Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte..baby som už zo svojho tela zúfalá..prečo mi toto robí?prečo tá moja bt je taká vysoká?ovu som.este určite nemala..od 4dc -8dc som brala clostil 1x1,s inofolic..dnes som 11dc,cykly mávam 31dnove cca.. niesom ani chorá,ani zapálená .spala som normalne..plodný hlien ešte nebol..krcok je tvrdý a v strede..prečo si tak telo zo mňa strieľa?vo ešte môže ovplyvňovať bt?ja viem vždy som bola divná e toto?do prdele. Dokonca mi jeden graf oznacil ovu..robím aj ovu testy tie sú zatiaľ biedne..čo sa to deje?
@martinade
Ovulacia neviem či prebehla, v tom čaša som si BT nerobila, ani ovu testy, iba podľa ťahavého hlienu usudzujem že bola 31.12.-1.1. Zrejme
@sonulienka13
Ja som den pred tebou ,ale ovu ocakavam kazdu chvilu 🙆
Tak baby bola som u dr..sliznica nízka 5.3mm..folikul žiaden..dr nechápala .že čosi sa jej vidí na pravom vaječníku že ako žlté teliesko ale že to môže byť aj z minulého mesiaca..čiže to bude anovulak..hoc bt vyzerá ako vyzerá. Plakať sa mi z toho chce..od 16dc mám brať duphaston aby som mala poriadnu ms..aaach ..prečo?precooooo??..🙄🙄
@kasandra999
Uvidis aku budes mat zajtra teplotu,ale vyzera to ,ze ovu bola vcera.
@alilka
To je divne,lebo podla grafu ovu prebehla
@sonulienka13
Aby to uz bolo tu??,😲😝
@sonulienka13 pekny... Sup sup snazilkovat 🙂 pocuj nepamatam co si pisala, ale mm bol na spermiogram?
@katusikkk uvidím čo to bude zajtra teda, skôr som mala pocit, že prebehla skôr ale podľa teplôt nie. 🤔
@ikonica Noo vecer poistime 🙂 Noo moj manzel ma v úplnom poriadku spermosky.Sa divili kazdy,ze ich ma tak vela,su kvalitne a rychle.tak som rada,ze aspon on je v poriadku 🙂
@katusikkk Noo ani nehovor zlatik.V sobotu mam 30 rokov tak by to bolo super ak by sa zadarilo 🙂uz nech kocikujeme 🙂
@sonulienka13 a robili mu aj MAR test? IgA a IgG protilatky... Spermiogram moze byt ukazkovy ale ak je tento test na prd, tak uz len IVF icsi
@sonulienka13
Ja uz pomaly o 10 viac,zajtra uz riesime umele,takze budem silno ocakavat // 🙂
@ikonica boli sme aj u Dzurilovej a ma vsetko v poriadku.je uplne zdravý.s jeho strany vsetko v poriadku.ja mam bohuzial toho viac zdr.posraneho.a uz sme absolvovali aj IUI aj IVF.
@sonulienka13 aha... Uz si napamatam co vsetko si pisala ;)
Hej normalnym.. nevedela som zohnat na tie dve desatinne ale to asi aj tak velky rozdiel nerobi... a rano o pol 6 kazdy den a do posvy si ho davam
@semisa Ahoj tu na modromkoniku nájdeš bazálny digi teplomer u @lauritkatesty ja mám od nej 🙂
@sonulienka13 Veľmi Ti prajem aby sa Vám zadarilo ako aj ostatným snažilkám aby ste mali tento rok úspešný 🙂
@alison11 Dakujeem zlatenko 🙂 a dnes mam kopu egg hlienu tak super.len som ho zabudla zaznacit.som zvedava kedy bude ovula.ak budem vecer vladat tak poistime pre istotu este 🙂

Dnes 1.DC 😐