Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bale1rinka Pri ovulke je bt ešte nižšia až 36,1.tak je možné že ráno nameriaš takúto hodnotu tak bude ovulka zrejme dnes posnažte sa pre istotu dnes večer 🙂
Babulky ahojte. Mam taku otazku, mala som MS v sobotu taku stredne slabu, v nedelu slabu a v pondelok uz nic (pocas MS nemeriam bt). No vcera som zacala merat BT uz v posve (doteraz v ustach) a taku vysoku telpotu som este nemala , no zacala som spinit znovu vcera a aj dnes. Doteraz som mavala teploty po ms 36,0 36,1 a najviac 36,3 no a vcera 36,7 a dnes 36,8...Moze byt, ze uz len zvysky MS sa vyplavuju tym hnedym spinenim a teplota je vyssia len preto , ze ju meriam v posve ?? Dakujem vam :-*
@alison11 ja ho mam len na dva mesiace. Teda teraz budem mat druhy mesiac. Predtym som brala len 4x vzdy pred IUI. Tak snad to bude v pohode. Ale preto sa mi velmi nechce do IVF. Bojim sa tej stimulacie. Mne staci, co teraz tlacim do seba inofolic a duphaston a pribrala som 7 kilo. Neviem, ci z toho, ci z coho... ale aaaaaaa. Ach.
@alison11 ja som nikdy nemala 36,1 a to už sledujem rok a pol...
Ahojte prosím Vás, vo štvrtok a piatok som mala veľmi slabú MS, v sobotu a nedeľu do obeda som už veľmi jemne spinila.. no dnes ráno som si vytrela hnedý vodnaty výtok a hrozne ma bolí ľavý vaječník. Stretli ste sa už s tým? :(
@alison11 nieje ovulka v teplotách najnižších celkovo z grafu? nemôže mať niekto ovulku pri 36,3--36,4 keď stále máva pred menzesom napr. 36,9--36,8 ako ja?🤒...už som z toho na mašľu..... a potom sa mi to ustály na 36,6--36,5 a max. klesne na 36,3 a vtedy aj mávam pozit.ov.testy...
@kristina6014 Môže ísť a uhniezdenie.AK máš možnosť zájdi ku gyn na sono nech Ti skontroluje vaječník.
@bale1rinka Tak možno to potom u teba je takto,nuž každá sme iná,ale snažiť sa môžete aj dnes stým nič nepokazíte 🙂
@alison11 pretoze ovulacia aby bola ovulacia 13.11. Musela by ta teplota 14.11. Vyskocit tak, aby bola vyssia nez 6 predchadzajucich teplot. Pravidlo 6 teplot.
@janedoe Tak fajn,ja asi tiež prestanem so sledovaním sa...mám toho tiež už dosť snažili sme sa pred aj počas ovulky aj po ovulke a akosi neviem ani sama čo mi je už...Pred ms mávam hnačky a sucho v pošve 5 dní.A teraz mám zápchy a hemorodiy krvácajúce vnútorné a aj hlien trocha z pošvy,tak mi je to viac na tehotenstvo než na ms...nuž neviem teda čo si myslieť,už sa len dočkať zajtrajška.
@myjusiatko Oki ja som už dávno za ovulkou asi by si mala vysvetliť @bale1rinka
@lucuska85
Mne to pride ,ze za kazdou kvapkou hladaj uhniezdenie😅
Ja by som uz bola prehniezdena 😀
Ja mam zasa stale ms tak 3-4 dni a teraz asi prvy x v zivote som mala este na 6 den spinenie,ale ja sa nad tym ani nepozastavujem.Nemozem sledovat kazdu bunku svojho tela.
V meranie v posve ma vyssie teploty a ovela presnejsie ako v ustach.Spravne by sa aj v posve malo merat.Uvidis,ze teraz tvoj graf bude mat iny tvar.Ja som po ms mavala 36,8 -36,9 .Potom teplota klesla,stupla a ovulka bola tak pri 37.
@alison11 skôr až zajtra :/ dnes.už to nestihnem .. no a BT sa drží okolo 36.8-36.9
@kristina6014 Toto som mala aj ja v nedeľu boľavý vaječník a trošku svetlej krvi a hnedý výtok a potom nič len sem-tam bodavá bolesť v podbruší a sem-tam do strán kde sú vaječníky.Tak možno aj teba prejde tá bolesť do zajtra.
@alison11 tak zamakáme ešte dnes🙂
@bale1rinka Držím palce.
Ahojte žienky tak ja mám dnes 1dc ☹ . Snáď sa ďalší cyklus neskončí a nájdeme si všetky už //.
@bale1rinka Vyzerá to tak, že ovulka prebehla včera.
@ejuska2586 do prčic, včera sme to nerobili ☹ zasa ako predošlé mesiace☹ ach jajviem, že si písala, že ak sme to robili deň pred ovulkou, že by som mala mať "zásoby" no s mojou endometriózou je to nanič platné☹
@bale1rinka Endometrioza to neovplyvni, neboj. Skus verit. Drzim palce.

@alison11 hm 🤔 skoda. Tie testy vyzerali ako z ebayia, tak som.ta chcela potesit 😊 Vyzeralo to uuuuzasne s tebou 😊 Teda stale este vyzera. Ved ako hovori Sonicka...verime do prvej kvapky. Aj kamoska mi hovorila, ze jej testy ukazali az asi 5 dni co jej MS meskala 😊 (a kedze sme mali rovnaky TP, tak jej test ukazala az 10 dni po mne 😊) takze tfuj tfuj drzim palce. Ved ked bude este take 3 dni teplota hore, tak je to tehuuuu.