Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 vidím na tvojom teste dušíka dúfam ti bude pekne silnieť 😇 a ešte k tomu čo si písala o babičke..tiež tomu veľmi neverím lebo tak ako píše Katka potom žena čo má viac detí by bola bez rodiny. No zhodou náhod aj u nás doma babkina sestra ktorá býva s nami tiež nie je v najlepšom stave , no verím že sa dočká nášho bábätka 🙏
@sonulienka13 noooo tak potichucku❤
@katusikkk Držím päste aby bt bola hore a všetko bolo ok 🙂
@sonulienka13 Mojka neber si to tak taký je kolobeh života,mne nevlastná starká odišla keď som bola v 5 mesiaci z prvým synčekom a bratranec ktorý mal len 43rokov podľahol rakovine ke´d jej sestra bola mesiac pred pôrodom.A neboj,ak to má prísť tak príde či si tehtoná alebo nie,mužová starká má veľa chorôb a má už 86 rokov a už by aj chcela umrieť a je ešte tu 🙂.
@sonulienka13 to je blbost ta povera, u nas nikto neumrel ani pri jednom tehu🙂
Dakujem Vám úprimne všetkým zo srdiečka.za vsetko,hlavne za podporu a povzbudenie.Len ja znášam taketo veci zle.dokonca ani v práci sa nedokazem odosobniť.Mam tam tych starých ľudí strasne rada.nejako sa mi to neda.Ste vsetky uzastne a pre mna ste vsetky ANJELMI!!!
Tak konecne to dava zmysel uz sa len 🙏 aby stupala teplota.
@sonulienka13 aj ja vidim //, drzkaj sa 😘
@sonulienka13 absolutne na take veci nemysli, povery su blbost, zbytocne sa stresujes, teraz potrebujes vela sily, energie a hlavne pozitivneho myslenia 😘 aby si mala o par dni riadne kolajnice 😍
@sonulienka13 jeeeeej....aj ja tam cosik vidim.... aj displej som si na mobile vycistila a stale tam cosik vidiiiim 😊 Drzkaj sa 🙏
Dakujeeem moooc.mam stale strach.podbrusko boli ako by ma dokopali.take divne pociti tam mam.ako by som ho mala strpnute.a bojim sa aby mrchana nedošla.a myslite ze digi mozem skúsiť zajtra rano???
@sonulienka13 ja by som ho neminala zbytocne aj tak su drahe jak slak🙂 skus obycajny rano, na tej prvej foto celkom dobre vidno ducha🙂
@sonulienka13 zlatusik aj ja vidím 💕💕💕 dušíka, drzim všetky palce 🙏🙏🙏😘😘😘 posielam objatie 💕💕💕
@sonulienka13 určite to tam je moja 😍 z toho ducha bude o pár dní pekná silná čiarisko 😁budeme mať potom rovnaký termín pôrodu keďže sme mali ovuláciu v rovnaký deň a sme aj rovnaký DPO 😉 ten digitálny test si urob až neskôr, skúšaj najprv tie prúžkove a ten si urob tak o týždeň, keď už to bude pekne viditeľné na tých obyčajných 💖
@petraslov Dakujeem mojko 🙂 ved akurat rozmýšľam,ze ten digi mi moze este ukázať ze som neni ked mam taku slabú ciarocku.ze?? Tak to bude zbytocne 🙂 robiť ho.
Babulky,vy ste tu neskutocne uzastne vsetky!!! Viem,ze sa vzdy mozem na vas spoľahnúť.Dakujeem Vám.Ste proste naj naj naj naj naj naj❤️😍😍😘😘😍😍💕💕💕😍🙏🙏
@sonulienka13 som hrozna, ja by som aj teraz vecer skusila uz. :D
@myjusiatko súhlasím!
@0507
@myjusiatko zlaticka aj tak mi neukáže 🙂 pockam do soboty s digi.lebo mam strasne slabú ciarocku.alebo rano skusim 🙂 aj ked si myslim ze este neukáže.
@sonulienka13 ved nie digi, daj obyc 🙂
@sonulienka13 ano, obyc.
@myjusiatko akurat cakam na muzika vonku,ide s prace a ideme do Kauflandu.a ja velice pochybujem ze tam nieco bude babulky ☹ uvidim ked prideme s mesta 😘😘😘😘😍nebude tam ani duch 😂😂
@sonulienka13 ja vidiiiim. Uuuu. 🙂
@sonulienka13 zlatinko veď to už nie je dušík ale riadna čiarka😘😘😘na tom poslednom negative vidieť poriadne,juu, potichučky sa teším,dufam,verím,že konečne...💕💕💕

@tuqanqa ďakujem 😉 už som nakazala mužovi kúpiť test dr Max tak dúfam nezabudne 😅