icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristina6014
6. nov 2017

@katusikkk 12 .. vieš keď som mu povedala ze som mala spinenie po ovu povedal chladne ,, to mohol byť aj potrat bez vyšetrenia,, potom mi spravil ultrazvuk a povedal ,,vyzerá to tam na spadnutie dáme vyvolávačku,, ani som sa nestihla nič opýtať už som sedela u sestricky a on bral ďalšieho pacienta.. 😒

katusikkk
6. nov 2017

@kristina6014
Za nic by som nedala kedy mi este nemeskali.

bona69
6. nov 2017

@putulka ahoj ja beriem čisto inositol,2denne,tak verim že to konečne vyjde 💕🙏

alison11
7. nov 2017

Ahojte bab tak u mňa t vyzerá na blížiacu sa ms ☹..

kristina6014
7. nov 2017

Graf pekný, testy duchujú.. čakám za ZA 2 dni je tu mrcha :(

sonulienka13
7. nov 2017

Babulky,nestrácajte nádej!!! Musite verit!!! Pekne si hovorte,ze ta hnusoba červená nedojde a basta!!! 🙏🙏🙏❤️💕

putulka
7. nov 2017

@bona69 ahoj a aku znacku?

jaruskatt
7. nov 2017

@kristina6014 myslím, že mrcha už nepríde 😉

jaruskatt
7. nov 2017

už sa to blíži...🎈 ☹

ejuska2586
7. nov 2017

@kristina6014 Ahoj. U teba to na MS nevyzera podla mna. Ved ti teplota dnes vyskocila hore, hoci by uz mala klesat... Drzim palce.

vikanemo
7. nov 2017

Dobre ranko baby, je toto poz ovu test?🤔

kristina6014
7. nov 2017

@ejuska2586
@jaruskatt ďakujem vám, no neviem, mám bolesti v podbrušku a testy len duchuju.. No uvidím v deň keď budem mať dostať MS 🙂

ejuska2586
7. nov 2017

@kristina6014 Bolesť v podbrušku je úplne normálna na začiatku tehotenstva.

janedoe
7. nov 2017

@katusikkk Ferticent nepoznam...ale pozerala som, ze tam robi Mudr. Marsik a toho si kamoska chvalila. Takze uvidime. O mesiac asi zacnem googlit co a ako. Ja som inac bola velmi spokoj a v Brne. Uplne iny pristup, len daleko no....

Aj ked. Dufam, ze nebude treba ist na IVF. Aj ked test biely, ako sneh. Som sice asi len 10 DPO a na zivo ma na tom teste nieco irituje, ako sa nieco rysovalo, ale tiez mam pocit, ze je to len kanalik, takze hm.... asi tento mesiac z toho nic nebude. Inac ty mas tiez tie testy z ebayu ze?

katusikkk
7. nov 2017

@janedoe
Presne tieto testy som si teraz robila.Skoro na kazdom jednom robilo kanalik.
Dnes som 12 DPO,ale zjavuje sa tam nieco od 10 dna.Na dalsom nic a potom zas.Takze ho mam teda biely.Zajtra ma prist ms.

lucinocka
7. nov 2017

@kristina6014 na 37.3 dva dni pred MS mrcha nepride 🙂

kristina6014
7. nov 2017

@lucinocka no hádam máš pravdu 🙂

lucinocka
7. nov 2017

@kristina6014 nemas foto nejakeho duchujuceho testu?🙂

ejuska2586
7. nov 2017

@janedoe Ahoj. Ja tam nieco vidim. Otazne je, ci dusik, alebo kanalik.

katusikkk
7. nov 2017

@lucinocka
Ja mavam ms pri 37,1.Den pred tym este mavam aj 37,3 -37,4 a potom buuuuuum.
Volny pad 😖

kristina6014
7. nov 2017

@lucinocka neviem či tam čo uvidíš 🙂 je tam taká slaba čiarka 🙂

lucinocka
7. nov 2017

@katusikkk lenze jej stupla z ovela nizsich na 37.3... to sa pred MS nedeje vacsinou🙂

lucinocka
7. nov 2017

@kristina6014 tazko povedat, zla foto je :-/

kristina6014
7. nov 2017

@lucinocka prvý z rána druhý z večera 🙂

kristina6014
7. nov 2017

@lucinocka jedine keď prídem domov môžem odfotit 🙂

lucinocka
7. nov 2017

@kristina6014 sfot, lebo tieto su strasne rozmazane 🙂

katusikkk
7. nov 2017

@lucinocka
Pozri moje grafy.Mam vela takych kde mi 1-2 dni pred ms vyskocila telota .Vetsinou klesne az den ms.Nemam skoro ani jeden taky,ze klesa postupne.Alebo cely cas je hore a zrazu spadne a ms ani neviem ako,lebo Lf mam 12-15 dni.Takze ja sa na teplotu nespolieham.Treba urobit testik a dufat,ze budu //😀

lucinocka
7. nov 2017

@katusikkk len ty mas celu lutelanu fazu vysoke teploty...jej graf mi pripomina moje vitazne...nejak som mala stabilne max. 37 a potom ked skocila hore tak to bolo to 🙂
No ved uvidime 🙂

katusikkk
7. nov 2017

@lucinocka
Toto je dnesny.Test biely zajtra padne a dojde ms .😢

lucinocka
7. nov 2017

@katusikkk ty si dost vysoko v lutealnej faze...hormony mas vsetko ok? ale ked pozeram ovu mas pri 37... ja mam ovu pri 36.4-36.5 , cele ti je to dost vyssie 🙂