icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
3. jan 2018

@alison11 test si nerobila?

alison11
3. jan 2018

@jaruskatt včera bol negatívny.Už nejdem míňať testy zbytočne,aj podbruško ma pobolieva aj kríže od rána už aby sa spustila.

jaruskatt
3. jan 2018

@alison11 prave som si vsimla dnesny graf. . 😐

alison11
3. jan 2018

@jaruskatt A ty ako sa držíš?

katesocka
3. jan 2018

Ešte mi tak napadlo, môže teplotu ovplyvniť aj to, že sa takmer každé ráno zobudím spotená, čo mi je teplo pod paplónom?

helulik
3. jan 2018

@zlatovlaska79 ahoj 🙂 ja som bola na tom tak isto...cca na 31 dc som zacala matvhlien s hnedym...atrasne bolesti,krce...ale iba pri utreti...uz som myslela,ze pride ms...no dnes som 37 dc a ona nikde :/ matu ma teploty,su dole :( test som si robila na novyvrok a nic...

jaruskatt
3. jan 2018

@alison11 ja som dnes 26.dc (9.dpo) a nič výnimočné 😐 ako každý mesiac...

jaruskatt
3. jan 2018

Tento mesiac som merala iba občas, lebo som cez voĺno zaspala 😁 takže graf taký čudesný 😉

kasandra999
3. jan 2018

@jaruskatt no som zvedava 🙂 a ak ešte stupne tak ovulka teda prebehla dnes?

jaruskatt
3. jan 2018

@kasandra999 asi ano

alison11
3. jan 2018

@jaruskatt Držím palce aby Ti bt stúpala a držala sa hore pekne 🙂 Vieš vtedy ke´d najmenej sa sleduješ tak sa zvykne zadariť 😉

sevcikovaanna
3. jan 2018

Baby som z toho ovulaciu som mala 18-19.12..ms mala prist 1.1.2018...teplota mi klesla vcera na 36,3 a ms nikde....test bol negativny....ako rozbehnut ms

myjusiatko
3. jan 2018

@sevcikovaanna a urcite ovu bola? Ukaz graf.

sevcikovaanna
3. jan 2018

@myjusiatko
Bola urcite teplota pekne stupla a aj ma bolel vajecnik..vecer to tu hodim

tonjadabik2
3. jan 2018

Ahojte.baby. zase sa pokúšame o babetko tak tu budem čítať vaše príspevky.drzte.mi palce babulky moje. Cmuky

zlatovlaska79
3. jan 2018

@helulik tak ja som uz tu mrchu hnusnu dostala 😢

danielina30
3. jan 2018

Baby, prosim vas, myslite, ze bola ovulka ked teplota nestupla az nad ciaru?

helulik
3. jan 2018

@zlatovlaska79 vaaazne? Tak to ma mrzi...celkom ti aj zavidim,lebo ja mam asi anivulak a dlhyyy :/ 🙂

myjusiatko
3. jan 2018

@danielina30 ciara je zle zakreslena. Ak budu teploty aj zajtra a pozajtra vysoke, bola vcera.

tuqanqa
3. jan 2018

@katusikkk a @sonulienka Baby vy ako? Dobre si pamatam ze ste sa cystali JAN FEB na kliniky?
My sme vcera boli na prvej konzultacii v Brne. Najprv musim rozbehnut poistovnu a uvidime. Stale dufam.

danielina30
3. jan 2018

@myjusiatko dakujem

katusikkk
3. jan 2018

@tuqanqa
Ahooooj ☺Buduci tyzden ideme do centra prvy x.Netusim ci robia nejake vysetrenia uz,alebo ci hned sa dava ziadost do poistovne,ale uz ideme 😇👶

tuqanqa
3. jan 2018

@katusikkk A ktore car ste si vybrali? Ja reprofit Brno. My sme mali konzultaciu iba a mna doktorka pozrela. Idem posielat ziadost na poistovnu a cakat na schvalenie. Potom sup na stimulaciu.

katusikkk
3. jan 2018

@tuqanqa
Ideme do Ferticentu.Mna desi trosku cestovanie.Uvidim aky budem mat pocit je prvom srtretnuti.Inak nad Brnom som velmi rozmyslala.😉

tuqanqa
3. jan 2018

@katusikkk my mame brno 208km stale po dalnici, takze je to asi 5h minus. Ja som si zas povedala ze ak do toho mam investovat tak u tych najlepsich. Daj potom vediet ako na teba zaposobily. 😉

sonulienka13
4. jan 2018

@tuqanqa ahoj mojko 🙂 Noo plánujeme ísť do Ferticentu.Uvidime ako a kedy este.Noo ja uz mam jedno IUI aj IVF za sebou v BA v GF.Ale dala som šancu este Slovensku. Ked to nevyjde ani vo ferticente smer Brno UNICA.To je moj favorit.Tak uvidime 🙂 tebe drzim palceky aby sa dalo.A hlavne vela trpezlivosti 🙂

alison11
4. jan 2018

@tonjadabik2 Držím palčeky.
@sonulienka13 Tak nech Vám to vyjde na prvý krát,aby ste nemuseli behať ďalej .
@zlatovlaska79 Mne došla dnes ale už som aj rada,že konečne po 48dc.
@jaruskatt u mňa 1dc.

alison11
4. jan 2018

Tak tu mám najdlhší graf za vyše 4 rokov.

rula
4. jan 2018

@alison11 dnes, zajtra pride ms. A sme na tom rovnako, mne pride v nedelu.

monika_akinom
4. jan 2018

Hlasim 1 DC. Dufam, ze tento rok bude uspesnejsi ako minuly 😉. Ak sa tento cyklus zadari, TP mi vyjde na narodeniny prvorodeneho 👶to by som brala 😀🙏