Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka nemusi to znamenat nic. Mne klesla casto az po ms.
inak k tym co si nevedia predstaviť ako merat pocas ms, normalne 🙂 staci pouzivat menstruacny kalisok a teplomer bol čistý
@zahramichaela
Aj ja nieco vidim 😲
@zahramichaela Niečo sa mi tiež marí skús testnúť o 2-3 dni 🙂Držím palčeky.
@zahramichaela aj mne sa niečo vidí..ale r že je podsvietený neviem či to nieje len ten plast v teste..😊 skús dať originálu nepodsvieteny test..
@zahramichaela Poznám to čakanie je hrozné skús sa niečím zamestnať čítať si upratovať aby si nemyslale,na testovanie,ja som celý dom vypratala 😀 a to ma čaká do ms 3dni ak správne je vyznačená ovula.
31DC 14dpo test som si zatisl nerobila mam to v plane az zajtra rano ale neviem ci bude treba ....teraz som bola na vecku spinenie zatial ziadne ale teraz po utreti taky hnedasty hlien uz som tomu zacala verit ze sa podarilo a teraz som zmatena ze co sa to deje...ja tu hnusnu mršisko nechceeeem
@zlatovlaska79 Hnedastý hlien je z uhniezďovania môže trvať aj 3dni pokiaľ krv sa neobjaví ako pri ms a kŕče tak je to vporiadku len testy hcg budú až pozdejšie pozitíne.
Nech mas krasny novorocny darcek a rano su //😀
@katusikkk Mne pri prvom či veríš či nie už v čase ms som nemala ms ale 3 dni hnedastý hlien a tak veľa toho bolo,že som aj tampóny používala a až 2 týždne potom mi vyšli //na tehotenskom testy 25uml,takže ak sa ovu posunula možné to je a keďže je
@zlatovlaska79 14dpo čo značí 14 deň po ovulke tak je možné že je stým tak ako som bola ja vtedy.Pokiaľ nekrváca,možné to je.
@kasandra999 Ak zajtra stúpne tak prebehla ovulka poistite dnes pre istotu.
@alison11 poistim ;) dakujem a ak nestupne tak bol anovulacny cyklus či ešte môže byť ovulka?
@kasandra999 Ešte môže byť ak nestúpne momentálne je pekne nízka na ovulku stúpnutie znamená už prebehnutú ovulku 🙂
@alison11 dakujeem už teraz som zvedavá či nameriam zajtra ráno 🙂
@kasandra999 Držím palčeky.
Ahojte, poctivo hlásim 1 DC☹, nevadí ideme ďalej😉
@kasandra999 este neprebehla.
@kasandra999 podla mna este len bude. Zajtra ci pozajtra pojde teplota este asi dolu...

@katusikkk nooooo mi hovor o Tom 😁😁 a od tej augustovej operácie dupľom to mám všetko hore nohami 😂😂 možno ozaj hormóny mi Bobby áno neviem 😊