icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzka1120
8. nov 2017

@zuzka1120 toto je ten ovu

tuqanqa
8. nov 2017

@zuzka1120 a akú máš teplotu? Tehotenský test si si robila?

jaruskatt
8. nov 2017

@zuzka1120 a tehotenský test si si nerobila? ten skús. A bazálna teplota?

zuzka1120
8. nov 2017

@tuqanqa
@jaruskatt
Nemeriam teplotu, len ovulačnè som si robila vždy, ale takto silný som nikdy nemala ešte.
Tehotenský test som robila asi týždeň a pol dozadu, len boli vždy negatívne tak som to už vzdala s nimi.

lucuska85
8. nov 2017

@katusikkk drz sa a ide sa dalej 🙂

kudusko
8. nov 2017

@zuzka1120 správ tehu mako by to byť tehu,😘

jaruskatt
8. nov 2017

@zuzka1120 no pokiaľ je ovu test pozitívny a hl. ak je testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná, vraj je to tehu 😉 Tak kiež by... vyskúšaj ešte testnúť hcg

berta30
8. nov 2017

Ahojte žienky, som tu nová, po roku snaženia som sa sem odhodlala napísať a samozrejme som v čakacej zóne na MS, má mi prísť za pár dní tak som nedočkavá, test som si robila dnes ráno 11 DPO a samozrejme nič ako vždy, ale dúfam že to tentokrát vyšlo, aj keď príznaky zatiaľ žiadne, tento cyklus si aj meriam bazálnu teplotu tak som zvedavá drží sa zatiaľ na 37

zuzka1120
8. nov 2017

@kudusko
@jaruskatt
Ďakujem za odpoveď, robila som tehu, negatívny...ale robila som aj teraz poobede ovu a tiež silno pozitívny ako ráno. Každopádne sa ideme a dnes snažiť 🤗😊

julianka007
8. nov 2017

Je toto možné? Dúfam, že dokáže byť ešte pozitívnejší... Chlap sa má dnes vrátiť zo školenia a ja na nočnú... Och... Mohli to ešte jeden deň vyčkať... Keď tento cyklus vyjde, tak to bude zázrak... 🙏

alison11
8. nov 2017

@zitusss Ja nemám skúsenosti z mamatestmi,tak neviem,ale viedieť čiarku pekne.
@jaruskatt To hej krásny darček by to bol 🙂

kudusko
8. nov 2017

@zuzka1120 takže jednoznačne ovu😘😃

alison11
8. nov 2017

@zuzka1120 Tehotenský si skús hneď z ranného spraviť a koľký dc máš? prípadne koľko Ti mešká ms?

alison11
8. nov 2017

@julianka007 Držím palce aby sa zadarilo 🙂

kristina6014
8. nov 2017

Prosím Vás mali ste už niektorá vodnaty číry výtok pred MS je to v poriadku? 🙂

sonulienka13
8. nov 2017

A co dneska??? Coro moro 🙂 nestihla som vsetko prečítať lásky moje,musim to dobehnúť 🙂 dnes som detto.unavena jak pes.zajtra jeden den voľna a mna uz svrbia ruky začať s ovu testami ☹ aaach jaaj.je to silnejšie ako ja 😂😂😂

katusikkk
8. nov 2017

@sonulienka13
Neopovaz sa. 😠
Tento mesiac to nechame tak.

sonulienka13
8. nov 2017

@katusikkk ako povies 😘😘😘😍😍budeme teda len bazalku merať.suhlasim.to budu abstaky 🙂 🙈😜😜

butterfly333
8. nov 2017

@sonulienka13 najlepsie by bolo nič neriešit ani ovu testy ani merat bt. Uplne to vypustit. Drzím palce

katusikkk
8. nov 2017

@sonulienka13
Ja ani to.Ked mam Ovu ,tak mam take jemne sklbanie v bruchu.
Osobne si myslim,ze taketo sledovanie nerobi dobrotu a je to na hlavu.Tiez som zbytocne vstavala cez vikend a potom nemohla spat.Chlapa mam pri sebe,tak jednoducho bude sexik tak ci tak.Podla mna ked baba vie cca ,treba mat sexik v tom case a hotovo.
Ja som ani ovu testy nerobila a naozaj som mala pocit,ze som chora v hlave.Merala som,zistila ze ovulujem,viem asi kedy,priznaky a teraz uz len cistu hlavu 🙂

bale1rinka
8. nov 2017

Ahojte,tak som tu znova, čakám na ovulku, myslím, že príde dáko 13.11. , pripájam graf len tak na rýchlo...

bale1rinka
8. nov 2017

Dnes ráno som mala tiež 36.5 teplotu len som to nezaznacila do grafu

zuzka1120
8. nov 2017

@alison11 dnes mešká päťdesiaty deň.

alison11
9. nov 2017

@zuzka1120 Až tak veľa?Tak to by si mala ísť ku gyn.aby ťa prezrel.

alison11
9. nov 2017

Ja dnes takto a nevydržala som testovať ovulačný pozitívny a na tehotenskom nič.

alison11
9. nov 2017

Tu sú testy z dnešného ranného.

kristina6014
9. nov 2017

Tak hlásim 1DC :( .. Baby prosím Vás vyplavilo so mňa cca 1cm hrudku/ zrazeninu či myslíte čo to mohlo byť :(

katusikkk
9. nov 2017

@kristina6014
Vobec nic.To sa moze stat ked trosku prechladnes,ked mas silnejsiu ms..Odlupuje sa vlastne vystelka maternica.
Problem je vtedy ak su hrcky velke ako dlan.Vtedy moze ist o myon.
Kazda z nam ma niekedy ms tak,ze sa hned spusti,niekedy je tam aj dnove spinenie,niekedy je ms vetsinou v lete slabsia,v zime zasa silnejsia ,ale take ze par hodin cire spinenie s krvou ,potom mala hrcka si ani netreba vsimat.Ked si budes vsimat a porovnavat /ono je to vzdy ine/ tak sa raz zblaznis😅

jaruskatt
9. nov 2017

hlásim pokles o 0,6°C ☹ takže dnes či zajtra 1.DC

jaruskatt
9. nov 2017

@zuzka1120
určite choď na gyn.