Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkkk citala som ze vraj po ovulke teplota zvykne klesnut a ak sa zadarilo znovu by mala vyskocit hore tak neviem s toho vyst ..kaxdopadne dakujem za reakciu a radu xxx
@hope40
Telpota klesa 2-3 dni pred ovu aj to iba niekedy moze byt taky pokles.Po ovu moze byt az na stvrty den,kedze 3 dni po ovu sa musi drzat hore v poovulacnych teplotach.Ty si to zatial nemala.35 min.je v pohode.To nezvykne urobit s teplotou nic.
Takze sup sup tulit sa pod vianocny stromcek 👶
Iba tak na pobavenie dva dni vadrit a piecet skoro cely tyzden k tomu chodit do prace aby slovenske vianoce vyzeraly nejako poharik tu a tam a dnes 25 ocividne britske vianoce moj rozhodol pokracovat vo vareni takze 3 dni v kuse varit poharik tu a tam a k tomu ovulacia sup pod stromcek 😅 no neviem asi som uz bez prudu Vesele vianoce prajem xxxx
Ahojte kocky.
My tento mesiac takto, pozitivny ovu bol v piatok poobede, a sex bol v sobotu doobeda, v nedelu a v pondelok 🙂
Skor sa nedalo nakolko bol muz v zahranici, tak uvidime ci to nebolo neskoro , co poviete? 🙂
A samozrejme vsetkym prajem krasne a pozehnane sviatky, nech si co najskor najde bocian cestu ku kazdej z vas 💕
V brušku tehotnej ženy boli dve bábätká. Prvé sa pýta toho druhého:
– Veríš v život po pôrode?
– Určite. Niečo po pôrode musí byť. Možno sme tu hlavne preto, aby sme sa pripravili na to, čo bude potom.
– Hlúposť, žiadny život po pôrode nie je. Ako by mal vlastne vyzerať?
– To presne neviem, ale určite tam bude viac svetla než tu. Možno budeme behať po vlastných a jesť ústami.
– No to je predsa nezmysel! Behať sa nedá. A jesť ústami, to je úplne smiešne! Živí nás predsa pupočná šnúra. Niečo ti poviem: Život po pôrode je vylúčený – pupočná šnúra je už teraz veľmi krátka.
– Ba nie, určite niečo bude. Len všetko bude asi trochu inak, než sme zvyknutí tu.
– Ale nikto sa predsa odtiaľ po pôrode nevrátil. Pôrodom proste život končí. A vôbec, život nie je nič iné, než vlečúca sa stiesnenosť v temnote.
– No, ja presne neviem ako to bude po pôrode vyzerať, ale každopádne uvidíme mamu a tá sa o nás postará.
– Mama? Ty veríš na mamu? A kde má akože podľa teba byť?
– No predsa všade okolo nás! V nej a vďaka nej žijeme. Bez nej by sme vôbec neboli.
– Tomu neverím! Žiadnu mamu som nikdy nevidel, takže je jasné, že žiadna nie je.
– No ale niekedy, keď sme potichu, môžeš počuť ako spieva, alebo cítiť, ako hladí náš svet. Vieš, ja si fakt myslím, že skutočný život nás čaká až potom a teraz sa naň iba pripravujeme…

@kristina6014 vyzerá to nádejne
zodpovedalo by to aj ovulačnému špineniu, ktoré bolo 11-13dc.
@kufea meraj ked vstavas a zapisuj cas. Lepsie takto ako nijako. ;)
@kufea no hej len podľa grafu som už ovu mala ale nepride mi to tak skôr som ju mala na 14Dc ( podľa výtoku by to aj sedelo) ako ju mám, lebo podľa toho by som mala.mať za 5 dní MS s to je len 25 DC normnormálne mám 28-30 Dc
@myjusiatko až po sviatkoch. Meriavam o siedmej, ale kedže nemusím vstávať do práce, tak teraz vstávam o deviatej. Takže sa nechám prekvapiť v januári.

@katusikkk nie vaginalne teplomer urceny na BT .snazim sa v presnu hodinu iba vcera doslaka sa vybil mobil a vstala som o 35 min neskor ale aj tak som merala xxxx