Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@goldmolly Jasné to bude asi do 23tt ak sa dobre pamätám som tu na mk čítala.
Všetko bude ok 🙂
@kristina6014 Tebe by už malo aj tehut est už ukázať // Držím palce.
@alison11 zatiaľ som mala slabého dušika ktorého bolo vidno aj voľným okom aj pri podsvietení, no počkám si radšej do dňa MS 🙂 ale aj iba značka mi ukázala len trochu slabšiu, asi ma každá inú hodnotu HCG 🙂
@alison11 šak ja tiež mam to mydlo,niekedy to prejde,no keď cítim to posvbkavanie celý deň tak hneď radšej rosalgin dám a už po jednej aplikácii to prejde,no zas nechcem snazilkovat keď to mám žeby muž dačo ešte nedostal,teraz som si dala večer a teraz a cítim že už v pohode,tak neviem či večer by sme mohli ešte poistiť,lebo krcok úplne hore a otvorený,tento cyklus teploty katastrofálne lebo som chorá tak skáču a nevedela som či to už bola ovulka alebo len zvýšená teplota z choroby,no dnes by mohla byť aj podľa krčka, ak tento mesiac nič,tak po ms idem na kontrolu k dok tak dúfam že už urobí aj dajake testy.
@goldmolly drzim palceky nech ide všetko ako ma 💕💕💕
@sonulienka13 je mi to tak ľúto, tešila som sa, že ti to konečne vyšlo. Nemohlo ísť o biochemické tehotenstvo? Myslím si, že si tehotná bola, ale sa to neudržalo 😓
@petraslov co uz narobím zlatik.asi ten hore to tak chcel.aj ja som verila.ale stale strasne krvacam a zase ide zo mna ako keby výstelka,take naťahovacie žľazy,vsetko mozne.
@sonulienka13 to bude tým tehotenstvom určite, je toho veľa lebo maternica sa už začala pripravovať na bábätko. Teraz sa pekne vyčistí, je dobre pohnojená, tak ďalší mesiac by to už mohlo konečne dopadnúť pozitívne 😍
@sonulienka13 a na tých vyšetreniach ste boli obaja?ja som včera špinila a dnes už riadne 1DC v plnom prúde 😕 čo už. Pýtam sa preto lebo môj dr mi vravel o clostyle a pregnyle a pritom ma nikdy nesledoval folikulometriou tak ja by som predtým ešte asi mala absolvovať nejaké vyšetrenia on ma nikam neposiela len mi nakázal inofolic teraz ho beriem 4ty mesiac a príde mi to ako strata času.
Ahojte baby, tak mne je zo dňa na deň lepšie, pomaly sa dávam dokopy a začneme to riešiť s doktorom, neviem presne v akom stave je ten ľavý vajíčkovod, ak je zlý, pôjde von a ideme do umelého oplodnenia, nemáme veľa času, ja mám 36 a manžel 50 rokov, len neviem ako je to s poisťovňou, koľko prepláca, nemám s tým skúsenosti. Jeden vajíčkovod odstránili kvôli mimomternicovému a s druhým bude tiež asi problém, je veľké riziko že sa nepodarí, alebo sa znova mimomaternicové zopakuje a takýto poškodení nemôžu nechať pred umelým oplodnením
@trblietava ja som si ich sama dala spraviť.po prvom neúspešnom vklade v CAR.a výmenné Vám da aj obvodná.na repro imuno sme museli byt obaja.u Mudr Dzurilovej sa platí 255€.to mi je ľúto mojko ☹
@katka8817 my sme boli v gyn five v BA.my sme si zacvakali za lieky a doplnkové veci cca 2000€.a to islo s nášho vrecka.a to sme isli cez poisťovňu.vo februári sa chystame na dalsie IVF ale do ferticentu v BA.je oooovelaaaa lacnejšie.
Cauteee baby.Uz som tu.
@sonulienka13
Ja navrhujem,aby sme isli na umele vsetky spolu😝
Baby mam otazku, ak sa nam nahodou zadarilo, no do ms mam este zopar dni(takze este neviem ci som ci nie), je riziko ist sa kupat do termalnej vody? Dakujem vam za radu 😘
@katusikkk Ferticent je v NR alebo.V Ba
@butterfly333
A ake su na nich recenzie.Vetsinou co chodia tak do GIn-FIv a pritom som na nich nic dobre nepocula.Tak netusim 😞
@katusikkk ja som bola v NR no boli sme len 2x mali sme už ist na IUI no nešli sme rozhodli sme sa že sa na to vykašleme. Snažili sme sa vyše 3r. No tento rok v lete sme to uz vzdali.No bola som spokojna s pristupom. Inak neviem treba pozriet tu na MK baby čo tam boli.
@butterfly333
Dakujem.Musim to nastudovat a v Januar skusime.
Este otazka.Odkedy tam pridem prvy x do umeleho.Kolko to asi trva?Poistovna preplati do dna 39,alebo od zapisu -ziadosti 39 rokov?
@katusikkk tak to ti ja neviem.povedat.
@katusikkk my mame s gyn- fiv len dobré skúsenosti a susedka naša tiež. Vrelo odporúčam 😉
@lucuska85 v tehotensvte sa vraj neodporúčajú kúpaliská ani bazény, ale ja si to napr. neviem vôbec predstaviť, keďže som aktívna plavkyňa, ktorá je takmer denno-denne v bazéne a pokiaľ nebudem mať žiadny problém zdola (čo si myslím, že nebudem mať, lebo bazény, do ktorých chodievam, mám už osvedčené), tak plávať neprestanem, neviem bez toho žiť a zastaví ma asi len pôrod, aj to len na pár týždňov 😉
@katusikkk z vlastnej skúsenosti GF nikdy viac, vôbec som nebola spokojná s aroganciou Harbulaka, človek si tam pripadá ako číslo, je to všetko ako na bežiacom pase, ide naozaj iba o peniaze....to je moja skúsenosť, iné tam boli spokojné....zase nemôžem povedať zle slovo na sestričky v NR a ani na Dr Stenovu, ale aj tak by som tam viac nešla....čo sa týka poisťovňa ti preplatí 3pokus ivf do 39roku, ale to znamená, že už vklad musí byť vykonaný do 39r. Od prvej návštevy car s vyšetreniami, odber krvi ,ak nebude potrebné nejaké preliečenie , tak stimulka môže začať do dvoch mesiacov .

@alison11 dakujem 😘snazim sa .. Stale myslim na tu machulku co som videla na ultrazvuku .. A vcera ma zasa boleli tie upony co drzia maternicu, to je sposobene jej rastom.. Tak hadam rastie aj machulka 🙂