icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
15. jan 2018

@kasandra999 ja som stale za to, ze ovu bola 11.12. 🙂

ikonica
15. jan 2018

@myjusiatko asi si chcela napisat 11.1. ;)

myjusiatko
15. jan 2018

@ikonica hej. :D

kasandra999
15. jan 2018

@myjusiatko ďakujem môže to byť aj tým, že beriem duphaston? Myslím, tie tak nevyrazne klesanie aj zvýšenie teplot

myjusiatko
15. jan 2018

@kasandra999 do toho sa bohuzial nevyznam. :/

sonulienka13
16. jan 2018

Dobre ranecko 🙂 tak uz aj ja som vyznačená 🙂 myslite ze staci ked sme po vyznaceni poistili???

kufea
16. jan 2018

Tak my sme sa pre tento mesiac dosnažili, mám streptokoka, takže medikamenty a zákaz na týždeň.

martinade
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
16. jan 2018

@kufea ale tak vyzera, ze ste sa aj tak trafili. :D streptokoka ma mnoho zien a ani nevie. Preco zakaz?

kufea
16. jan 2018

@myjusiatko dostala som čípky. Takze ci uz sme sa trafili alebo nie, tak tie zabijú asi všetok manželov produkt 😃Si myslim.

kufea
16. jan 2018

@martinade Vdaka. Tento mesiac nebudem aspon tŕpnuť, ako to dopadne. Budem sledovať vas.

martinade
Autor odpoveď zmazal
0507
16. jan 2018

Caute, dlhsie som neprispela. U mna tento cyklus zatial takto

martinade
Autor odpoveď zmazal
0507
16. jan 2018

@martinade drzim palce

martinade
Autor odpoveď zmazal
0507
16. jan 2018

@martinade takyto mavam bezne...dnes som skusila testnut, na jednom teste nieco aj bolo, na druhom inej znacky vobec nic...MS by som mala dostat v piatok-sobotu...ty si netestovala?

martinade
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
16. jan 2018

@martinade tak dlzka cyklu je jedno, ked z grafu jasne vidis ovulaciu. 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
0507
16. jan 2018

@martinade si 11DPO, to by uz mohlo byt nieco vidno

myjusiatko
16. jan 2018

@martinade presne ako pise @0507 si 11dpo. Ja by som uz testovala 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
sonulienka13
16. jan 2018

Jaaaj babulky.Strasne Vám drzim palceky nech sa Vám tieto cykly podaria.Ja som bola dnes na endokrinologii na krvicku a na kontrolu.trosku ma doktorka zneistila ale ved uvidime.som s toho všetkého nestastna ☹

alilka
16. jan 2018

@sonulienka13 aj ja mám zle výsledky zo štítnej..🤔 k tomu som mala pozitívny ovu test v nedeľu aj hlien plodný a dnes dr nič nevidela..sliznica 6mm..tak ja už neviem..😔

0507
16. jan 2018

@sonulienka13 snad nic vazne

martinade
Autor odpoveď zmazal
sonulienka13
16. jan 2018

@alilka
@0507 zlaticka na endo vzdy vsetko v poriadku.ale tak ma zneistila ohladom tej mojej ucelarnej kolitide.ze ono mi to moze narúšať celu imunitu a tak.a ze preto sa aj nemusí dariť.tak rozmýšľam ze co a ako dalej.ci si nasadiť nieco.ale ak mam pravdu povedať,tak absolutne neviem co☹ plus beriem stale Prednison.

0507
16. jan 2018

@sonulienka13 tak v tomto sa vobec nevyznam, ale drzim palce 🙂

myjusiatko
16. jan 2018

@sonulienka13 ja mam endo zajtra. Som zvedava ako mi v tehu upravi davku. Stitka sa mi rozhodila az po prvom porode.