icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

trblietava
2. nov 2017

@tuqanqa ďakujem 😉 už som nakazala mužovi kúpiť test dr Max tak dúfam nezabudne 😅

trblietava
2. nov 2017

@sonulienka13 vidím na tvojom teste dušíka dúfam ti bude pekne silnieť 😇 a ešte k tomu čo si písala o babičke..tiež tomu veľmi neverím lebo tak ako píše Katka potom žena čo má viac detí by bola bez rodiny. No zhodou náhod aj u nás doma babkina sestra ktorá býva s nami tiež nie je v najlepšom stave , no verím že sa dočká nášho bábätka 🙏

alison11
2. nov 2017

@katka8817 Juj,to mi je fakt ľúto,držkaj sa a čakáme na výsledky od teba že ako si natom,modlím sa za teba 🙏 😇 aby si sa čím skôr dala do poriadku a podarilo sa vám úspešne otehotnieť a aj donosiť.

rula
2. nov 2017

@sonulienka13 noooo tak potichucku❤

alison11
2. nov 2017

@katusikkk Držím päste aby bt bola hore a všetko bolo ok 🙂
@sonulienka13 Mojka neber si to tak taký je kolobeh života,mne nevlastná starká odišla keď som bola v 5 mesiaci z prvým synčekom a bratranec ktorý mal len 43rokov podľahol rakovine ke´d jej sestra bola mesiac pred pôrodom.A neboj,ak to má prísť tak príde či si tehtoná alebo nie,mužová starká má veľa chorôb a má už 86 rokov a už by aj chcela umrieť a je ešte tu 🙂.

lucinocka
2. nov 2017

@sonulienka13 to je blbost ta povera, u nas nikto neumrel ani pri jednom tehu🙂

sonulienka13
2. nov 2017

Dakujem Vám úprimne všetkým zo srdiečka.za vsetko,hlavne za podporu a povzbudenie.Len ja znášam taketo veci zle.dokonca ani v práci sa nedokazem odosobniť.Mam tam tych starých ľudí strasne rada.nejako sa mi to neda.Ste vsetky uzastne a pre mna ste vsetky ANJELMI!!!

lucuska85
2. nov 2017

Tak konecne to dava zmysel uz sa len 🙏 aby stupala teplota.
@sonulienka13 aj ja vidim //, drzkaj sa 😘

ajka32
2. nov 2017

@sonulienka13 absolutne na take veci nemysli, povery su blbost, zbytocne sa stresujes, teraz potrebujes vela sily, energie a hlavne pozitivneho myslenia 😘 aby si mala o par dni riadne kolajnice 😍

janedoe
2. nov 2017

@sonulienka13 jeeeeej....aj ja tam cosik vidim.... aj displej som si na mobile vycistila a stale tam cosik vidiiiim 😊 Drzkaj sa 🙏

sonulienka13
2. nov 2017

Dakujeeem moooc.mam stale strach.podbrusko boli ako by ma dokopali.take divne pociti tam mam.ako by som ho mala strpnute.a bojim sa aby mrchana nedošla.a myslite ze digi mozem skúsiť zajtra rano???

lucinocka
2. nov 2017

@sonulienka13 ja by som ho neminala zbytocne aj tak su drahe jak slak🙂 skus obycajny rano, na tej prvej foto celkom dobre vidno ducha🙂

bona69
2. nov 2017

@sonulienka13 zlatusik aj ja vidím 💕💕💕 dušíka, drzim všetky palce 🙏🙏🙏😘😘😘 posielam objatie 💕💕💕

petraslov
2. nov 2017

@sonulienka13 určite to tam je moja 😍 z toho ducha bude o pár dní pekná silná čiarisko 😁budeme mať potom rovnaký termín pôrodu keďže sme mali ovuláciu v rovnaký deň a sme aj rovnaký DPO 😉 ten digitálny test si urob až neskôr, skúšaj najprv tie prúžkove a ten si urob tak o týždeň, keď už to bude pekne viditeľné na tých obyčajných 💖

katusikkk
2. nov 2017

Ked sa nudis a testujes uz siedmy den po Ovu.😂😂😂
Duchov tam vidim az troch 👽👽👽

petraslov
2. nov 2017

@katusikkk to máš aký špeci super test kde ti rovno povie aj koľko tých detí sa ti vo vnútri skrýva 😃

petraslov
2. nov 2017

@katusikkk budú rovno tri keď sú tam traja duchovia 😅

sonulienka13
2. nov 2017

@petraslov Dakujeem mojko 🙂 ved akurat rozmýšľam,ze ten digi mi moze este ukázať ze som neni ked mam taku slabú ciarocku.ze?? Tak to bude zbytocne 🙂 robiť ho.

katusikkk
2. nov 2017

@petraslov
Nestraaaas 😂
V mojom osom drieku by sa jedno tazko zabyvalo.😛
Az na to,ze pred mesiacom a pol bol spermiogram nulovy.Teda nemozny na prirodzene.Tak aspon dusikov si popozeram😂

sticker
sonulienka13
2. nov 2017

Babulky,vy ste tu neskutocne uzastne vsetky!!! Viem,ze sa vzdy mozem na vas spoľahnúť.Dakujeem Vám.Ste proste naj naj naj naj naj naj❤️😍😍😘😘😍😍💕💕💕😍🙏🙏

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 som hrozna, ja by som aj teraz vecer skusila uz. :D

0507
2. nov 2017

@myjusiatko súhlasím!

sonulienka13
2. nov 2017

@0507
@myjusiatko zlaticka aj tak mi neukáže 🙂 pockam do soboty s digi.lebo mam strasne slabú ciarocku.alebo rano skusim 🙂 aj ked si myslim ze este neukáže.

0507
2. nov 2017

@sonulienka13 ved nie digi, daj obyc 🙂

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 ano, obyc.

sonulienka13
2. nov 2017

@myjusiatko akurat cakam na muzika vonku,ide s prace a ideme do Kauflandu.a ja velice pochybujem ze tam nieco bude babulky ☹ uvidim ked prideme s mesta 😘😘😘😘😍nebude tam ani duch 😂😂

tuqanqa
2. nov 2017

@katusikkk hehe, veru aj ja vidím troch duchov ale ten uprostred je celkom pekne viditeľný

sonulienka13
2. nov 2017

Tak zlaticka.predsa som spravila.hmmm?? Lovte 🙂

myjusiatko
2. nov 2017

@sonulienka13 ja vidiiiim. Uuuu. 🙂

bona69
2. nov 2017

@sonulienka13 zlatinko veď to už nie je dušík ale riadna čiarka😘😘😘na tom poslednom negative vidieť poriadne,juu, potichučky sa teším,dufam,verím,že konečne...💕💕💕