icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
27. dec 2017

@alilka moj graf spred 5 rokov 😊

spring19
28. dec 2017

Ahojte baby, tak ja tento mesiac takto... Takéto nízke teploty po ovu som ešte nemala. LF mám 12 dňovú.

andulkaa2003
28. dec 2017

Ahojte žienky, som tu nová už dlhší čas len čítam vaše príbehy a otázky . Dnes som sa rozhodla, že jednu položím aj ja. Po 6 rokoch užívania antikoncepcie som sa tento rok v júni rozhodla, že ju už nebudem brať a očistím si telo, aj som sa bála ako mi nabehne MS aj keď pred antikou bolo všetk ok. Možem radostne povedať, že už v júli som mala ovuláciu odvtedy si meriam bazálnu teplotu, mám aj ovulačné testy ukážkový cyklus 28 dňnový a 5 dní menzes. Snúbenec už dlhšiu dobu hovoril o bábätku, až nakoniec koncom novembra sme si povedali, že si nebudeme dávať pozor ( prešvihli sme plodné obdobie) akurát v decembri som bola aj na gynde na preventívke 11DC kde dr povedala, že je všetko v poriadku a dozrieva mi vajíčko, tak sme vhupli nato a začali sa snažiť 🙂 aj keď som si povedala, že tomu dáme voľný priebeh bol by to pre nás zázrak keby sa na 1x podarilo. snažíme sa od 9DC a pozitívny ovulačný test som mala 12DC cez deň a 13DC do obeda. Každý mesiac som mala ukážkovú tabuľku pri meraní BT no tento mesiac nemám jasný prosím vás o radu kedy prebehla ovulka ?
10DC - 36,5
11DC - 36,5 na gynde hovoriila, že dozrieva vajíčko videla na sone
12DC- 36,3
13DC- 36,5
14DC-36,4
15DC-36,5
16DC-36,7
17DC-36,7
18DC-36,6
19DC- 36,6
20DC-36,6 Ešte ani raz to nebolo takéto nejasné, či preto, že teraz tak veľmi som v tom chcela mať jasno ? inokedy krásne 36,2 a na dalši deň 36.6 ... ďakujem za radu a prepáčte, že som sa tak rozpísala.

myjusiatko
28. dec 2017

@spring19 mozno zajtra stupne. 🙂

myjusiatko
28. dec 2017

@andulkaa2003 pravdepodobne 15dc. Ale chyba zapis hlienu. 15dc by sedel aj podla ovu testu. Ak to tento mesiac neklapne, investuj do bazalneho teplomera. S jednym desatinnym miestom je naprd. 🙂

katusikkk
28. dec 2017

@andulkaa2003
Tiez si myslim ,ze bola 15 Dc.
Ja mam tiez vsetky grafy ukazkove aj vysledky a rok sa nedari,takze v Jan.uz mame smer umele 😕

andulkaa2003
28. dec 2017

@myjusiatko dakujem veľmi pekne,aj tak mávam niekedy 14DC niekedy 15DC. ja som si od júna začala merať vtedy veľmi poctivo keďže sm bábo ešte nechcela tak sme sa tie plodné dni nemilovali. Snúbenec už dlhšie chcel bábätko ( ja som otálala kvôli tomu,že ešte nie sme svoji) ale som si povedali na tento mesiac, že to necháme na voľný priebeh ( samzrejme sa sa posnažili :D

andulkaa2003
28. dec 2017

@katusikkk ďakujem ti veľmi pekne 🙂 držim palce nech sa zadarí :o* u nás bude toto prvý mesiac, čo sme si nedávali pozor 🙂

spring19
28. dec 2017

Hlásim 1DC... 😕

katusikkk
28. dec 2017

@spring19
O 2 dni to aj mna caka.Booozinku ako ten rok presiel😢

sticker
sonulienka13
28. dec 2017

Ahojte babulky moje.ako sa mi mate? Ja na nic.co Vám poviem.uz ani neviem co to sex znamená.nebudem Vám klamať.ovulku som preflakla o dost.co uz.aj to sa stáva.no nie?? Za dva dni cakam mrchu.ako inac.dorazi jedna radost.jej to problém nerobi 🙂 proste uplne odflaknuty cyklus ☹ takze neni sa čím chváliť.

alison11
28. dec 2017

@sonulienka13 To mi je ľúto ☹ Tak to budeme dve čo budeme mať zas ms .-/ mňa perfekne pms chytá 2 deň dotoho aj mladší má angínu just teraz a migréna mi hlavu triešti testy negat. a graf takýto 43dc už ani enviem kedy som takýto dlhý cyklus mala ☹

katusikkk
28. dec 2017

@alison11
O 2 dni aj ja dostanem.
@sonulienka13
Konecne mas dlhsiu LF 🙆
My sme sa aj trafili do ovu a nic.
Co vam poviem babulky moje.Rok snazenia a aj ked som psych.nastavena ok pri pomysleni na svoj vek ma chyta divny stav.
Skusime este v Jan .centrum,ale chcem ist iba raz.Ked sa ma zadarit ,tak sa zadari.
Dufam,ze rok 2018 bude pre nas vsetky plodnejsi🙏

alison11
28. dec 2017

@katusikkk Držím palčeky a prajem Vám plodnejší rok 2018 🙂 Mne sa pred niekoľkými romi snívalo aj som si zapísala že som porodila 14.1.2018 Natáliu 😀 a pritom to meno by som nedala spolužiačka má Natáliu a aj susedka to by bolo priveľa Natáliek 😀.

katusikkk
28. dec 2017

@spring19
To bol fakt divny graf.Po ovu to islo uplne opacne.Zhora nadol.Divne 🙄

spring19
28. dec 2017

@katusikkk veď to, nechápem... Žeby kvôli stresom? Celý december som bola dosť vyťažená. Hm. 😕

rula
29. dec 2017

@jaruskatt ahoj, supni ten tehotensky graf do temy, vitazne grafy, baby sa potesia a maju s cim porovnavat.dakujem.

alilka
29. dec 2017

@jaruskatt môj dnes vyzerá takto 😁 ale ráno som mala žltý hlien 🤔🤔taký som ešte nemala 😁 LF zvyknem mať 11dni tak uvidíme 😉

katusikkk
29. dec 2017

@alilka
Juuj nech sa drzi a nespadne.Takto letel moj minuly mesiac,ale spadol.🤔
Dnes som 12 Dpo.Trosku som zas stupla,ale test bielo biely 😕
Ty uz mozes hadam aj testnut 🙂

alilka
29. dec 2017

@katusikkk môj minulý mesiac sa tiež pekne držák a nič 😁 vieš čo mne včera nedalo tak som testla len "v rámci nedockavosti" ..takto to vyzeralo po upraveni 😁

alilka
29. dec 2017

@katusikkk tu je to lepšie 😉

alison11
29. dec 2017

Ahojte tak ja už klesám :-/.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
29. dec 2017

@alilka
na osmy den nie je skoro ty nedockavec ??😅