icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kasandra999
21. dec 2017

@kufea ďakujem za reakciu, ono to spinenie nieje vôbec silné iba proste dnu nie pri vchode do pošvy. Neviem to napisat tak slusnejsie. 😕

kristina6014
21. dec 2017

Dnešný graf.. zase stupame 🤔🤔

tuqanqa
21. dec 2017

Baby ktore ste mali vyvolavacku na menzes...kedy vam dosla mrcha od injekcie?
Asi tu bude diskuzia na temu ale nemsm cas to hladat😉😒

katka8817
21. dec 2017

Kočky, keď meriam BT o hodinu skôr ako inokedy, mám odrátať, či prirátať a koľko?

myjusiatko
22. dec 2017

@katka8817 nic, poznac si cas.

myjusiatko
22. dec 2017

Damy, vcera som myslela, ze to je jasne. Dnes takto. Som sama zvedava. Minuly mesiac som dostala ms 9dpo. Co je dnes. Drzte mi palce.

milos32nika21
22. dec 2017

@tuqanqa mne presne za tyzden a na vyvolavacky som chodila viac ako rok.

milos32nika21
22. dec 2017

Ahojte baby mohla mi ta teplota skocit aj s toho ked som troska prechladnuta ale horucku nemam.

hope40
22. dec 2017

@milos32nika21 mohlo preto si radsej daj poznamku k tomu dnu a oznac v priznakoch o nachladeni 🙂

milos32nika21
22. dec 2017

@hope40 aha no to neviem este ako sa robi ale dakujem.

lucuska85
22. dec 2017

Ahojte drahé 🙂 tak môj grafik vyzera takto, vajecnik zacina pobolievat (ovu by mala byt na pravo tento mesiac) ale ovu testy maju len / ciarku zatial. Tak este cakam, asi budu snazive vianoce 😀
Od vcera som zacala uzivat aj gynex tak hor sa. Drzim palce vsetkym ku // 😘🙏

kufea
22. dec 2017

Tak dnes posledné meranie. Od zajtra sa mi nechce vstávať 🙂 najbližšie to skontrolujem okolo Silvestra.

myjusiatko
22. dec 2017

@lucuska85 pozor, gynex moze brzdit ovu. Zacala by som uzivat az dalsi cyklus od zaciatku ms a uzivala 14dni.

kasandra999
22. dec 2017

@kufeaahoj prosím ta to spinenie počas ovulácie sa ti aj zosilnievalo? Lebo u mňa je to dnes silnejšie dakujem

kasandra999
22. dec 2017

@kufea zle som ťa označila čítaj prosím vyššie dik

lucuska85
22. dec 2017

@myjusiatko ale pisane bolo ze sa moze začať hocikedy a ze sa berie 3tyzdne a tyzden pauza. Hmm idem si o tom prestudovat volaco este.

tuqanqa
22. dec 2017

@milos32nika21 dakujem, ja som bola v utorok a este nic.

alison11
22. dec 2017

Ahojte ja dnes takto poradte kedy asi dôjde ms mala by cez víkend nuž ale sa mi to akosi nezdá,žeby sa zas posunul cyklus a ovulka asi kedy bola? nemerala som poctivo :-/

jaruskatt
22. dec 2017

@alison11 myslim ze ovu bola az ten 27.dc

alison11
22. dec 2017

@jaruskatt Tak to by bola iná sranda 😀 ak by sa bolo zadarilo.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
23. dec 2017

@zahramichaela
Keby si dala prec prvy W hlien,tak by ti preskocilo na iny datum.Po ovu nemusi vyskocit 0,2.Mne casto ide len po 0,1.Tento mesiac som zacala neskoro merat,takze mi to oznacilo na modro a islo.mi to hore tiez po 0,1.
Podla mna zatial to mas dobre.Uvidis ked zaznacis dalsie🙂

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
23. dec 2017

@zahramichaela
A ty nechodis do prace??😵
Uz tu baby pisali,ze 2 x sa nema merat.Vzdy iba raz v rovnakom case.
No ked raz meras o pol 7 raz o 9,tak ktoru teplotu zapisujes a naco takto meras?Ved to nema ziadnu vypovednu lehotu.Ked nemeras v rovnakom case,tak rafsej nedaj nic.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
hope40
23. dec 2017

@zahramichaela takze mas dva grafi?😉 a to som si myslela ze som jedina trafeno posadnuta meranim 😂 ... all dlho porovnavas?

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
hope40
23. dec 2017

@zahramichaela vidim ze aj krcok kuknes sem tam 😉 je dolezite ak spozorujes ovu.hlien skontroluj aj krcok v akej pozicii je (samo ak si slecujes krcok nie vsetky zienky to robia a niektore su zasadne proti tomu) tak spoznas lepsie ci ovulacia prichadza alebo prebieha spolu z BT .ja uz druhy mesiac robim hlien krcok a BT testy mi nic neukazuju 😔tak co som citala BT je najpresnesie spolu z hlienom a popripade krcok ... prve meranie po dobrom spanku je presnejsie x

katusikkk
23. dec 2017

@zahramichaela
Ak mas merat v hocijakom case ako napr.dnes miesto 6:40 az o 8,tak potom si nemeraj vobec.
Ty sa asi moc nudis ze?Po Novom roku sup do roboty.Budes vstavat v rovnaku hodinu 🙄

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal