 2014

@afra keď som otehu v októbri, kosa bola a ja som sa potila ako krava v kufri, furt tomu dávam v tvojom prípade nádej 🙂 aj nešťastné nálady patria k tehotenským výkyvom, takže hlavu hore, ešte to môže prísť 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

baby, dnes je pre mňa taký zvláštny deň....dnes je to presne 5 rokov od nehody môjho snúbenca, pri ktorej zomrel, ako som vám už predčasom písala....mám plodné dni, je 6.6. a ja som v 6-tom cykle po MA....vidím v tom symboliku, nakoľko sa s celou nehodou veľmi úzko spájalo číslo 6 (zomrelo vtedy 6 ľudí, naša špz tvorila číslo 6 po sčítaní, bolo to 6.6.2009 - 9 je obrátená 6, veľmi zlé číslo, stalo sa to o 6-tej hodine, priateľ mal v tom čase 33, čo je spolu tiež 6 a ešte mnoho ďalších.....), tak sme sa dnes s mm posnažili aj za cenu neskorého príchodu do práce 🙂 Ak by to vyšlo, máme o valentínsky darček postarané 🙂 Ideme dnes na cestu do tých Piešťan, máme to skoro 300 km, tak mám predtým tak trochu rešpekt, aby sa nič nestalo, hoci verím, že nie..... tak držte palce 🙂

mawiya
6. jún 2014

@afra ale dievka mojaaaa, čo takto depresívne. zajtra je sobota, 30 C hlásia, ak sa to nepodarilo tento mesiac, tak budeš rodiť s nami, lebo ako vidíš my ostatné ideme sa oplodňovať teraz v júni. maličké sa tam zabývajú a my budeme rodiť v marci. 🙂 hlavičku hore, usmej sa a ser na depky. cmučky

mawiya
6. jún 2014

@rybkaa moja, ak to dnes skočíte tam 300 a hneď späť tak to bude 600 tiež 6 🙂. aj ja som poverčivá ale ja som si istá, že tento cyklus bude plodný. veď pozri koľko nás tu ide ovulovať 🙂 a šťastnú cestu

afra
Autor odpoveď zmazal
afra
Autor odpoveď zmazal
adamnela
6. jún 2014

@zuzulienocka77 @rybkaa ja chcem tiez s Vami ovulovat 🙂 🙂 Dufam, ze to tento mesiac bude skor....aj u mna 🙂
@rybkaa no je to s tymi 6-tkami podozrive, ale verim v to, ze Ti posle z nebicka krasny darcek, uvidis 🙂 A stastnu cestu Vam prajem, opatrne 🙂
@afra a ty mas taku krasnu profilovku, ze ani nesmies byt negativne naladena, ked sa na nej tak pekne usmievas 🙂 Drzim palce a hned daj vediet, ked bude vysledok krvi..

afra
Autor odpoveď zmazal