Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte žienky, som tu nová, po roku snaženia som sa sem odhodlala napísať a samozrejme som v čakacej zóne na MS, má mi prísť za pár dní tak som nedočkavá, test som si robila dnes ráno 11 DPO a samozrejme nič ako vždy, ale dúfam že to tentokrát vyšlo, aj keď príznaky zatiaľ žiadne, tento cyklus si aj meriam bazálnu teplotu tak som zvedavá drží sa zatiaľ na 37
@julianka007 Držím palce aby sa zadarilo 🙂
Prosím Vás mali ste už niektorá vodnaty číry výtok pred MS je to v poriadku? 🙂
A co dneska??? Coro moro 🙂 nestihla som vsetko prečítať lásky moje,musim to dobehnúť 🙂 dnes som detto.unavena jak pes.zajtra jeden den voľna a mna uz svrbia ruky začať s ovu testami ☹ aaach jaaj.je to silnejšie ako ja 😂😂😂
@sonulienka13
Neopovaz sa. 😠
Tento mesiac to nechame tak.
@katusikkk ako povies 😘😘😘😍😍budeme teda len bazalku merať.suhlasim.to budu abstaky 🙂 🙈😜😜
@sonulienka13 najlepsie by bolo nič neriešit ani ovu testy ani merat bt. Uplne to vypustit. Drzím palce
@sonulienka13
Ja ani to.Ked mam Ovu ,tak mam take jemne sklbanie v bruchu.
Osobne si myslim,ze taketo sledovanie nerobi dobrotu a je to na hlavu.Tiez som zbytocne vstavala cez vikend a potom nemohla spat.Chlapa mam pri sebe,tak jednoducho bude sexik tak ci tak.Podla mna ked baba vie cca ,treba mat sexik v tom case a hotovo.
Ja som ani ovu testy nerobila a naozaj som mala pocit,ze som chora v hlave.Merala som,zistila ze ovulujem,viem asi kedy,priznaky a teraz uz len cistu hlavu 🙂
Dnes ráno som mala tiež 36.5 teplotu len som to nezaznacila do grafu
Tak hlásim 1DC :( .. Baby prosím Vás vyplavilo so mňa cca 1cm hrudku/ zrazeninu či myslíte čo to mohlo byť :(
@kristina6014
Vobec nic.To sa moze stat ked trosku prechladnes,ked mas silnejsiu ms..Odlupuje sa vlastne vystelka maternica.
Problem je vtedy ak su hrcky velke ako dlan.Vtedy moze ist o myon.
Kazda z nam ma niekedy ms tak,ze sa hned spusti,niekedy je tam aj dnove spinenie,niekedy je ms vetsinou v lete slabsia,v zime zasa silnejsia ,ale take ze par hodin cire spinenie s krvou ,potom mala hrcka si ani netreba vsimat.Ked si budes vsimat a porovnavat /ono je to vzdy ine/ tak sa raz zblaznis😅
hlásim pokles o 0,6°C ☹ takže dnes či zajtra 1.DC

@zuzka1120 toto je ten ovu