Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby ktore ste mali vyvolavacku na menzes...kedy vam dosla mrcha od injekcie?
Asi tu bude diskuzia na temu ale nemsm cas to hladat😉😒
Kočky, keď meriam BT o hodinu skôr ako inokedy, mám odrátať, či prirátať a koľko?
@katka8817 nic, poznac si cas.
@tuqanqa mne presne za tyzden a na vyvolavacky som chodila viac ako rok.
@milos32nika21 mohlo preto si radsej daj poznamku k tomu dnu a oznac v priznakoch o nachladeni 🙂
@hope40 aha no to neviem este ako sa robi ale dakujem.
@lucuska85 pozor, gynex moze brzdit ovu. Zacala by som uzivat az dalsi cyklus od zaciatku ms a uzivala 14dni.
@kufeaahoj prosím ta to spinenie počas ovulácie sa ti aj zosilnievalo? Lebo u mňa je to dnes silnejšie dakujem
@kufea zle som ťa označila čítaj prosím vyššie dik
@myjusiatko ale pisane bolo ze sa moze začať hocikedy a ze sa berie 3tyzdne a tyzden pauza. Hmm idem si o tom prestudovat volaco este.
@milos32nika21 dakujem, ja som bola v utorok a este nic.
@zahramichaela
Keby si dala prec prvy W hlien,tak by ti preskocilo na iny datum.Po ovu nemusi vyskocit 0,2.Mne casto ide len po 0,1.Tento mesiac som zacala neskoro merat,takze mi to oznacilo na modro a islo.mi to hore tiez po 0,1.
Podla mna zatial to mas dobre.Uvidis ked zaznacis dalsie🙂
@zahramichaela
A ty nechodis do prace??😵
Uz tu baby pisali,ze 2 x sa nema merat.Vzdy iba raz v rovnakom case.
No ked raz meras o pol 7 raz o 9,tak ktoru teplotu zapisujes a naco takto meras?Ved to nema ziadnu vypovednu lehotu.Ked nemeras v rovnakom case,tak rafsej nedaj nic.
@zahramichaela takze mas dva grafi?😉 a to som si myslela ze som jedina trafeno posadnuta meranim 😂 ... all dlho porovnavas?
@zahramichaela vidim ze aj krcok kuknes sem tam 😉 je dolezite ak spozorujes ovu.hlien skontroluj aj krcok v akej pozicii je (samo ak si slecujes krcok nie vsetky zienky to robia a niektore su zasadne proti tomu) tak spoznas lepsie ci ovulacia prichadza alebo prebieha spolu z BT .ja uz druhy mesiac robim hlien krcok a BT testy mi nic neukazuju 😔tak co som citala BT je najpresnesie spolu z hlienom a popripade krcok ... prve meranie po dobrom spanku je presnejsie x
@zahramichaela
Ak mas merat v hocijakom case ako napr.dnes miesto 6:40 az o 8,tak potom si nemeraj vobec.
Ty sa asi moc nudis ze?Po Novom roku sup do roboty.Budes vstavat v rovnaku hodinu 🙄

@kufea ďakujem za reakciu, ono to spinenie nieje vôbec silné iba proste dnu nie pri vchode do pošvy. Neviem to napisat tak slusnejsie. 😕