Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zlaticka dakujem,ze ste.Ste neskutocne uzastne.Chce sa mi kričať do celého sveta.Boze,zaco???? Stale sa pytam sama seba,preco prave ja. A zaco??? Preco ma boh takto trestá.Cakam kedy sa poriadne spustí.Bolesti su uz silnejšie.Dalsi cyklus ziadne ovu,tehu len bazalka.Nemam síl uz.
@sonulienka13 ukludni sa, vyloz nohy...kym to nieje velke krvacanie stale je nadej, mozno sa prave lepsie uhniezduje, preto bolesti aj spinenie
@lucinocka
To uz by sa neuhniezdovalo na 16 den.
@sonulienka13
Sonicka sme tu s tebou a nevzdavaj sa.Pri najhorsom v Januari sa vsetky stretneme na jednej klinike CAR a budeme sa podporovat tam.
Urobime si skumavkove deti umelej inteligencie.
Mozno nam je osudom dane stretnut sa nazivo.Urcite to vyjde a po rokoch budeme spominat a smiat sa nad nasimi bazalkami,ovu a tehu testami.Na tom ake sme boli nazhavene v case ovu a ked bazalka vyskocila,tak nasa nadrzanost sa ako keby svihom carovneho prutika vytratila....
😘😘
@sonulienka13 zlatinko veď spústa žien písalo že mali ms normalnu a boli tehotné, neboj a nevzdávaj to ešte💕💕💕 posielam veľké objatie 😘😘😘
@sonulienka13 prajem veľa síl a pozitívneho myslenia a ešte kým to nie je ms nestrácaj nadej. Ja som teraz bola na wc a tiež akoby ružový hlien tak sme na tom rovnako uvidíme čo bude 🙏 musíme čakať a veriť že bude dobre 😘
Dakujeem zlaticka.drzite ma nad hladinou.moooc.ano.mrchu som mala od 7.10-9.10.ani nie mrchu.teraz mam taku slabú ružovú krv.veru veru @katusikkk 🙂 stretneme sa.musime 🙂 veru ak bude vsetko dobre,február to istí v CAR 🙂
@sonulienka13 Sonička ešte to veru nič neznamená. ja som dokonca prvý deň normálne krvácala. Samozrejme som to orevala a na druhý deň to prešlo do spinenia a na tretí deň nič. Otestovala som a boli //. Ja by som to tvoje heslo do prvej kvapky zmenila na do poslednej kvapky. 🙂
Zlatenka dakujem Vám.mam bolesti jak hovado.mam uz silno hnedé spinenie s krvou.to je značne.a nebudeme si klamať.ideme dalej.no nie? Poplakane bolo ale nic to nevyrieši 🙂
@lucinocka
Implantacia vajicka cize uhniezdovanie byva medzi 5-10 dnom.Ide o par hodinove,mozno 1 dnove spinenie.
@sonulienka13 ma dnes 16 den po Ovu.Teraz moze mat krvacanie v case menstruacie.Dovodom krvacania byva hematom – krvná zrazenina, ktorá sa vytvorí medzi placentou a stenou maternice – zvycajne sa prejavi spinenim alebo slabym krvacanim.
Zena ale podla intenzity by mala vefiet rozoznat,hlavne ked je babo planovane ,tak si to odsleduje.
Ja len ze podpora je jedna vec,ale ja nedavam falosne nadeje nikomu.Ani sebe,lebo to clovekuu blizi este viacej.
Ja som teraz testovala a kanalik.Ale nebudem si nahovarat,ze asi duch.Nie je to duch je to kanalik😔
@sonulienka13 :(
Baby, koľko už snažilkujete? U nas to je už 15 mesiacov 😣
@jaruskatt 11rokov uz.
Tak anjelici moji.Bolesti ako keby mi ide maternica vypadnúť.Hlasim 1DC. Aspon nemusim merať teraz a vyspim sa.DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM.zelam každej jednej zažiť tie krasne // ciarocky.Kazda by sme zato dala vsetko na svete.Hold,my sme boli predurčené na boj.Na tazky boj!! Boj medzi nebom a zemou.Boh nas stale skúša.A az ked budeme uplne na kolenách,topiť sa v slzách tak aj tak vstaneme a budeme bojovať dalej!!!!! Je to nas osud.A ci teraz alebo potom,urcite sa dočkáme našich slniecok 🙂 Ten pocit ako si ich mojkame,kazdy vecer sedíme pri ich postielkach a pozerame sa ako spokojne spinkajú veru stoji za to a ten boooj stoji za to!!!! Mame plecia zo železa a dlane a dušu anjela❤️❤️❤️💕💕💕
@sonulienka13
Krasne si to napisala

@sonulienka13 nerooooob placem. Tak krasne si to napisala. Velmi ti prajem, nech si co najskor dockas //. 🙏
@jaruskatt začali sme hneď od svadby čiže máj 2016 (1,5 roka )
@sonulienka13 ty si veľmi silná žena a verím že sa už čoskoro dočkáš toho najväčšieho šťastia 😘
@sonulienka13 ja som tak verila :(
@sonulienka13 ja tomu ešte furt neverím 😢😢💕💕💕
Dakujem 🙂 snazim sa.Aj ja som verila.Ale osud je nevyspitatelni.A hlavne telo.Je to jedna veľká hádanka.Prekvapi nas ked to najmenej cakame.Alebo si s nas spravi veeelku srandu.Ja dalsi cyklus ziaaadne ovu ani tehu.len bazalku.a budem to mat v rámci "srandy"pojmem to hravou zábavkou 🙂 a testovať budem az ked budem presne 30dpo 😂😂😂skor nie.
@sonulienka13 to ma mrzi... 😔 do CAR sa nechystate? Boli ste uz na nejakych vysetreniach, ze kde je problem?
@jaruskatt ja uz mam IUI aj IVF za nami.plus dva vklady.ET nevyšiel a KET ano ale v 8tt vcasny potrat a Anembriomola.ano.mame vsetky vyšetrenia.muz uplne v poriadku.tomu ani nechceli verit ze ma taky krasny spg.ze tolko vela,rýchlych a kvalitných ze dlho nevydeli 🙂 ja mam štítku,vysokú pozitivitu voči ovariam,beriem lieky na vysoký krvny tlak,mutácie-vrodenú trombofiliu a neoperovatelnu endometriozu.takze mi je "veselo".plus Histaminku a ucelarnu kolitidu.co ti poviem.jedna radost.co viac si mozem priat.no nie??
A do car chceme ísť vo februári 🙂
Dobre ránko babulky, tak ja dúfam že konečne po ovulke,vyznacilo dnes ale myslím že včera,joj som už od utorka taká chorá, poriadne nespím od toho kaslania 😞😞😞no zamiesene by mohlo byť, uvidíme čo bude 🙏🙏🙏
@sonulienka13 moja som na teba myslela celú noc,ako ti je, ešte stále dúfam že spinenie prejde a si fakt tehuľka🙏🙏🙏😘😘😘
@sonulienka13 Juj,to mi je ľúto ☹

@sonulienka13 ved to este nemusi znamenat MS