Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@putulka
Jasne,ved len ocikas 😀
@kristina6014
Ja som si robila vcera len tak zo srandy na 7 den.Jasne ze by nic nemalo byt vidno,ale bol tam kanalik.No dnes ani kanalik 😢
@katusikkk nezúfaj ešte je veľmi skoro 😘 ja som sa takým skorým testovaním len trapila
@trblietava a ty ako dnes? testovala si?
@trblietava
Ja som zmierena😀
Len potom par dni skulim.Mam zaseknute oci dovnutra 😂
@0507 nie lebo mi klesla bt 🤒 o 2 dni má prísť mrcha ak by neprišla na 14dpo ako zvykne chodiť tak testnem mám posledný test 🙂
@katusikkk ja už som mala z testovania aj začervenanie očí 😂 tak som žmúrila,svietila hľadala takže ta chápem úplne, no tak som si povedala že nechcem oslepnúť 😂
@putulka a nepila si 2 hod pred?
@trblietava pila sirupovu vodu, ale tak ranny je urcite najlepsi..pokusim sa vydrzat do zajtra..uz mi z toho merania zacina hrabat😀 citim jemne pobolievanie v podbrusku, na menzes prilis skoro
@putulka pekná čiarka 🙂
@putulka ale na ovu teste je čiaročka stále keď si robíš ovu test aby ti ukázal správny výsledok odporúča sa 2 hod nepiť žiadne tekutiny a neísť na wc 🙂 a pozitívny je keď je čiarka rovnako silná ako kontrolná ak chceš zisťovať tehotenstvo môžeš robiť z ranného moču 😉 držím palce 🙏
Jaaj zlatenka moje.teraz som sa zobudila.a to ma muzik prebral.ani neviem ako som zaspala.straasne som unavena.dopapam a hor sa zase spat 😂😂
@trblietava Držím palce aby ms nedošla 9 mesiacov 👍
@sonulienka13 juuuuuuj aj na dnešnom teste vidím dusíka, nech sa fazuľka drží, ty si to najviac zaslúžiš 👶
Končím babulky ☹ plac,zúfalstvo,vsetko mozne.bola som na wc a zacinam spinit.uz na nic neverim!!!!!!!!!! Po utreti som mala na toaletaku spinenie.Mam dost.Som detto.
@sonulienka13 och😢
@sonulienka13 spinenie je normalne v zaciatkoch tehu... nevzdavaj sa este
Baby ja to nechápem, máme pár vyšetrení za sebou a 2,5 r nič. Spermio super, HP ok, Hyfosy ok. Na jar smer klinika a snáď to vyjde na prvý šup.

@katusikkk na živo áno