Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia cez vikendy vacsinou nemeriam alebo odmeriam neskor preto tie chýbajúce údaje. Jak na truc. Tak asi uvidim ci budem najblizsie klesať 😏 dufam ze nie... Este otazocka: s neskorším meraním je teplota vyššia ci nižšia? Dakujem pekne 😊
@senta_sofia juhuuu.. tak sem si rikala, ze se zase po nejake dobe sem kuknu a takova dobra zprava na me vykoukla. Moc gratuluji, at je hlavne vse v poraaaadku a moc drzim pesticky.. jabuz teda po prvnim trim mam a zadna zmena. Strach porad stejny, bliju taky stale, vypadam jak pubertacka.. jedine pozitivum, ze uz mam bricho :D ale ja su tak raaaada, moc ti to preju, prece jen to vyslo ;)
Zenyyy prosim este poradit ohladom fertilityfriend. Stiahla som si apku do mobilu, poctivo zapisujem a teraz som si vsimla ze mi tam pise nieco ako ze mam len na mesiac tuto apku zadarmo..nerozumiem tomu. Treba si to kupit alebo ako? Kocky ktore to pouzivate, prosim poradte....vdaka
@senta_sofia no ja si myslim ze to bude 15dc alebo 16dc?ci?neviem ani sama........ 😖
@kubisova joj drzim palce, verim, ze to dopadne zelenym pluskom. Kedy sa chystas testovat? Viem, ze sa bojis sklamania, to vsetky 🙂. Budem cakat na tvoje spravy
U mna nastal bum-bac 😀 merala som o pol hodku skor. Ale mam konecne pred ovu teplotu. V sobotu som nemerala, zo zurky som prisla o pol hodku neskor ako zvonil budik 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862 pekny zvysok nedele
@joannah13 hehe, dakujem 🙂 ale vies, po tom prvom trimestri je predsa len ten strach trosku ineho razu a po porode sa zase zmeni len na iny druh strachu, tak s tym pocitam 😉
@adapn zrejme sa to tyka len tej platenej VIP verzie, ostatne by malo byt "free"
@zuzulienocka77 no vidis a si sa bala, ze rozky rano nekupis 😀 ale dufam teda, ze manzel plni osevny plan, BD policka sice nevidim, ale mal v plane ich zaplnat 😀
@cindy11 u mna bola skor vacsinou nizsia, ale nemusi to byt pravidlo, skus niekedy pre srandu kralikov odmerat tak, ako meriavas a potom aj neskor, keby si potiahla so spankom dlhsie a uvidis 🙂
@senta_sofia jasne., je to kriticke obdobi, dyt sem lezela v nemicnici a malem potratila.. pak i screening trochu uklidni, strach je jiny, ale pretrvava.. no ale na to nemysli, ted si hezky uzivej ten pocit, ze to vyslo 🙂 jak malo stacilo 😀 prestat jen merit a sup 🙂
@senta_sofia jak tak uvidim ci ma to pusti dalej zaznamenavat aj po tom datume....dik
@adapn ked tí vyprší VIP, tak môžeš zaznamenávať, akurát tí nebudu niektoré veci fungovať 😉 ale graf ti nakresli 😉
@senta_sofia no ja som tomu neverila, že prídem tak neskoro. Ani sa mi tam veľmi nechcelo ísť, alebo to tak býva väčšinou 😀
Ale snaží sa vypĺňať, len ho nemôžem veľmi preťažovať, lebo keď bude mať prísť ovulka, tak just ništ. Už som zviditeľnila BD 🙂 . Dnes som trošku poskočila. Musím dnes urobiť ovu test, cez víkend som nerobila, mala som suchoty nemohla som prestať piť na dve hodiny 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
@adapn urcite ta pusti, vsetky nas tu pustilo 🙂 akurat najprv ti ponuknu krasnu VIP verziu a potom, ked ti skonci, tak ti niektore veci nebude ukazovat, proste komercny tah, aby si si to predplatila dalej
@cindy11 skoda ze ti chybaju teploty prave ked to je zaujimave 😀 ja by som sa priklonila k ovu 9DC, aj "W" tam mas, ale to uz by bolo na tehu 😉 co dnes? nejaka zmena?
@zuzulienocka77 nee, mohla si to kludne nechat schovane, ja len ze ci plni sluby 😉)
@maciatko115 oproti minulemu cyklu ti tie teploty pekne klesli. zacina sa to podobat na "normalny" graf 😉
@paskolinka dakujem, vsetko ok, vzdy trosku stiahnute hrdlo, ked idem na WC, myslela som, ze sa to da hodit za hlavu, ale podvedomie je silne... ale stale si hovorim, ze to bude dobre a urcite bude 😉
@joannah13 cista nahoda, ale pekna 🙂) a co vy, drobcek krasne rastie, uz mate vypisany aj nejaky zoznam mien, ako by sa nas Herkules mohol volat v civile?😀
@paskolinka sa nesmej, uz sa ti to tiez krati, marhulova terapia funguje 😀 budeme tu dve Sipkove Ruzenky, aj ked si stale hovorim, ze lepsie spat, ako vracat 😀
@senta_sofia no neviem, ja som len 6dpo, zaspata som uplne standardne ako vzdy, ked udru horucavy. inak graf mam presne ako ty, az na ten koniec 😀
@senta_sofia to nie je veštenie, to je optimizmus 😝
bolí ma podbruško ako pri MS, myslíš, že to môže byť blížiaca ovula, alebo sa nemám pozorovať 😀 A ako to je vlastne s tým hlienom? Keď mám egg tak je ovulka, či až po egg? Lebo ja som bola vždy v tom, že keď je egg, tak šup šup ovula 🙂
@zuzulienocka77 tiez prave uvazujem nad tym hlienom... Ja som spozorovala u mna, ze ten plodny hlien mavam par dni pred ovu, a nie v case ovu tak neviem ci to je dobre. A mozno je ho v case ovu len menej tak som si ho preto nevsimla. Len som niekde citala, ze spermie prezivaju len vdaka tomu hlienu, inak po par hodinach koncia... http://www.fertilityfriend.com/home/janderka
@zuzulienocka77 u mna je to tak, ze egg hlien mam viac dni po sebe a ten posledny je ovu - tak mi to vychadzalo podla grafu aj mojich pozorovani 😉 po ovu potom sa "egg" velmi rychlo zmenil na iny druh

@cindy11 vies co, k tomu, ci podla grafu ovu bola alebo nebola sme tu uz niekolkokrat diskutovali, ale zrejme prichadza do uvahy aj taka moznost, ze teplota stupne a ovulacia neprebehne... kazdopadne, ak porovname minimalne tieto dva grafy, v tomto aktualnom sa nieco udialo a kedze dlzka lutealnej fazy je vzdy priblizne rovnako dlha, asi sa skor posunula ta ovulacia... Aj ked sa smejem, lebo akurat ten 9DC mas prazdny kruzok, merala si skor, ci neskor?🙂 16DC si nemerala a 17DC mas zase prazdny kruzok, aj to trosinku skresluje, tak som z toho jelen...