Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristina6014
Za nic by som nedala kedy mi este nemeskali.
Babulky,nestrácajte nádej!!! Musite verit!!! Pekne si hovorte,ze ta hnusoba červená nedojde a basta!!! 🙏🙏🙏❤️💕
@kristina6014 myslím, že mrcha už nepríde 😉
@kristina6014 Ahoj. U teba to na MS nevyzera podla mna. Ved ti teplota dnes vyskocila hore, hoci by uz mala klesat... Drzim palce.
@ejuska2586
@jaruskatt ďakujem vám, no neviem, mám bolesti v podbrušku a testy len duchuju.. No uvidím v deň keď budem mať dostať MS 🙂
@kristina6014 Bolesť v podbrušku je úplne normálna na začiatku tehotenstva.
@katusikkk Ferticent nepoznam...ale pozerala som, ze tam robi Mudr. Marsik a toho si kamoska chvalila. Takze uvidime. O mesiac asi zacnem googlit co a ako. Ja som inac bola velmi spokoj a v Brne. Uplne iny pristup, len daleko no....
Aj ked. Dufam, ze nebude treba ist na IVF. Aj ked test biely, ako sneh. Som sice asi len 10 DPO a na zivo ma na tom teste nieco irituje, ako sa nieco rysovalo, ale tiez mam pocit, ze je to len kanalik, takze hm.... asi tento mesiac z toho nic nebude. Inac ty mas tiez tie testy z ebayu ze?
@kristina6014 na 37.3 dva dni pred MS mrcha nepride 🙂
@lucinocka no hádam máš pravdu 🙂
@kristina6014 nemas foto nejakeho duchujuceho testu?🙂
@janedoe Ahoj. Ja tam nieco vidim. Otazne je, ci dusik, alebo kanalik.
@lucinocka neviem či tam čo uvidíš 🙂 je tam taká slaba čiarka 🙂
@kristina6014 tazko povedat, zla foto je :-/
@lucinocka prvý z rána druhý z večera 🙂
@lucinocka jedine keď prídem domov môžem odfotit 🙂
@kristina6014 sfot, lebo tieto su strasne rozmazane 🙂
@lucinocka
Pozri moje grafy.Mam vela takych kde mi 1-2 dni pred ms vyskocila telota .Vetsinou klesne az den ms.Nemam skoro ani jeden taky,ze klesa postupne.Alebo cely cas je hore a zrazu spadne a ms ani neviem ako,lebo Lf mam 12-15 dni.Takze ja sa na teplotu nespolieham.Treba urobit testik a dufat,ze budu //😀

@katusikkk 12 .. vieš keď som mu povedala ze som mala spinenie po ovu povedal chladne ,, to mohol byť aj potrat bez vyšetrenia,, potom mi spravil ultrazvuk a povedal ,,vyzerá to tam na spadnutie dáme vyvolávačku,, ani som sa nestihla nič opýtať už som sedela u sestricky a on bral ďalšieho pacienta.. 😒