icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

trblietava
2. nov 2017

@sonulienka13 to malo byť tebe 😝

katusikkk
2. nov 2017

@sonulienka13
Sonickaaaaaaaaa neopovaz sa padnut 😲
Nadherny mas ten graf.🙏
Nech je to tam😀

trblietava
2. nov 2017

Baby ja dnes 11dpo a teplota stúpla v noci krásny živý sen že som mala chlapca a potom už aj ako bol väčší niečo úžastné ❤

katusikkk
2. nov 2017

@trblietava
Ty ako trblietko ?😝

0507
2. nov 2017

@trblietava aj testujes dnes?

katusikkk
2. nov 2017

@trblietava
Mne sa minuly tyzden snival tiez sen ,ze som mala chlapca 😀
Ale snom neverim,Je to nieco co mame v hlave a vytvara to nase podvedomie.
Dnes som sa zobudila o pol 2 rano na bolesti v podbrusku.Trvalo to asi hodinu,ale zas si nenamyslam.
Bracho by povedal,daj si nieco na travenie,lebo zeries ako prasa ,potom sa dobre vyprdi a bude ti fajn 😂😂
Graf mas krasny,takze uz ti urcite ukaze 😀
Ja som chela testovat v nedelu po behu,ale nevydrzim to a zacnem uz od zajtra.Cize od 8 dna kazdy den.Ved nato su testy nie ?
😝

trblietava
2. nov 2017

@0507 ms má dôjsť 5.11 ale včera test biely tak neviem asi počkám do zajtra 😉

katusikkk
2. nov 2017

@trblietava
A to vydrzis???Koksy ja chcem zacat od 10 dna,ale som sa rozhodla ,ze budem od zajtra .Ved bol Haloween chcem duchov chytat.Uvidim co urobia tie Cinske tehu testy ci Anglicke ,alebo ake to su .😲

sonulienka13
2. nov 2017

@trblietava krasny grafik veru 🙏🙏😍😍 verim ze budu krasne // 🙂

trblietava
2. nov 2017

@katusikkk to je možné že je to podvedomím ale niekedy je to aj niečo viac možno naše sny niečo znamenali 😀 a zvykneš mávať pred ms také bolesti? Lebo ak nie .. 😍 sprav testik vtedy keď cítiš že ho máš spraviť ja ti budem držať palce 🙏 ako je na tom tvoja bt?

katusikkk
2. nov 2017

@trblietava
Ja nemavam nic.Beriem to tak,ze som asi fakt vcera vela jedla.Ja nejako v zivote nebyvam z nicoho sklamana,lebo nic neocakvam.Teda sklamana som,len ked beham a mam zemiakovu medailu,tak vtedy fakt .Dokazem mat slovnik ako pohan 😅
Teplota tak ako vcera 37,4.Ale ja som este len 7 den po Ovu.To je malo

trblietava
2. nov 2017

@sonulienka13 ďakujem dúfam budú 🙏😍 tak isto aj ty zajtra dúfam nájdeš // na testiku ❤

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 duch? No to su krasne spravy! Ja som 8dc. Tak este dva tyzdne do ovu cas.

trblietava
2. nov 2017

@katusikkk ty si podarená 😂 no si viem predstaviť 😝 ešte nič nie je stratené veď máš teplotou hore pekne a koľko máš LF? Ono je to aj dobre neočakávat tak je človek ,ak to nevide ,menej sklamaný ..no dobré je aj veriť 🙏 ja som zas opak očakávam verím snívam stále a tak spadnem na hubu 😂

julianka007
2. nov 2017

@sonulienka13 wau... Nádherný graf..,neopovaz sa klesnúť. A nech už mas tie koľajnice... 🙏🙏👶🙏🙏

alison11
2. nov 2017

@sonulienka13 Veru tie naše telá robia rôzne nevyspitateľné zázraky,príde to keď to budeme najmenej čakať 😀.U mňa to tak bolo pri oboch.
@janedoe Ďakujem ,snáď uvidíme a aj tebe prajem aby si si našla // 🙂.
@katusikkk Podľa mňa si nájdeš // namiesto ms a nebude pád žiadny 😉
@lucuska85 Vau grafík u teba vyzerá fajn 🙂 prajem Ti aby sa držala bt hore.
Ja dnes takto

katusikkk
2. nov 2017

@alison11
Jaaaaaaaj kiezby.Taky maly uzlik bol byl najkrajsi darcek k styridsiatke.A prvy 👶

sonulienka13
2. nov 2017

Babulky.vydite nieco prosim???pravdu.iny test ako vcera.v skutočnosti je vydiet na teste voľným okom.nestastna som uz s toho ☹

julianka007
2. nov 2017

@sonulienka13 ja odpadnem... Ja tam naozaj niečo vidím...

julianka007
2. nov 2017

@sonulienka13 och už len nech to je stále silnejšie... Ja sa asi rozplačem taká som šťastná.... Dúfam, že to bude silnieť... Prajem ti to najviac na svete... 🙏🙏🙏🙏😂😂😂😍😍😍

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 ja ho vidim! A to ja som na duchy skeptik!!!!❤❤😍😍😍🙏🙏

katusikkk
2. nov 2017
sticker
0507
2. nov 2017

@sonulienka13 Soni, aj ja vidim!!!!!!!!!!

tuqanqa
2. nov 2017

@sonulienka
@trblietava
Baby mate krasne grafy, to uz musi vyist. Sonicka kvôli tebe si dam na zajtra budik a budem tu cakat na pekne kolajnicky

tuqanqa
2. nov 2017

@sonulienka13 Na prvej a na tretie ozaj nieco vidim 🙏

ejuska2586
2. nov 2017

@sonulienka13 Je tam dusik, drzim palce, nech silnie.

sonulienka13
2. nov 2017

Babulkyyyy moooje,naozaj??? Ja vas tak lubim😍😘😍😍😍bodaj by len silnelo.uvidime ako budeme pokračovať.dufam ze dobre.len sa trápim.neviem ci je to povera,ale hovorí sa,ze ked ma prísť do rodiny novy zivot,tak ten najstarší odchadza.☹ a nejak tak mi aj babička upadá.☹ chce sa mi plakat.

ejuska2586
2. nov 2017

@sonulienka13 Nie, na take ani nemysli. S babickou bude vsetko ok a urcite jej stav nesuvisi s tvojim tehotenstvom.

katusikkk
2. nov 2017

@sonulienka13

Tiez som to pocula,ale neverim tomu.Zena ktora ma viac deti ,mozno 5-6 by uz vobec nemala ziadnu rodinu 😀
Neboj este tvoja babka do roka a do dna uzlicek popestuje.🤰

selinaliana
2. nov 2017

@sonulienka13 moja vuyzera ze sa podarilo drzim silno paceeee