Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ved ja som si toho vedomá.
@spring19
@julianka007 Juj baby to mi je ľúto,držím vám palčeky do ďalšieho kola.
@spring19
@julianka007
baby, ale ste ma nastvali ☹
Uz ma to nebaví ☹ cely zivot na nieco čakať.radsej sa na nic netesit a nespoliehať.ach jaaj ☹
@sonulienka13 mojko hlavu hore a nezúfaj. Nikto ti nemôže zobrať tvoje sny, nádej a pevnú vieru. Jedine, že sa ich sama vzdáš.
@0507 hmmm tak to má mrzí... Radšej by som ťa potešila a zároveň aj seba, ale čo už... Si dám teraz trošku pauzu od merania... 😂 Tak 3 dni... 😂
@julianka007
@sonulienka13
@0507
Kua baby.Preco sa to nechyta???😢
Ja dnes 6 Dpo,ale naucila som sa pokorne nic necakat😔
@trblietava test si si dnes robila?
@0507 teraz som spravila ten pepino ale negatívny 😖
@julianka007 naživo tam nieco je.ake strasne slabeeeee.a mrcha stale nikde.ani bolesti.len ma par krát strasne dnes strasne pichlo v podbrušku.tak neviem co to.
@0507 včera mi bolo nejak divne cez deň mi uši išli zhorieť a večer zimnica a strašne mi opuchli oči nechápala som 🤒
@sonulienka13 mne sa na tvojom testiku keď si priblížim niečo vidí 😉 🙏
@sonulienka13 na tom poslednom zabere nieco vidim 🙂
@trblietava nedalo sa to odfotiť.bol strasne slabučký ☹ uvidim ci mrsina pride.ale nikdy som nemala takúto LF dlhu.a mrchu vzdy citim aj par dni vopred.a dost silno.
@0507 rano tam bol taky mega slabučký.tak neviem.ale nespolieham sa zatial na nic.
@sonulienka13 ale dnes si uz 14DPO, nie je to tvoj rekord? 🙂
@0507 veru je 🙂 preto hovorím.ja mavam LF straaasne krátku.ved vies.a neviem co ten pokles.
@sonulienka13 no už by ti nemusela chodiť 😍

@kudusko zlatik tak odfotené teraz vecer.je to ten s rana ☹ a nic nove☹