Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk ahaaa že ozajstný polmaratón ja som najprv myslela že myslím metaforu že budeš mať maratón testovania 😂😂 tak to držím moc palce! A radšej si to testovanie nechaj na neskôr lebo ako píšeš psychiku to ovplyvní..ale zas kebyže nájdeš // možno by sa ti lepšie bežalo 🙂
@trblietava
Myslim,ze by som uz nebehala nech ho nevytrasiem😝
@katusikkk haha 😀 no to máš asi pravdu bodaj by si mala // na teste 🙏 ale kedy zistíš až po behu? A čo keď budeš behať tehu? To sa rymuje 😂
@sonulienka13 to chápem poznám to velmi dobre. My sme sa snažili vyše 3,5r minuly rok v aprili som bola na laparo v maji sa hned zadarilo no v 7tt to skončilo to bolo moje 6te MA. Tak snažili sme sa od toho MA ešte rok a nič. Tak som to v juni vzdala. No možno sa raz zadarí ked to nebudem vobec čakat.
@butterfly333to mi je moooc ľúto ☹ ved totok.clovek sa snaží roky a tajne dúfa.a jed si je uz presvedčení ze to vyšlo tak buuum.toho sa bojim.troska sa v kútiku duše tesim 🙂 ale strach je neopísateľný.plus ked ze otehotniem tak hned fraxik.tak neviem co a ako.zatial beriem len anopyrin.
@trblietava
Ono 10 dni nie je nic.Este v decembri by som isla na posledny beh😝
Pred dvomi mesiacmi jedna profi bezkyna behala maraton 42 km a bola na zaciatku piateho mesiaca.Tam vlastne na 2 roky ukoncila karieru.Ja beh neuznavam uz v takom stadiu.Mozno take cupkanie po tartane.Ale kto vie.Ked musis,tak musis 😂
Zlaticka,spraviť zajtra digi test ci je este skoro?? Mam len jeden.tak neviem.
@sonulienka13 uvidíš podľa teploty,ak budeš hore tak ja by som mozmo testla, myslím na teba 💕💕💕
@sonulienka13 uvidíš zajtra ráno, akú budeš mať teplotu, ale ešte si ho pošetri trošku a zajtra si daj pauzu od testovania a urob si testík až pozajtra, pokiaľ budeš stále hore s teplotami 😉
Ahojte. Ktory den mam zakliknut do ff pozitivny ovu test? Totizto je ich viac, tipujem ten 19DC 9;30h. Dakujem za radu
@sonulienka13 drzim palce tfuj tfuj tfuj 😘
@sonulienka13 neboj sa a choď si už rýchlo ľahnúť spať, nech môže to ráno čím skôr prísť 😉 ja idem zajtra urobiť ďalší test, aby som videla, či čiarka od včera trochu zosilnie, tak som zvedavá.
Ja tomu nechapem. Zaznacila som pozitivny ovu test do ff a zmazalo mi to zaznacenu ovulku. Tak teraz kedy bola? Ked teplota v grafe vyznacila alebo ked test bol +...pridam graf aj s +ovu testom a bez

@sonulienka13 vyzera to supeeeer 😍😍😍🙏
@sonulienka13 taka dlha lf? Fuuuu a co testik? 🙂
@myjusiatko zlatik vcera som sem dávala zo vcera 🙂 a bol tam pidi dusík 🙂 dnes nebudem robiť.spravim zajtra,pozajtra digitálny.a ty ako?? 😍😍😍😘takúto LF som nikdy nemala 🙂
@sonulienka13 vyzera to super.... drzim palceky nech sa to podariiiii
@sonulienka13 wau...parada, drzis nas v napäti 🙂
@myjusiatko vyzerá to supeeer pekne stúpla 🙏😉

@trblietava
Na 10-ty den beham polmaraton,tak by som testovat nemala,lebo ono sa to nezda,ale dost to ovplyvni psychiku.Takze vidim to,ze budem behat s testom a po cielovej paske sup na vecko 😂😂😂Mozno aj rychlejsie pobezim od nedockavosti 🤗