icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristina6014
3. nov 2017

@katusikkk na živo áno

putulka
3. nov 2017

@0507
@katusikkk
@alison11
Mam doma ovulacne pepino, tak neviem idem na to? 😀

vikanemo
3. nov 2017

Po poslednom zacinam takto, nuda akurat ma desi ta stala teplota😶🤔

0507
3. nov 2017

@putulka jasneeee

0507
3. nov 2017

@vikanemo pekne ste sa do toho pustili 🙂
ja som dnes 5 DPO, u mna tiez nuda, cakam na ovu buduci tyzden

katusikkk
3. nov 2017

@putulka
Jasne,ved len ocikas 😀
@kristina6014
Ja som si robila vcera len tak zo srandy na 7 den.Jasne ze by nic nemalo byt vidno,ale bol tam kanalik.No dnes ani kanalik 😢

0507
3. nov 2017

@katusikkk ty si ako ja, robim pomaly od 6DPO, aj ked viem, ze tam nic nemoze byt 🙂

trblietava
3. nov 2017

@katusikkk nezúfaj ešte je veľmi skoro 😘 ja som sa takým skorým testovaním len trapila

0507
3. nov 2017

@trblietava a ty ako dnes? testovala si?

katusikkk
3. nov 2017

@trblietava
Ja som zmierena😀
Len potom par dni skulim.Mam zaseknute oci dovnutra 😂

trblietava
3. nov 2017

@0507 nie lebo mi klesla bt 🤒 o 2 dni má prísť mrcha ak by neprišla na 14dpo ako zvykne chodiť tak testnem mám posledný test 🙂

trblietava
3. nov 2017

@katusikkk ja už som mala z testovania aj začervenanie očí 😂 tak som žmúrila,svietila hľadala takže ta chápem úplne, no tak som si povedala že nechcem oslepnúť 😂

putulka
3. nov 2017

Tak uplne jemna ciarka, dnes pijem vela vody tak bud je to tym alebo lebo nema co ukazat..ja som citala ze ovu test ukaze vzdy nieco

trblietava
3. nov 2017

@putulka a nepila si 2 hod pred?

katusikkk
3. nov 2017

@putulka
Tak ciarku vidim aj ja,ale ovu testom sa neruzemiem,tak ani neviem ci ma ukazat,ale tvoj ukazal 😝

putulka
3. nov 2017

@trblietava pila sirupovu vodu, ale tak ranny je urcite najlepsi..pokusim sa vydrzat do zajtra..uz mi z toho merania zacina hrabat😀 citim jemne pobolievanie v podbrusku, na menzes prilis skoro

putulka
3. nov 2017

Tiez mam asi 3 dni neuveritelnu zravku, zjedla by som cokolvek 😀

kristina6014
3. nov 2017

@putulka pekná čiarka 🙂

trblietava
3. nov 2017

@putulka ale na ovu teste je čiaročka stále keď si robíš ovu test aby ti ukázal správny výsledok odporúča sa 2 hod nepiť žiadne tekutiny a neísť na wc 🙂 a pozitívny je keď je čiarka rovnako silná ako kontrolná ak chceš zisťovať tehotenstvo môžeš robiť z ranného moču 😉 držím palce 🙏

janedoe
3. nov 2017

@katusikkk
@0507 aj ja som takaaaaa 😂 Kolkokrat sa musim krotit. Ved aj vcera a to som bola len cca 5/6 DPO ma tak svrbeli palce, lebo som sa citila divne 😂

katusikkk
3. nov 2017

@janedoe
Ja vcera 7 den a kanalik.
Dnes 8 a ani len kanalik.Aby to cert zobral.Vecer ocikam zas 😅

lucinocka
3. nov 2017

@putulka ovulacny test s takou slabou ciarkou nic neznamena... btw, ovulacny test ocural aj moj muz zo srandy a tiez mal ciarku... efekt ma len vtedy, ked je silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna 🙂

sonulienka13
3. nov 2017

Jaaj zlatenka moje.teraz som sa zobudila.a to ma muzik prebral.ani neviem ako som zaspala.straasne som unavena.dopapam a hor sa zase spat 😂😂

alison11
3. nov 2017

@trblietava Držím palce aby ms nedošla 9 mesiacov 👍

alison11
3. nov 2017

@putulka ovulačné testy prit ehu majú druhú čiarku silnejšiu než kontrolnú,tak asi nič.:-/.

tuqanqa
3. nov 2017

@sonulienka13 juuuuuuj aj na dnešnom teste vidím dusíka, nech sa fazuľka drží, ty si to najviac zaslúžiš 👶

sonulienka13
3. nov 2017

Končím babulky ☹ plac,zúfalstvo,vsetko mozne.bola som na wc a zacinam spinit.uz na nic neverim!!!!!!!!!! Po utreti som mala na toaletaku spinenie.Mam dost.Som detto.

myjusiatko
3. nov 2017

@sonulienka13 och😢

lucinocka
3. nov 2017

@sonulienka13 spinenie je normalne v zaciatkoch tehu... nevzdavaj sa este

tuqanqa
3. nov 2017

Baby ja to nechápem, máme pár vyšetrení za sebou a 2,5 r nič. Spermio super, HP ok, Hyfosy ok. Na jar smer klinika a snáď to vyjde na prvý šup.