icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janedoe
15. nov 2017

@alison11 hm 🤔 skoda. Tie testy vyzerali ako z ebayia, tak som.ta chcela potesit 😊 Vyzeralo to uuuuzasne s tebou 😊 Teda stale este vyzera. Ved ako hovori Sonicka...verime do prvej kvapky. Aj kamoska mi hovorila, ze jej testy ukazali az asi 5 dni co jej MS meskala 😊 (a kedze sme mali rovnaky TP, tak jej test ukazala az 10 dni po mne 😊) takze tfuj tfuj drzim palce. Ved ked bude este take 3 dni teplota hore, tak je to tehuuuu.

alison11
15. nov 2017

@bale1rinka Pri ovulke je bt ešte nižšia až 36,1.tak je možné že ráno nameriaš takúto hodnotu tak bude ovulka zrejme dnes posnažte sa pre istotu dnes večer 🙂

alison11
15. nov 2017

@janedoe Ďakujem tak uvidíme a ty si dnes ako z grafom?

lucuska85
15. nov 2017

Babulky ahojte. Mam taku otazku, mala som MS v sobotu taku stredne slabu, v nedelu slabu a v pondelok uz nic (pocas MS nemeriam bt). No vcera som zacala merat BT uz v posve (doteraz v ustach) a taku vysoku telpotu som este nemala , no zacala som spinit znovu vcera a aj dnes. Doteraz som mavala teploty po ms 36,0 36,1 a najviac 36,3 no a vcera 36,7 a dnes 36,8...Moze byt, ze uz len zvysky MS sa vyplavuju tym hnedym spinenim a teplota je vyssia len preto , ze ju meriam v posve ?? Dakujem vam :-*

janedoe
15. nov 2017

@alison11 ja ho mam len na dva mesiace. Teda teraz budem mat druhy mesiac. Predtym som brala len 4x vzdy pred IUI. Tak snad to bude v pohode. Ale preto sa mi velmi nechce do IVF. Bojim sa tej stimulacie. Mne staci, co teraz tlacim do seba inofolic a duphaston a pribrala som 7 kilo. Neviem, ci z toho, ci z coho... ale aaaaaaa. Ach.

bale1rinka
15. nov 2017

@alison11 ja som nikdy nemala 36,1 a to už sledujem rok a pol...

kristina6014
15. nov 2017

Ahojte prosím Vás, vo štvrtok a piatok som mala veľmi slabú MS, v sobotu a nedeľu do obeda som už veľmi jemne spinila.. no dnes ráno som si vytrela hnedý vodnaty výtok a hrozne ma bolí ľavý vaječník. Stretli ste sa už s tým? :(

alison11
15. nov 2017

@lucuska85 U teba prebieha zrejme uhniezdenie tá hnedá krv testy ukážu // asi o týždeň.Zatiaľ ak môžeš veľa odychuj.Takáto hnedastá krv býva mx. 3dni.

alison11
15. nov 2017

@janedoe Tieto esgtrogénové lieky spôsobujú priberanie žiaľ ☹ Tak to ešte fajn že len 2 mesiace si užívala clostilbegyt.Držím Ti palce aby si čím skôr bola tehulka a nebmusela na umelé.

bale1rinka
15. nov 2017

@alison11 nieje ovulka v teplotách najnižších celkovo z grafu? nemôže mať niekto ovulku pri 36,3--36,4 keď stále máva pred menzesom napr. 36,9--36,8 ako ja?🤒...už som z toho na mašľu..... a potom sa mi to ustály na 36,6--36,5 a max. klesne na 36,3 a vtedy aj mávam pozit.ov.testy...

janedoe
15. nov 2017

@alison11 ja som konecne vcera mala 1DC. Od 12 DPO som letela dole a musela som cakat do 17 DPO. Ale tak ideme do dalsieho kola. Ale teraz uz fakt nemeriam ani netestujem ani nic 😂 Len na 14 DPO si urobim tehu test ci este brat, ci vysadit duphaston. Som zvedava, ci to vydrzim.

alison11
15. nov 2017

@kristina6014 Môže ísť a uhniezdenie.AK máš možnosť zájdi ku gyn na sono nech Ti skontroluje vaječník.

alison11
15. nov 2017

@bale1rinka Tak možno to potom u teba je takto,nuž každá sme iná,ale snažiť sa môžete aj dnes stým nič nepokazíte 🙂

myjusiatko
15. nov 2017

@alison11 pretoze ovulacia aby bola ovulacia 13.11. Musela by ta teplota 14.11. Vyskocit tak, aby bola vyssia nez 6 predchadzajucich teplot. Pravidlo 6 teplot.

lucuska85
15. nov 2017

@alison11 Neviem ci moze ist o uhniezdenie, ms som mala v sobotu normalnu krv ale len pomenej, celkovo mavam ms 3-4 dni. a ovulka bola 30.ho

alison11
15. nov 2017

@janedoe Tak fajn,ja asi tiež prestanem so sledovaním sa...mám toho tiež už dosť snažili sme sa pred aj počas ovulky aj po ovulke a akosi neviem ani sama čo mi je už...Pred ms mávam hnačky a sucho v pošve 5 dní.A teraz mám zápchy a hemorodiy krvácajúce vnútorné a aj hlien trocha z pošvy,tak mi je to viac na tehotenstvo než na ms...nuž neviem teda čo si myslieť,už sa len dočkať zajtrajška.

alison11
15. nov 2017

@myjusiatko Oki ja som už dávno za ovulkou asi by si mala vysvetliť @bale1rinka

katusikkk
15. nov 2017

@lucuska85
Mne to pride ,ze za kazdou kvapkou hladaj uhniezdenie😅
Ja by som uz bola prehniezdena 😀
Ja mam zasa stale ms tak 3-4 dni a teraz asi prvy x v zivote som mala este na 6 den spinenie,ale ja sa nad tym ani nepozastavujem.Nemozem sledovat kazdu bunku svojho tela.
V meranie v posve ma vyssie teploty a ovela presnejsie ako v ustach.Spravne by sa aj v posve malo merat.Uvidis,ze teraz tvoj graf bude mat iny tvar.Ja som po ms mavala 36,8 -36,9 .Potom teplota klesla,stupla a ovulka bola tak pri 37.

kristina6014
15. nov 2017

@alison11 skôr až zajtra :/ dnes.už to nestihnem .. no a BT sa drží okolo 36.8-36.9

alison11
15. nov 2017

@kristina6014 Toto som mala aj ja v nedeľu boľavý vaječník a trošku svetlej krvi a hnedý výtok a potom nič len sem-tam bodavá bolesť v podbruší a sem-tam do strán kde sú vaječníky.Tak možno aj teba prejde tá bolesť do zajtra.

lucuska85
15. nov 2017

@katusikkk to ze na uhniezdenie je uz neskoro. Len som nevedela ze sa mozu tak lisit teploty. Ale dakujem vam 🙂 uvidime ako sa bude graf tvarovat.

bale1rinka
15. nov 2017

@alison11 tak zamakáme ešte dnes🙂

alison11
15. nov 2017

@bale1rinka Držím palce.

julianka007
15. nov 2017

Tak idem sa pochváliť ďalším mojim divnym grafom...ovulka podľa mňa bola neskôr ako mi ju vyznacilo....

tuqanqa
15. nov 2017

@janedoe moja ty si takmer ako cez kopirak😂. Ja som zacala po porodu s 21dc teraz mam okolo 24

alison11
16. nov 2017

Ahojte žienky tak ja mám dnes 1dc ☹ . Snáď sa ďalší cyklus neskončí a nájdeme si všetky už //.

bale1rinka
16. nov 2017

ahojte, tak dnes ráno už teplota vystúpila na 36,9 takže ovulka prebehla len neviem či včera...???, prikladám graf, písali ste, že ovulka bola 14.11,alebo 15.11. nieje ovulka v mojom prípade tam kde je BT najnižšia? voláko sa mi pohybovala stále okolo 36,5-36,6...

ejuska2586
16. nov 2017

@bale1rinka Vyzerá to tak, že ovulka prebehla včera.

bale1rinka
16. nov 2017

@ejuska2586 do prčic, včera sme to nerobili ☹ zasa ako predošlé mesiace☹ ach jajviem, že si písala, že ak sme to robili deň pred ovulkou, že by som mala mať "zásoby" no s mojou endometriózou je to nanič platné☹

ejuska2586
16. nov 2017

@bale1rinka Endometrioza to neovplyvni, neboj. Skus verit. Drzim palce.