Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 A nemala si pozdejšie ovuláciu? Ak máš ovulačné testy skús ovulačný ten ak bude pozitívny tak si tehu,ten skôr ukáže a tehu testy skús o 3dni nie každý deň testuj pokiaľ nepríde a bodavá bolesť je aj pri uhniezďovaní a aj pri rozťahovaní maternice počas tehotenstva.Držím päste aby si viac neklesala ale stúpala od zajtra.😉
@alison11 presne mi to vsetko sedí.ovu aj s testami aj s teplotami.takze tym som si istá 🙂 dakujeeem 🙂 a drziiim palcaky.aby sa podarilo na 9mesiacikov 🙂
@sonulienka13 A ovulačné testy si neskúšala? U mňa je problém udržať tehtonosť,pri oboch som brala Duphaston na udržanie tka uvidíme,neplánujem nič brať pokiaľ lekár nepredpíše pri potvrdení tehu ak nepotratím skôr než by videl na sone.
@alison11 som v práci.takze tu nemam možnosť 🙂 Noo aj ja som po IVF potratila v 8tt.tak dufam ze budes mat vsetko v poriadku 🙏🙏🙏🙏ja sa zatial tiez na nic nespolieham lebo moje telo je nevyspitatelne.vzdy ma vie prekvapiť ked to najmenej cakam.
Dnes mi dosli tehu testy.
Vcera v schranke nic a dnes rano v den sviatku boli tam :joy Kto ich v noci roznasal ?😨
Zajtra mam len 7 Dpo,ale obetujem kazdy den jeden 😅
@sonulienka13
Zlatinko nech ta cervena opica nepride a zajtra si hore🙏
@katusikkk Noo to boli škriatkovia 😂😂😘😘Dakujeem.ani si nevies predstaviť aka by som bola stastna.cely svet by som zato dala.
@zitusss jaaj zlatik ☹ este ta trápi?? Neda si pokoja.
@trblietava
Hod tu test.Nechce sa mi verit,ze z toho grafu nic nedube.😠
@sonulienka13 ešte stále má trápi veru ☹
@katusikkk ja mávam inak cykly dosť dlhé alebo ms ani vôbec nepríde,min.cyklus prišla ms až na 45DC. Ale aj tak nevyzerá ten graf na to že by mala ešte ovu prísť nie? Zbytočne to budem naťahovať 😒
@katusikkk no pozri 😀 inak tvoj graf vyzerá pekne 🙏
Ahojte žienky moje, tak až dnes som sa tu dostala, mám zlú správu, v pondelok ma čistili, ale po zákroku sa moje HCG opäť mierne stúplo, v pondelok bolo 2600 a po zákroku v utorok 3500, takže je to isto mimomaternicové, ale nikde ho nevidia, takže zajtra nástup do nemocnice na laparoskopiu😢, držte sa tu všetky, nevzdávajte to, ja sa vrátim a ideme znova do toho, ja to dám nevzdám sa, ale po tejto skúsenosti som si uvedomila, že aké je to tehotenstvo krehké, nič nie je vyhraté, keď si nájdete poz. tehu test, musíte to dobojovať do úspešného konca zo zdravým bábätkom, všetko sa môže zvrtnúť s dňa na deň, ale nato nemyslite, len človek si nepripúšťa ako aj v mojom prípade, že sa to môže stať a stalo sa, ale nevadí, určite nám to čoskoro víde až do úspešného konca.
@trblietava
Divne 😠Musis vydrzat do rana a este je velka sanca,ze vyskoci.Graf je krasny.😲
Dnes mi doslo 20 testov,tak uz by som ,ale som len 6 dni.Vyckam do soboty.
@sonulienka13 aj ja na teste vidím // držim palce.
@katusikkk ja už nebudem testovať až keby 1 deň meškala ms lebo luteálnu fázu mám vždy presne 14dní 🙂 nechám sa prekvapiť zatiaľ budem len merať bt..keď sú doma testy tak to sa nedá netestovať 😂 takže začneš 9dpo?
@butterfly333 dakujeeem.ale este som realistka.bojim sa strasne ze pád bude boliet☹

@janedoe A už je tu a aj sme poistili ráno,večer muž zaspal bol unavený.Test vrchný včerajší a spodný dnešný 🙂Tak už len vyčkať do dátumu ms.