icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

hope40
20. dec 2017

@katusikkk na modro oznacilo preto lebo si nezaznamenala teplotu tesne pred zacinajucim zvisovanim teploty a tam kde mas W cez 3dni si nemerala tak graf predpoklada ze v tom case teplota mohla vybehnut kedze si zaznamenala as po tych 3och w oznacilo na modro. Dufam ze si ma pochopila 😉

katusikkk
20. dec 2017

@hope40
Ano 💃 Tak zostane modre 👏Som dosla na to,ze ked sa nemera teplota,tak dni idu rychlejsie hahaha.Este zajtra zmeram a prestanem.Nebudem sa cez sviatky budit skoro rano.

hope40
20. dec 2017

😀 uplne ta chapem ja mam dnes volno a koly meraniu som vstavala 6.30am 🙄 a u mna ak nemeram tak ma to kaka ze neviem ako idu teploty lebo hlienom a krckom a bolestami sa neviem riadit som blba s toho tak sa spolieham na BT citam tu na FF ze je to najpresnejsie ... A testy uz ani vidiet nechcem 😒

katusikkk
20. dec 2017

@hope40
Krcok tiez neviem vobec a teplotu meram uz dlhsie,lenze teplota by mala vyskocit o 0,2 po ovu a ona niekedy vyskoci len o 0,1 a takto sa taha aj 5 dni hore po 0,1.
Mavam take mierne ovu bolesti tesne pred ovu,lebo moje vajce dorasta do gigantickych rozmerov 💃Tak nastastie viem kedy je ovu.No ale aj tak nic z toho a v January ideme umele.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
monika_akinom
20. dec 2017

Ahojte, trosku odveci, ale pouzivam fertility friend apku. Po stiahnuti som dostala 30 dni zdarma - trial verziu a ostava mi este 13 dni. Zaujimalo by ma, co budem mat po uplynuti obmedzene. Alebo aky je rozdiel medzi free a VIP verziou.
Dakujem🙂

vikanemo
20. dec 2017

Baby, tak dnes tipovacka, povodne som mala dostat ms vcera, ale posunuta ovu, gakze ff naplanovalo 1dc na sobotu, je toto zaciatok ms, alebo imp.pokles?🤦‍♀️cakam dnes na ms, alebo zajtra rano na vzostup

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
vikanemo
20. dec 2017

@monika_akinom 7
@zahramichaela baby mne len po free verzii ukazovalo teplotu, nevyznacovalo plodbe dni ani lutealnu fazu, ak sa viete v tomnorientovat, tak nie je potrebna platena verzia, ja som si objednala normalna a fa mi prisla k telefonu, takze pohoda, ale pkatena verzia vyzera lepsie😊

katusikkk
20. dec 2017

@vikanemo
Podla mna na ms.Na IP pokles je uz neskoro a ani graf sa netvari tehotensky☹

vikanemo
20. dec 2017

@katusikkk no ano,nadej umiera posledna, ale takyto pokles pod ciaru som mala vzdy az 2dc, IP som nemala nikdy, a posunutu ovu som mala len vtedy, ked aom bola nakoniec tehu, tie moje hormony su blazniveeeee, paradoxne az po dnesny den, bol graf totozny s tehotenskym mojim zo septembra, masakeeee😩😩😩😩😩

katusikkk
20. dec 2017

@vikanemo
Tak este musis pockat na rano 😘
Ja mavam ms pri 37 -37,1 a tiez som mala uz aj pri 36,5.Nejako uz grafom neverim tiez.Raz je teplota rovnaka,raz ide do vysin.No v konecnom dosledku skor ci neskor spadne .
😨

katusikkk
20. dec 2017

@vikanemo
A test si si nerobila?13 den by uz mal mat kolajnice

vikanemo
20. dec 2017

@katusikkk este nie, pockam do zajtra ako to bide s teplotou, resp vecer mozno dorazi ta krava

vikanemo
20. dec 2017

@katusikkk resp po poslednych skusenostiacj aj s testami uz radsej ani netestujem kzm nemeska aspon 5 -10 dni

monika_akinom
20. dec 2017

@vikanemo dakujem, budem sa v tom musiet vyznat, vsak za to pytaju ine sumy, staci ze miniem kopu penazi na ovu a tehu testy 😝

kufea
20. dec 2017

Inak k tej ovulácii, mávam ovulačné špinenie, takže je to u mňa veľmi ľahké zistiť kedy je. Čo sa týka teplôt, tak mne niekedy poklesne teplota na druhý deň po ovulácii (1.den vysoká, 2.den nízka a potom už len vysoké teploty).

lolitqa
21. dec 2017

Baby? 🙄 ja uz som myslela že príde skôr mrška, ked mi klesla tak teplota,,,a dnes toto 🤔 ms ma normálne prísť v sobotu,,,co myslite?

katusikkk
21. dec 2017

@lolitqa
Mozme mysliet co chceme 🙂 grafy si niekedy idu svoje
Skus urobit test.Uz by ti malo ukazat ciarky.Dufam,ze bude krasny Vianocny darcek 🙂

sonulienka13
21. dec 2017

Dobre ranko slniečka 🙂 ako?nestiham sem chodit ☹ babina zle.skoro stale tu mame sanitku a tak.☹
Ja som dnes stúpla.dnes hadam zvládnem jedno kolo ☺️😉 A naozaj budem asi poisťovať než piecť 🙂

milos32nika21
21. dec 2017

Ahojte baby v pondelok som bola u doktora no folukometrii a povedal ze mam prist vo stvrtok ze je este maly a dnes rano uz nebol tak ze asi praskol prave vcera sme sa nemojkali ale predvcerom ano povedal ze mame dnes ale graf mam takyto p9dla mna ovulka nebola.

katusikkk
21. dec 2017

@milos32nika21
Mne minule v stredu mam 17 mm a praskol az o tyzden neskor ako 25 mm.A aky den cyclu si?Podla mna si ani dominantny folikul nemala.Keby ti praskol pred vcerom v pondelok uz mal byt veliky 🙂

lolitqa
21. dec 2017

@katusikkk počkám ešte asi do Vianoc a potom ciknem 🙄😊

milos32nika21
21. dec 2017

@katusikkk ja si tiez myslim ze som nemala lebo dnes povedal ze sa stratil niekde a ze nevie ci praskol alebo nie hmm tak nic kaslem nato ach jajjj 14 DC som ale ze folikulov mam dost.

katusikkk
21. dec 2017

@milos32nika21
Mat mozes,ale oplodnenia je schopne len vajicko myslim nad 20 do tych 25 mm.Potom ked nepraskne sa meni na cystu.Nechapem,ze nevidel.Potom sa ti ziadny dominantny nevytvoril,lebo keby ze praskol,tak vidi zlte teliesko.To je po ovulacii.

alison11
21. dec 2017

@lolitqa Ahoj ja si myslím,že ms nepríde 8 mesiacov a že si v 1 mesiaci 🙂 skús ráno hcg test 🙂Držím palce.

kasandra999
21. dec 2017

Dievčatá dnes som merala a nebola vyššia teplota, ale spozorovala som výtok hnedo- ružovej farby. Beriem aj duphaston lebo ms mám nepravidelnú. Čo to môže byť? Mám sa báť? :( Ďakujem za odpoveď.

kufea
21. dec 2017

@milos32nika21 myslím že bola 20.12., ale k tomu strateniu sa neviem vyjadriť. Dajte i dnes, na škodu to nebude.

kufea
21. dec 2017

@kasandra999 takéto špinenie mám vždy pri ovulácii.

milos32nika21
21. dec 2017

@kufea no a ani som to 100 percente nemerala lebo som si myslela ze ovu este nebola ze az ked dnes pridem tak este dnes poistime.