Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ešte mi tak napadlo, môže teplotu ovplyvniť aj to, že sa takmer každé ráno zobudím spotená, čo mi je teplo pod paplónom?
@zlatovlaska79 ahoj 🙂 ja som bola na tom tak isto...cca na 31 dc som zacala matvhlien s hnedym...atrasne bolesti,krce...ale iba pri utreti...uz som myslela,ze pride ms...no dnes som 37 dc a ona nikde :/ matu ma teploty,su dole :( test som si robila na novyvrok a nic...
@jaruskatt no som zvedava 🙂 a ak ešte stupne tak ovulka teda prebehla dnes?
@kasandra999 asi ano
Baby som z toho ovulaciu som mala 18-19.12..ms mala prist 1.1.2018...teplota mi klesla vcera na 36,3 a ms nikde....test bol negativny....ako rozbehnut ms
@sevcikovaanna a urcite ovu bola? Ukaz graf.
@myjusiatko
Bola urcite teplota pekne stupla a aj ma bolel vajecnik..vecer to tu hodim
Ahojte.baby. zase sa pokúšame o babetko tak tu budem čítať vaše príspevky.drzte.mi palce babulky moje. Cmuky
@helulik tak ja som uz tu mrchu hnusnu dostala 😢
@zlatovlaska79 vaaazne? Tak to ma mrzi...celkom ti aj zavidim,lebo ja mam asi anivulak a dlhyyy :/ 🙂
@danielina30 ciara je zle zakreslena. Ak budu teploty aj zajtra a pozajtra vysoke, bola vcera.
@katusikkk a @sonulienka Baby vy ako? Dobre si pamatam ze ste sa cystali JAN FEB na kliniky?
My sme vcera boli na prvej konzultacii v Brne. Najprv musim rozbehnut poistovnu a uvidime. Stale dufam.
@myjusiatko dakujem
@tuqanqa ahoj mojko 🙂 Noo plánujeme ísť do Ferticentu.Uvidime ako a kedy este.Noo ja uz mam jedno IUI aj IVF za sebou v BA v GF.Ale dala som šancu este Slovensku. Ked to nevyjde ani vo ferticente smer Brno UNICA.To je moj favorit.Tak uvidime 🙂 tebe drzim palceky aby sa dalo.A hlavne vela trpezlivosti 🙂
@tonjadabik2 Držím palčeky.
@sonulienka13 Tak nech Vám to vyjde na prvý krát,aby ste nemuseli behať ďalej .
@zlatovlaska79 Mne došla dnes ale už som aj rada,že konečne po 48dc.
@jaruskatt u mňa 1dc.

@alison11 test si nerobila?