icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
2. jan 2018

@katusikkk nooooo mi hovor o Tom 😁😁 a od tej augustovej operácie dupľom to mám všetko hore nohami 😂😂 možno ozaj hormóny mi Bobby áno neviem 😊

myjusiatko
2. jan 2018

@alilka nemusi to znamenat nic. Mne klesla casto az po ms.

alison11
2. jan 2018

Ahojte bt stúpla ale hcg testy negatívne už mám dnes 48dc :-/.

alilka
2. jan 2018

@alison11 mne sa to ešte nestalo..ale tvoja vyzerá ako predovulacna už v čase ms..😉

alison11
2. jan 2018

@alilka Ja neviem čo sa to porobilo z mojimi hormónmi...asi im šibe už.

1bubko2
2. jan 2018

inak k tym co si nevedia predstaviť ako merat pocas ms, normalne 🙂 staci pouzivat menstruacny kalisok a teplomer bol čistý

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
2. jan 2018

@zahramichaela
Aj ja nieco vidim 😲

alison11
2. jan 2018

@zahramichaela Niečo sa mi tiež marí skús testnúť o 2-3 dni 🙂Držím palčeky.

alilka
2. jan 2018

@zahramichaela aj mne sa niečo vidí..ale r že je podsvietený neviem či to nieje len ten plast v teste..😊 skús dať originálu nepodsvieteny test..

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
alison11
2. jan 2018

@zahramichaela Poznám to čakanie je hrozné skús sa niečím zamestnať čítať si upratovať aby si nemyslale,na testovanie,ja som celý dom vypratala 😀 a to ma čaká do ms 3dni ak správne je vyznačená ovula.

zlatovlaska79
2. jan 2018

31DC 14dpo test som si zatisl nerobila mam to v plane az zajtra rano ale neviem ci bude treba ....teraz som bola na vecku spinenie zatial ziadne ale teraz po utreti taky hnedasty hlien uz som tomu zacala verit ze sa podarilo a teraz som zmatena ze co sa to deje...ja tu hnusnu mršisko nechceeeem

alison11
2. jan 2018

@zlatovlaska79 Hnedastý hlien je z uhniezďovania môže trvať aj 3dni pokiaľ krv sa neobjaví ako pri ms a kŕče tak je to vporiadku len testy hcg budú až pozdejšie pozitíne.

katusikkk
2. jan 2018

@alison11
Na uhniezdenie je uz neskoro.

katusikkk
2. jan 2018

@zlatovlaska79

Nech mas krasny novorocny darcek a rano su //😀

alison11
2. jan 2018

@katusikkk Mne pri prvom či veríš či nie už v čase ms som nemala ms ale 3 dni hnedastý hlien a tak veľa toho bolo,že som aj tampóny používala a až 2 týždne potom mi vyšli //na tehotenskom testy 25uml,takže ak sa ovu posunula možné to je a keďže je
@zlatovlaska79 14dpo čo značí 14 deň po ovulke tak je možné že je stým tak ako som bola ja vtedy.Pokiaľ nekrváca,možné to je.

kasandra999
2. jan 2018

Už som z toho blázon 🙂 keď teplota tak klesla čo to znamená? Ďakujem krásne žienky ;)

alison11
2. jan 2018

@kasandra999 Ak zajtra stúpne tak prebehla ovulka poistite dnes pre istotu.

kasandra999
2. jan 2018

@alison11 poistim ;) dakujem a ak nestupne tak bol anovulacny cyklus či ešte môže byť ovulka?

alison11
2. jan 2018

@kasandra999 Ešte môže byť ak nestúpne momentálne je pekne nízka na ovulku stúpnutie znamená už prebehnutú ovulku 🙂

kasandra999
2. jan 2018

@alison11 dakujeem už teraz som zvedavá či nameriam zajtra ráno 🙂

alison11
2. jan 2018

@kasandra999 Držím palčeky.

kasandra999
3. jan 2018

Dnes takto, takže ovulácia môže byť, že ešte neprebehla?ďakujem krasne

katka8817
3. jan 2018

Ahojte, poctivo hlásim 1 DC☹, nevadí ideme ďalej😉

kristina6014
3. jan 2018

Ahojte baby, prosím Vás som 27DC dnes ráno som si našla výtok ako spolik celkom dosť sa aj nasťahoval. MS by som mala mať 5.1 je to normálny výtok pred Ms? 🙂

myjusiatko
3. jan 2018

@kasandra999 este neprebehla.

katesocka
3. jan 2018

Ahojte dievčatá, pridám aj ja môj graf. Dnes som 7. DPO, teploty sa zatiaľ držia celkom dobre hore. 3. a 4. DPO som zaspala a merala som o 2 hodiny neskôr ako zvyčajne, 5. DPO som po silvestri radšej ani nemerala 😀

alison11
3. jan 2018

Ahojtetak ja 48dc klesám kiežby už dorazila ...

jaruskatt
3. jan 2018

@kasandra999 podla mna este len bude. Zajtra ci pozajtra pojde teplota este asi dolu...