icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janedoe
16. jan 2018

Babule ja dnes takto 😊 Vajco podla folikulometrie vraj exkluzivne, ovu test snad coskoro pozitivny, tak uz len kus stastia a GPS pre muzove spermosky 🤣 Zajtra ideme na konzultaciu do cetra, tak nech je to prvy a posledny krat, co ho navstivime 😁

janedoe
16. jan 2018
sonulienka13
16. jan 2018

Mne asi explodujú prsia.boooze to je neskutočná bolesť 😭😭😭😢😢🙈ja mam v nich sutre asi alebo co.su malé ale bolia ako keby to boli vemeniska☹

sonulienka13
17. jan 2018

Dobre ranecko 🙂 takze mna preznacilo 🙂

0507
17. jan 2018

@martinade ahoj...tak ako dnes?

0507
17. jan 2018

U mna rovnako

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
0507
17. jan 2018

@martinade ja ju mavam 11-13 dni

katusikkk
17. jan 2018

@martinade
Ja mavan 13 -15 dni

martinade
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
17. jan 2018

@martinade lutealna faza je vacsinou rovnaka, ale odchylka den dva hore dole je mozna.

lugkaemy
17. jan 2018

milé žienky, dlho som sem neprispela, ale za celý čas som vás všetky sledovala a držala vám palce. Po mojich každomesačných sklamaniach som postupne prestávala merať a sledovať cyklus, november a december som úplne vypustila. Posledný menzes som mala 1.12. 2017 a včera som si robila testy, aj keď o výsledku som už bola viac menej presvedčená. Tu je výsledok... už len skočiť za lekárom aby mi potvrdil, či je všetko ako má byť, držte mi palce. Trošku mám aj strach, keďže už predsa mám 39 rokov... , ale prežívať to po tretí krát je aj tak stále krásne 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
17. jan 2018

@lugkaemy moja to vážne???? Pozerám aký krásny šok veľmi ti Gratulujem 💗 tak predsa.sa.vam podarilo.. som šťastná s tebooooou. Ešte raz Gratulujem Cmuk

lugkaemy
17. jan 2018

@martinade ďakujem veľmi pekne....je to pre mna trošku šok, vôbec som s tým teraz nepočítala 😊

lugkaemy
17. jan 2018

@tonjadabik2 ďakujem zlatko... všetko som čítala ... mrzí ma to ešte teraz a držím palce, aby ti to znova vyšlo 🙂

tonjadabik2
17. jan 2018

@lugkaemy nemáš zaco
Nevadí no stalo asi to tak malo byť..teraz sa snažíme nanovo zase.meriam aj keď síce krátko.

tonjadabik2
17. jan 2018

@lugkaemy divaj zatiaľ..

lugkaemy
17. jan 2018

@tonjadabik2 uhm, tak meraj ďalej, budem na teba myslieť.. 🙂

kasandra999
17. jan 2018

Anovulak jak vyšitý 🤔

tonjadabik2
17. jan 2018

@lugkaemy díki moja budem sa hlásiť heh

janedoe
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
17. jan 2018

@kasandra999 a ty mavas anovulacne cykly?

myjusiatko
17. jan 2018

@janedoe boze. 🙂 normalne si vrznite. :D

janedoe
17. jan 2018

@myjusiatko ja by som... ale tak moj muz nechce 😂 sa boji, ze spermosky nebudu stat za to.... no studovany to chlap a ked povedali kazdy druhy den, tak treba kazdy druhy 😁 😂

kasandra999
17. jan 2018

@myjusiatko neviem meriam dva mesiace, ale mám nepravidelnú menštruáciu, beriem aj duphaston ale toto tak vyzerá, tak netuším.

myjusiatko
17. jan 2018

@kasandra999 podla mna ovulacia bola toho 11.1.

kasandra999
17. jan 2018

@myjusiatko ved ale nestupla primerane teplota ako mala :(