icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
2. nov 2017

@sonulienka13 jeej, Soni...vidim 🙂

katusikkk
2. nov 2017

@sonulienka13
Aj ja ju vidim,len si mala vyckat do rana 🙏Juuuuuuj😘

petraslov
2. nov 2017

@sonulienka13 je to tam, veru je 😚 ja som si dnes robila po dvoch dňoch a poviem ti že zatiaľ oproti predvčerajšku o moc nestmavla, vidieť ju trošku lepšie ale nie je to ešte bohviečo 😊 urob si ráno obyčajný testík a potom zas o pár dní a uvidíš že bude čoraz lepšie vidieť tú druhú. Veď 15 DPO to už nemôže byť len prázdna fráza ale jednoznačne plniace sa bruško 🖒

sonulienka13
2. nov 2017

Zlaticka dakujeeem.STE UZASTNE!!!len sa mi to na 15dpo zda straaasne slabunke ☹ ale modlim sa aby bolo vsetko v poriadku.

petraslov
2. nov 2017

@sonulienka13 neboj sa musí byť 😊 iné ani nepripúšťaj ☺ mne sa tiež nepáči veľmi že mám takú slabučkú tú čiarku a mám strach či v nedeľu keď budem zas testovať bude už konečne podstatne tmavšia, ale dúfam a verím že áno.

ajka32
2. nov 2017

@sonulienka13 mas peknu ciarocku uz ;) a ci je slaba ci nie neries.Biologia nikdy nie je na 100%, kazde telo je ine, kazdej stupa HCG inak 🙂 podla mna pockaj zo dva dni a sprav si rano testik a uvidis ze budes vidiet rozdiel 😉 drzim palce a naozaj sa s tebou tesiim ked ste tak dlho cakali 😘🙏

trblietava
2. nov 2017

@sonulienka13 aj ja vidím // 😍 kedy budeš testovať zas? Neplanujes ísť k dr na krv? 🙂

trblietava
2. nov 2017

@katusikkk som si spravila dr Max teraz lebo sa mi nechcelo cakat do rána a nič 😔 pomaly sa mi nádej zmenšuje

katusikkk
2. nov 2017

@trblietava
Som zvedava aku budes mat Bt rano.Stale sa mi nechce verit,ze nic.☹

trblietava
2. nov 2017

@katusikkk ani mne lebo mám také zvláštne bolesti no uvidíme čo bazálna teplota ráno 🤒 som trochu sklamaná no už si na to začínam zvykať

sonulienka13
2. nov 2017

@trblietava zlaticko veru este nie.neplanujem.uzivam si par dni voľna 🙂 a v nedeľu do prace zase.a az ked budu velkeeee carecky 🙂 a verim a dufam aj v tvoje!!!! Musis verit zlatko!!! To je to jedine,co nam zostava a v to musime verit🙂 tak rano Poprosim kraaasne dve // 🙂

trblietava
2. nov 2017

@sonulienka13 ďakujem za povzbudivé slová 😘 presne máš pravdu musíme veriť že to vide niekedy proste hcg stúpa pomalšie ale keď čítam na nete že pomaly 8dpo majú čiarky tak ma to trochu stresuje 😀 tak si pekne oddychni 😉 ja si dávam zajtra pauzu od testovania a až keď bude nahodou meškať 1 deň spravím ten posledný dr Max a šuflík zamknem na 100 zámkov 😂 ráno som na teba zvedavá a držím palce ak budeš testovať a aby sa ti bt držala hore 🙏

sonulienka13
3. nov 2017

Dobre ranko.tak sa hlásim.a vy ako slniečka?? Mna pobolieva to podbrusko divne ☹

sonulienka13
3. nov 2017

@trblietava zlatik hlavne kľud 🙂 ja som vcera citala na webe ze niektorým ukázal az v 8tt a tak.staci ti?? Vzdy je nádej.a musime byt silne!!! ko by to inac bolo 😍😘😘😍😍az do prvej kvapky 🙂

spring19
3. nov 2017

@sonulienka13 držím silno všetky palceeee 😍 tiež vidím // 😍

butterfly333
3. nov 2017

@sonulienka13 aj ja vidím // držím palčeky.

trblietava
3. nov 2017

Tak ja už idem dole pomaly 12dpo

myjusiatko
3. nov 2017

😍 drzi saaa 🙂😍

kariangela
3. nov 2017

@sonulienka13 ❤️❤️❤️😘 tak konecneeee 🙂 jupiiii 🙂 tesim sa s tebou a moc moc ti to prajem. Vela zdravicka, nech je vsetko tak ako ma naporiadku 🙂 nastav kludovy rezim, hlavne v hlave, ziadne negativne emocie a strachy. Uzivaj a tes sa 🙂

katusikkk
3. nov 2017

@trblietava

My asi pojdeme do dalsieho kola ☹
Dufam,ze aspon @sonulienka13 odtialto vypadne.Kedze tu uz strasi par rokov ma na to prednostne pravo 😘😘

trblietava
3. nov 2017

@katusikkk tak ja asi určite 😂 ty este máš čas hovoriť o ďalšom kole 😉 a @sonulienka13 už ostáva dúfam v 1 kole 9mesiacov 😍

zitusss
3. nov 2017

@sonulienka13 moja zlatá,silno drzim palce aby silnelo a o 9mesiacov si mala pri sebe uzlik šťastia,hlavne sa snaž byť v pohode ❤
zo ❤ ti to želám 😘😘❤

kristina6014
3. nov 2017

Ja dnes takto 🙂

alison11
3. nov 2017

@sonulienka13 Vidím a tíško gratulujem 🙂 a podľa mňa digi by napísal 2-3 týždne už 🙂

alison11
3. nov 2017

@sonulienka13 Ako divne ťa boleiva podbruško?Mňa celú noc pobolievalo a aj bodavá bolesť bola pri vaječníkoch keď som vstávala :-/ od včera ma pália a bolia bradavky...nechápem nezvykli ma bolievať a do ms ďaleko,na tehotenstvo skoro,že čo zas moje telo produkuje? Dnes takto

alison11
3. nov 2017

@kristina6014 Super Ti drží bt hore,prajem aby si si našla // 🙂

lucuska85
3. nov 2017

Zlaticka, teplota mi dnes klesla a ff odstranil ovu :( preco?

kristina6014
3. nov 2017

@alison11 ďakujem 🙂 kiež by si mala pravdu 🙂

alison11
3. nov 2017

@trblietava Ešte môže stúpnuť bt držím palce 🙂

kudusko
3. nov 2017

@lucuska85 skús pridať hlien na tie dni kde .až pozitívny ovu test zvykne klesne na 4-5 dpo a zajtra naspäť stupnes neboj