Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Ja aj tu vidim daco, asi este skoro na 25tkovy 😉
@sonulienka13 Moja, ja tam druhu ciarku vidim. Skus este raz pozriet testik, ci ju tam neuvidis...
@sonulienka13 aj ja myslim, ze je este asi skoro na 25-tkovy test
@sonulienka13 ved vidno pekne ciarku...tak skoc do lekarne do 10 tkovy a rano uvidis normalnu ciaru 🙂
@lucinocka ja som neni s mesta ☹ a nemam sa ako dostať ☹ tak aj tak ak nedostanem mrchu tak v piatok budúci tyzden idem gyndovi.skor sa mi neda ☹ ale citala som vcera ze vela babám ani test neukázal tehotenstvo.a boli tehotne.a dokonca niektorým bud az na sone zistili a niektorým az v 7-8 TT a tak.tak mi to dodáva nádej 🙂
@sonulienka13
Lf byva najdlhsie tych 16 dni co mas dnes.Takze ak do rana nedostanes ms a teplota bude hore,tak si urcite 🤰
A vsetci verime ze nepride 🙏🙏
@katusikkk bodaj by zlatik 🙂 na mrchu nemam ziadne príznaky zatial 🙏🙏toto su moje predchádzajúce LF-11,8,7,13.takze uvidime.dakujeeem lásky za podporu.este ze vas tu mam a držíte ma nad vodou🙏🙏🙏
@sonulienka13 ale tebe ukazal test, len si mala velku citlivost na zaciatok 🙂
@kristina6014
Jedna biela ako sneh ,druha cierna ako tma 😀
Odfot normalne.
@kristina6014 Ja tam druhú čiarku žiaľ nevidím :-/ koľký dc máš dnes?
@alison11 som 5 dní pred očakávanou MS
@sonulienka13 ja ju tiez vidim
@selinaliana ďakujem 🙂
@sonulienka13 slabucka je. Ale na 25 je este fakt skoro ked 10 je taky aky je. Utekaj kupit alebo muza posli. :D som nedockavejsia nez ty. :D
@alison11 ďakujem ❤
@kristina6014 Tak je na tehotenský test ešte skoro skús ovulačný ten skôr ukáže tehotestvo.
@trblietava Nemáš zač držím päste 🙂
@kristina6014
Ja tam nevidim nic.Na zivo ano?
@alison11 ale prestávajú ma bolieť prsia takže už prichádza 😀 a teplota klesla no ale ako sa vraví ešte kým nie je ms nádej je 😉 no ja som cítila že sa so mnou niečo deje bolesti ktoré pred ms nemávam a tak 2 dni zimnica oči mi opuchli akoby sa tomu telo bránilo .. lebo teplota bola ozaj super no neviem asi budem musieť ísť na ďalšie vyšetrenia keď príde ms, hematologia a imuonologia

@kudusko vcera a predvcerom som mala husty lepkavy ale len malo. Skusim zaznacit. Len aby uz stupala