icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

hope40
25. dec 2017

@katusikkk nie vaginalne teplomer urceny na BT .snazim sa v presnu hodinu iba vcera doslaka sa vybil mobil a vstala som o 35 min neskor ale aj tak som merala xxxx

hope40
25. dec 2017

@katusikkkk citala som ze vraj po ovulke teplota zvykne klesnut a ak sa zadarilo znovu by mala vyskocit hore tak neviem s toho vyst ..kaxdopadne dakujem za reakciu a radu xxx

katusikkk
25. dec 2017

@hope40
Telpota klesa 2-3 dni pred ovu aj to iba niekedy moze byt taky pokles.Po ovu moze byt az na stvrty den,kedze 3 dni po ovu sa musi drzat hore v poovulacnych teplotach.Ty si to zatial nemala.35 min.je v pohode.To nezvykne urobit s teplotou nic.
Takze sup sup tulit sa pod vianocny stromcek 👶

hope40
25. dec 2017

@katusikkk boooze jak som sup sup pod stromcek teraz o 4pm moj nechapal 😉 dakujem ti moja mila vesele vianoce prajem xxxx

hope40
25. dec 2017

Iba tak na pobavenie dva dni vadrit a piecet skoro cely tyzden k tomu chodit do prace aby slovenske vianoce vyzeraly nejako poharik tu a tam a dnes 25 ocividne britske vianoce moj rozhodol pokracovat vo vareni takze 3 dni v kuse varit poharik tu a tam a k tomu ovulacia sup pod stromcek 😅 no neviem asi som uz bez prudu Vesele vianoce prajem xxxx

alison11
26. dec 2017

Ahote tak ja dnes takto

petuska18
26. dec 2017

Ahojte kocky.
My tento mesiac takto, pozitivny ovu bol v piatok poobede, a sex bol v sobotu doobeda, v nedelu a v pondelok 🙂
Skor sa nedalo nakolko bol muz v zahranici, tak uvidime ci to nebolo neskoro , co poviete? 🙂
A samozrejme vsetkym prajem krasne a pozehnane sviatky, nech si co najskor najde bocian cestu ku kazdej z vas 💕

sonulienka13
26. dec 2017

V brušku tehotnej ženy boli dve bábätká. Prvé sa pýta toho druhého:

– Veríš v život po pôrode?

– Určite. Niečo po pôrode musí byť. Možno sme tu hlavne preto, aby sme sa pripravili na to, čo bude potom.

– Hlúposť, žiadny život po pôrode nie je. Ako by mal vlastne vyzerať?

– To presne neviem, ale určite tam bude viac svetla než tu. Možno budeme behať po vlastných a jesť ústami.

– No to je predsa nezmysel! Behať sa nedá. A jesť ústami, to je úplne smiešne! Živí nás predsa pupočná šnúra. Niečo ti poviem: Život po pôrode je vylúčený – pupočná šnúra je už teraz veľmi krátka.

– Ba nie, určite niečo bude. Len všetko bude asi trochu inak, než sme zvyknutí tu.

– Ale nikto sa predsa odtiaľ po pôrode nevrátil. Pôrodom proste život končí. A vôbec, život nie je nič iné, než vlečúca sa stiesnenosť v temnote.

– No, ja presne neviem ako to bude po pôrode vyzerať, ale každopádne uvidíme mamu a tá sa o nás postará.

– Mama? Ty veríš na mamu? A kde má akože podľa teba byť?

– No predsa všade okolo nás! V nej a vďaka nej žijeme. Bez nej by sme vôbec neboli.

– Tomu neverím! Žiadnu mamu som nikdy nevidel, takže je jasné, že žiadna nie je.

– No ale niekedy, keď sme potichu, môžeš počuť ako spieva, alebo cítiť, ako hladí náš svet. Vieš, ja si fakt myslím, že skutočný život nás čaká až potom a teraz sa naň iba pripravujeme…

katusikkk
26. dec 2017
sticker
alison11
27. dec 2017

Ahojte ja dnes takto včera som prirátala keďže som bola hore každú hodku malý mi je chorý :-/ takto vyzerá normálna bt. Už mi 5-ty deň mešká.

hope40
27. dec 2017

@alison11 is viem ze je tazko merat BT KED sa budis casto v noci ale ja by som zasnamenavala teploty take ake su rano tu na FF pise ze by sa nemalo priratavat ci odratavat aj napriek tomu ze nieje dlhy kludny spanok . Skusala si testnut?prajem ti aby si si nasla positive testik 😘

katusikkk
27. dec 2017

@alison11
Ako ti 5 dni meska ked si 6 DPO ?

hope40
27. dec 2017

@katusikkk a ta dlha tenka rovna ciarka co tam ma je co ? 😒 asi nerozumiem tomu grafu 🤐

katusikkk
27. dec 2017

@hope40
na konci grafu ta tenka ciara to je este nemerane.Ovulka bola v tej zelenej ploche 21.12.ako je hviezdicka.Cize je 6 DPO.
Mozno chcela napisat,ze ma 5 dni do ms🙂

katusikkk
27. dec 2017

Ja dnes takto.Test belsi ako Himalajsky sneh🙄Graf ako vzdy.
Takze buduci mesiac umele.😕

alison11
27. dec 2017

@katusikkk Tak že som nemala takýto dlhý cyklus už 4roky a preznačilo mi ovulku z 10.12. na 21.12. a tak mám o 5dní dlhší cyklus zatiaľ podľa 21.12. + 14 dní luteálnych som zmenila nastavenie kalendára kvôli novej ovulke.:-/
@hope40 Testovať budem keď mi zajtra prídu testíky

katusikkk
27. dec 2017

@alison11
Ale ked ovu bola 21.12.,tak to neznamena ze ti teraz ms meska.
Jednoducho bola posunuta ovulka.To sa moze stat.
10 teho bola ovu oznacena zle,kedze si nemala 3 po sebe vyssie teploty ako 6 pred tym.
Teraz este cakat 3-4 dni a mozes testovat.😀

kristina6014
27. dec 2017

Ahojte tak ja dnes takto.. 🙂

alison11
27. dec 2017

@katusikkk Nuž uvidíme,ale ako som písala nemala som takýto dlhý cyklus už viac ako 4 roky.

kufea
27. dec 2017

@kristina6014 vyzerá to nádejne

kufea
27. dec 2017

Mne sa asi tiež posunula ovulácia. Neviem to naisto, lebo nemeriam (nechce sa mi vstávať). Zvyknem mať 15-17dc a podľa hlienu to vyzerá, že nastala skôr.

kufea
27. dec 2017

zodpovedalo by to aj ovulačnému špineniu, ktoré bolo 11-13dc.

myjusiatko
27. dec 2017

@kufea meraj ked vstavas a zapisuj cas. Lepsie takto ako nijako. ;)

alilka
27. dec 2017

Žienky stretli ste sa už s tak ustalenou a rovnakou bt po ovulke?🤔😁 To čo to?😨

kristina6014
27. dec 2017

@kufea no hej len podľa grafu som už ovu mala ale nepride mi to tak skôr som ju mala na 14Dc ( podľa výtoku by to aj sedelo) ako ju mám, lebo podľa toho by som mala.mať za 5 dní MS s to je len 25 DC normnormálne mám 28-30 Dc

kufea
27. dec 2017

@myjusiatko až po sviatkoch. Meriavam o siedmej, ale kedže nemusím vstávať do práce, tak teraz vstávam o deviatej. Takže sa nechám prekvapiť v januári.

jaruskatt
27. dec 2017

@alilka pri 1.tehu 😊

alilka
27. dec 2017

@jaruskatt jeeej zlatá že si vôbec reagovala 😁 to fakt?ja som myslela že to len ja a moja bt je taká divná 😂😂

jaruskatt
27. dec 2017