icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
1. nov 2017

@trblietava
Na 10-ty den beham polmaraton,tak by som testovat nemala,lebo ono sa to nezda,ale dost to ovplyvni psychiku.Takze vidim to,ze budem behat s testom a po cielovej paske sup na vecko 😂😂😂Mozno aj rychlejsie pobezim od nedockavosti 🤗

trblietava
1. nov 2017

@katusikkk ahaaa že ozajstný polmaratón ja som najprv myslela že myslím metaforu že budeš mať maratón testovania 😂😂 tak to držím moc palce! A radšej si to testovanie nechaj na neskôr lebo ako píšeš psychiku to ovplyvní..ale zas kebyže nájdeš // možno by sa ti lepšie bežalo 🙂

katusikkk
1. nov 2017

@trblietava
Myslim,ze by som uz nebehala nech ho nevytrasiem😝

trblietava
1. nov 2017

@katusikkk haha 😀 no to máš asi pravdu bodaj by si mala // na teste 🙏 ale kedy zistíš až po behu? A čo keď budeš behať tehu? To sa rymuje 😂

butterfly333
1. nov 2017

@sonulienka13 to chápem poznám to velmi dobre. My sme sa snažili vyše 3,5r minuly rok v aprili som bola na laparo v maji sa hned zadarilo no v 7tt to skončilo to bolo moje 6te MA. Tak snažili sme sa od toho MA ešte rok a nič. Tak som to v juni vzdala. No možno sa raz zadarí ked to nebudem vobec čakat.

sonulienka13
1. nov 2017

@butterfly333to mi je moooc ľúto ☹ ved totok.clovek sa snaží roky a tajne dúfa.a jed si je uz presvedčení ze to vyšlo tak buuum.toho sa bojim.troska sa v kútiku duše tesim 🙂 ale strach je neopísateľný.plus ked ze otehotniem tak hned fraxik.tak neviem co a ako.zatial beriem len anopyrin.

katusikkk
1. nov 2017

@trblietava
Ono 10 dni nie je nic.Este v decembri by som isla na posledny beh😝
Pred dvomi mesiacmi jedna profi bezkyna behala maraton 42 km a bola na zaciatku piateho mesiaca.Tam vlastne na 2 roky ukoncila karieru.Ja beh neuznavam uz v takom stadiu.Mozno take cupkanie po tartane.Ale kto vie.Ked musis,tak musis 😂

sonulienka13
1. nov 2017

Zlaticka,spraviť zajtra digi test ci je este skoro?? Mam len jeden.tak neviem.

bona69
1. nov 2017

@sonulienka13 uvidíš podľa teploty,ak budeš hore tak ja by som mozmo testla, myslím na teba 💕💕💕

petraslov
1. nov 2017

@sonulienka13 uvidíš zajtra ráno, akú budeš mať teplotu, ale ešte si ho pošetri trošku a zajtra si daj pauzu od testovania a urob si testík až pozajtra, pokiaľ budeš stále hore s teplotami 😉

sonulienka13
1. nov 2017

@bona69
@petraslov veru aj nad týmto som rozmýšľala.ja bojim rana ako čert kríza.ake stale veriiim!!!

lucuska85
1. nov 2017

Ahojte. Ktory den mam zakliknut do ff pozitivny ovu test? Totizto je ich viac, tipujem ten 19DC 9;30h. Dakujem za radu
@sonulienka13 drzim palce tfuj tfuj tfuj 😘

petraslov
1. nov 2017

@lucuska85 áno vyzerá to na ten 19 DC 😉

petraslov
1. nov 2017

@sonulienka13 neboj sa a choď si už rýchlo ľahnúť spať, nech môže to ráno čím skôr prísť 😉 ja idem zajtra urobiť ďalší test, aby som videla, či čiarka od včera trochu zosilnie, tak som zvedavá.

lucuska85
1. nov 2017

@petraslov dakujem, idem to skusit ci mi to prehodi v grafe 🙂

lucuska85
1. nov 2017

Ja tomu nechapem. Zaznacila som pozitivny ovu test do ff a zmazalo mi to zaznacenu ovulku. Tak teraz kedy bola? Ked teplota v grafe vyznacila alebo ked test bol +...pridam graf aj s +ovu testom a bez

lucuska85
1. nov 2017
kudusko
1. nov 2017

@lucuska85 kľudne napíš ako su 18,19,20 sú pozitívne tak tak zaznačené a teraz je to ok si 2 dpo😘

kudusko
1. nov 2017

@lucuska85 nemôže zaznacit keď si 2 dpo až zajtra zaznaci 😍😃

kudusko
1. nov 2017
sticker
lucuska85
1. nov 2017

@kudusko aha 😀 dakujem, tak zajtra zaznacim vsetky tie tri dni. Som z toho uz jelen

sticker
vikanemo
1. nov 2017

@katusikkk zlatik sim tu mam sa fsjn 5dc a od zajtra zacinam merat🤣🤣hned to sem hodim rano

sonulienka13
2. nov 2017

Dobre ranko🙂 tak ja takto dnes.bolesti mam v podbrušku ako po operácii ženskej.take zvláštne tlaky.tak uvidim co s toho bude.co poviete zlaticka??

ajka32
2. nov 2017

@sonulienka13 vyzera to supeeeer 😍😍😍🙏

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 taka dlha lf? Fuuuu a co testik? 🙂

sonulienka13
2. nov 2017

@myjusiatko zlatik vcera som sem dávala zo vcera 🙂 a bol tam pidi dusík 🙂 dnes nebudem robiť.spravim zajtra,pozajtra digitálny.a ty ako?? 😍😍😍😘takúto LF som nikdy nemala 🙂

janedoe
2. nov 2017

@sonulienka13 vyzera to super.... drzim palceky nech sa to podariiiii

0507
2. nov 2017

@sonulienka13 wau...parada, drzis nas v napäti 🙂

sonulienka13
2. nov 2017

@janedoe
@0507 Dakujeem zlatenka.aj ja som v napätí.a riadnom.bojim sa.aby som nepadla na hubu.zase.ale silno veriiiim!!!!

trblietava
2. nov 2017

@myjusiatko vyzerá to supeeer pekne stúpla 🙏😉